Відгуки покупців про Стіл-трансформер Just Fiji 442х654х327 Ательє світлий/Білий (GATB07040000010)
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Ательє світлий. Ширина: 44.2. Глибина: 32.7
Для збору конструкції потрібен молоток, щоб вставити мідні дюбеля для гвинтів у одну з панелей.
- Переваги:
- Зручна конструкція трансформера. Потужні магніти знімної панелі.
- Недоліки:
- Гвинти не пофарбовані у білий.
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Білий + Дуб Сонома. Ширина: 44.2. Глибина: 32.7
Дякую за швидку відправку. Невеличкий, тендітний столик відповідної якості.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Білий + Дуб Сонома. Ширина: 44.2. Глибина: 32.7
Стіл чудовий, підходить до будь-якого інтерʼєру, пробувала і з темним диваном у вітальні і з білим ліжком у спальні, якісні розʼєми для закручування гвинтиків, ключ у комплекті
Вас ще треба мати викрутку, щоб закрутити маленькі гвинтики (і не дивуйтеся що вони менші за дірочки, треба надягати золоті маленьки металеві штучки, які йдуть в комплекті)
Загалом - мої враження позитивні, починаючи від менеджерів закінсуючт виробом
Дякую за столик-трансформер- Переваги:
- Дуже цікавий дизайн, швидка доставка
- Недоліки:
- Мені не вистачило інструкції по збірці, я збирала сама не відразу зрозуміла, що на гвинт треба надягати металеву насадку
- АлексВідгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Білий + Дуб Сонома. Ширина: 44.2. Глибина: 32.7
Компактний стіл-трансформер. Стійкий. Збирається легко та швидко. Дуже порадувала швидка доставка.
- Наталия А***Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір стільниці: Білий. Ширина: 44.2. Глибина: 32.7
Гарний столик, швидкий зворотній зв'язок та доставка.