Відгуки покупців про Наповнювач бентонітовий Luсky Pet з ароматом лаванди, великий (2,5-5 мм), 5 кг.
- Олена ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Наповнювач прийшов у пошкодженій упаковці.З відірваною ручкою.
Представник постачальникаНам дуже шкода, що ми Вас засмутили.
На жаль, іноді товари отримують пошкодження при транспортуванні поштою.
Дякуємо, що повідомили, обов’язково з цим розберемося, щоб не допустити такої ситуації у майбутньому.
Приносимо наші вибачення!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Тільки його й купляю! Дуже швидка доставка, Дякую.
Представник постачальникаДуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Ок
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Нормальний наповнювач купляй не вперше
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Гарний наповнювач
- Переваги:
- Оптимальне співвідношення ціна-якість.
- Недоліки:
- На цю ціну немає.
Представник постачальникаДуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Різна фракція. Не комкується взагалі. Запах не вбирає. Повторно не замовлю і не раджу нікому.
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах не вбирає.
Представник постачальникаНам дуже шкода, що Вам не підійшов товар.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Дуже крупний, кішка закопати не може все що зробила і воно тхне у квартирі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Крупний.
Представник постачальникаДякуємо вам за покупку та залишений відгук!
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Наповнювач занадто крупний. Не комкується. Запах не вбирає. Більше не візьму. Перед цим брала середню фракцію даного виробника,то сподобалась більше ,але якість наповнювачів останнім часом стала гірше- майже не поглинають запах..
- Переваги:
- Недоліки:
- Не вбирає запах,не комкується,занадто крупний
Представник постачальникаДякуємо, що повідомили.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо на виробництво.
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Відповідно,гарно впитує
Представник постачальникаДякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага 1 пакування: 15
Наповнювач погано грудкується і зовсім не вбирає запахи, не виконує свою функцію. Єдиний плюс,що пісок крупний і не розноситься по квартирі
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Дуже прикро, що якість наповнювача виявилась незадовільною. Вже передали запит на виробництво.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Котики задоволені, будемо ще заказувати
- Переваги:
- Не розноситься , як тирса
- Недоліки:
- Ульяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Наповнювач супер! Крупний, грудкується. Кращє ніж Мурка. Рекомендую
Представник постачальникаДуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Один з кращих
- Переваги:
- Хутряні оцінили
- Недоліки:
- Швидко закінчується)
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені якістю нашого товару.
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага 1 пакування: 15
Наполнитель крупный, мало содержит глины,комкуется норм.Нам и коту понравился,бюджетно, рекомендую
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися своєю думкою про товар. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Сподобався
Без пилу
Коти шкребуться із задоволенням- Переваги:
- Якість, ціна
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Цей наповнювач не для нас. Стоїть в ванній кімнаті, тому міленьки частинки треба постійно прибирати, інакше вони прилипають до плитки і капців. Комкування та знешкодження ароматів на висоті.
- Валерия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Качественный наполнитель
- Переваги:
- Хорошо сорбирует влагу, не оставляет грязи, доступная цена
- Недоліки:
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага 1 пакування: 15
По якості - її повна відсутність. Не розумію звідки такі позитивні відгуки. Наповнювач не комкується, запах не вбирає зовсім, довелось міняти весь лоток після кожного походу котика. Навіть дешманський тирсовий наповнювач вбирав запахи краще.
- Переваги:
- Недоліки:
- Все інше
- Олександра З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Чудовий наповнювач
- Дарина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Хороший наповнювач. Нам з кицею сподобався.
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Взяв на пробу, раніше використовували наповнювач без запаху, виявилось, що запах цей не дуже заважає ні нам ні кішці. Крупний, без пилюки - те, що треба. Замовив ще.
- Наталья К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Брали наповнювач, сподобалося, підібрали фрацкію підходящю для улюбленця. Нам сподобалося
- Переваги:
- Бореться грудної якщо достатньо насипати.
- Смурф С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
В одном из наполнителей нашла 200 грн. Приятный бонус
- Переваги:
- -относительно бюджетный в своём сегменте - хорошо комкуется - минимально пылит - адсорбирует запахи
- Арина М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 5
Наполнитель супер, и цена приятная .