- Єгор Ш***Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір підковдри: 220 x 240. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Гарно упаковано, приємна тканина гарні шви. За свої гроші питань не викликає.
- Продавець RoyalNights
Доброго дня! Дякуємо за відгук і високу оцінку. Ми раді, що вам сподобався пошив і якість тканини. Нехай комплект «Cherry Black» дарує комфорт і затишок щодня. Гарного дня!
- Андрей О***Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Доброго дня, Андрей!
Дякуємо за замовлення та довіру до бренду Moon&Star. Сподіваємося, що комплект «Cherry Black» вам сподобався і приносить комфорт у використанні. Якщо у вас є будь-які питання щодо товару або потребуєте допомоги, звертайтеся — ми завжди раді допомогти!
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 40x60
Хороша постіль.
- Переваги:
- Виглядає чудово,колір,замочки,гарно упаковано.
- Недоліки:
- Поки ще не пралося,в використанні не було,тому про недоліки нічого сказати!
- Продавець RoyalNights
Василю, щиро дякуємо за Ваш відгук Ми раді, що Вам сподобався комплект «Cherry Black» і його оформлення.
Бажаємо, щоб він приносив лише комфорт і гарний настрій. Будемо раді почути Ваші враження після використання
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 160 x 220. Розмір наволочки: 4 x 50x70
Комплект на свою ціну дуже гарний та якісний
Рекомендую- Переваги:
- Якісний
Доступна ціна
Вікторіє, дякуємо за ваш відгук та рекомендацію
Нам дуже приємно, що комплект виправдав ваші очікування і ви оцінили якість та співвідношення ціни. Саме над цим щодня працює команда Moon&Star — щоб кожен комплект дарував комфорт і затишок
Користуйтеся із задоволенням та звертайтеся, будемо раді вашим новим замовленням!
Гарного дня!
- Надворна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Пошитий охайно,сіли чітко,недолік-білі одіяла пофарбувало в красний колір.
Ольго, дякуємо за відгук і що обрали комплект від Moon&Star.
Ми ретельно слідкуємо за якістю пошиву, тож приємно, що ви це відзначили. Щодо ситуації з фарбуванням — щиро шкода, що так сталося. Наші тканини проходять попереднє прання та фіксацію кольору, але, будь ласка, зв’яжіться з нами за номером телефону, вказаним на етикетці чи упаковці — детальніше з’ясуємо ситуацію та постараємось допомогти.
- Артём К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Пришло не сильно вовремя, откладывали приход посылки два раза, но думаю в связи с черной пятницей
А в общем бельём доволен, цвет соответствует фото, на ощупь приятное
Красиво и качественно упаковано- Переваги:
- Качественно упаковали
Хороший материал, приятный - Недоліки:
- Белый шовчик на наволочке
Доброго дня, Артеме!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку якості матеріалу й упаковки. Ми раді, що комплект Вам сподобався.
Приносимо вибачення за затримку доставки. У період підвищеного попиту, як-от Чорна п’ятниця, дійсно можуть виникати затримки. Ми врахуємо це, щоб покращити процеси в майбутньому.
Звертайтеся, якщо у Вас виникнуть додаткові питання. Гарного дня!
Команда Moon&Star
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Підковдра на фото з однієї сторони чорна з іншої червона, по факту прийшла червона підковдра. І декілька разів змінювали дату доставки.
- Недоліки:
- Товар не відповідає тому що на фото.
- Лилия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Постельное супер! Единственное, что хотелось бы чтоб добавили выбор наволочек в комплект 2*50*70 и 2*70*70, а не 4 либо такие либо такие. Это было бы очень кстати.
- Переваги:
- Яркая, насыщенная расцветка. Плотное отличное качество. После стирки никаких неприятных изменений не произошло.
- Недоліки:
Дякуємо за ваш відгук, Ліліє!
Ми раді, що вам сподобалась яскрава та якісна білизна Moon&Star. Ваше побажання щодо вибору розмірів наволочок дуже цінне для нас. Ми обов’язково врахуємо цю ідею для майбутніх оновлень асортименту.
Якщо у вас виникнуть додаткові запитання чи пропозиції, звертайтеся – ми завжди раді допомогти!
Гарного вам дня та приємного користування нашою продукцією!
- Виорика П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дуже горне постільна білизна що на фото так и на дотик ,
Комфортний відпочинок на такому вишеконому постельной білизни- Переваги:
- Все супер задовільно
- Недоліки:
- Нема ,
Дякуємо за ваш чудовий відгук, Виорико! Ми раді, що комплект постільної білизни Moon&Star Бязь Gold Люкс Cherry Black подарував вам комфортний відпочинок та приємні відчуття. Ваші слова надихають нас створювати якісну продукцію для вашого затишку. Якщо вам знадобиться допомога чи у вас виникнуть запитання, звертайтеся – ми завжди готові допомогти. Гарного дня!
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Постельное белье отличное по качеству, но цвет не такой насыщенный красный, как на фото. В жизни он немного уходит немного в розовый. В остальном постель полностью соответствует описанию и оставляет приятное впечатление.
- Переваги:
- Качетсвенная
- Недоліки:
- Цвет уходит немного в розовый
Дякуємо за ваш відгук, Тетяно! Нам приємно, що ви залишилися задоволені якістю постільної білизни Moon&Star. Щодо кольору, ми намагалися максимально точно передати його на фото, але іноді відтінок може відрізнятися в залежності від налаштувань екрана або освітлення. Сподіваємося, комплект і надалі даруватиме вам комфорт та приємні відчуття.
Гарного дня!
Команда Moon&Star
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Постіль бомба ракета!!! Дуже якісний матеріал! Дуже сексуальна постіль! 100 балів!
Дякуємо, Галино, за ваш чудовий відгук! Раді, що вам сподобалася постільна білизна Moon&Star Бязь Gold Люкс Cherry Black. Ваші 100 балів і позитивні емоції – найкраща оцінка нашої роботи! Сподіваємось, комплект забезпечить вам комфортний і здоровий сон на довгий час. Звертайтеся, якщо виникнуть питання або знадобиться допомога!
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
все супер
- Переваги:
- Хороша, якісна, не парить
- Недоліки:
- трошки не такий яскравий колір як на фото
Добрий вечір, Оксано!
Дякуємо за ваш відгук! Радий, що вам сподобалася постільна білизна і її якість. Щодо кольору, ми завжди намагаємося максимально точно передати відтінки на фото, але в реальному житті вони можуть дещо відрізнятися. Сподіваємося, що комплект все ж радує вас! Якщо у вас є ще питання чи пропозиції, пишіть, будемо раді допомогти.
З найкращими побажаннями!