- Шолох Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Отвратительное качество, при 30 градуса стирки, всё поленяло.
Доброго дня, Микола! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що постільна білизна не виправдала ваших очікувань. Ми б хотіли запропонувати вам заміну комплекту. Будь ласка, зверніться до нас, і ми швидко вирішимо це питання.
Гарного дня!
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
дуже погано. білизна полиняла відразу після прання, яке виконали згідно інструкції перед застосуванням. тепер білизна кольору хакі і кошлата. і проблема, як мені здається, саме в нижньому, темному матеріалі, бо він значно відрізняється за якістю в кращий бік від верхнього. зовсім не рокомендую брати цей комплект, краще на базарі ноунейм взяти.
- Переваги:
- гарний вигляд до прання
- Недоліки:
- полиняла, покошлатилась
Доброго дня Дмитро, дійсно ми виявили в себе декілька рулонів неякісної темно сірої бязі ,сконтакнуйтесь з нами за номером телефону вказаним на вшивній бірці або на фірмовій коробці, ми замінимо вам неякісний комплект або ж повернемо кошти.
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дуже паршива якість, викинені на вітер гроші.
- Переваги:
- Недоліки:
- Таке враження що залили фарбою туанину
Доброго дня Володимир, тут з вами не погодимося, більш за все що просто перед першим пранням потрібно випрати постільний комплект і тканина набуде своїх властивостей, так як при виголені тканину додатково обробили для того щоб вона не псувалась при транспортуванні.
- Юлія Р***Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Вітаю, придбала схожу постільну білизну (це наш другий комплект від цього магазину). Попрала перед використанням згідно інструкції і так справді вона полиняла. Я не надіялась на коректну відповідь, хотіла залишити скаргу. На мій подив менеджер був дуже ввічливий, запропонував обмін, без лишніх запитань і звинувачень, оплатили доставку в обидві сторони. поки мій комплект висихав до мене прямував вже інший. Я була щиро здивована і дуже вдячна за приємну комунікацію.
Перед тим мала досвід замовлення в інстаграм магазині, коли менеджер грубіянить і робить з тебе винну у жахливій якості комплекту і видаляє негативні звернення, не дуже приємно. тому є з чим порівняти.
Випадки бувають різні і часом неприємні ситуації трапляються, але чудова комунікація, коли продавець йде на зустріч - дуже цінно. І до такого магазину хочеться повертатись.
ще раз дякую за комплект.- Переваги:
- Дуже приємне обслуговування
Доброго дня Юлія, дуже дякуємо за відгук, нам дуже приємно отримувати зворотній зв'язок)