- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.155 л
Ужасное средство. После стирки воняют вещи, на несколько метров. Запах ушёл только после 2 стирок с "ариелем". НЕ СОВЕТУЮ
- Переваги:
- Вроде стирает
- Недоліки:
- ВОНЯЕТ
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.07 л
Пере добре, зручна упаковка. Достатній об'єм. Запах трохи є, коли додаю до пральної машини, але на білизні не відчуваю. Марсельске мило взагалі свідчить про більш менш натур.склад і алергічних реакцій бути не повинно
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.155 л
Відмінна якість, добре пере, речі м'які, приємний запах. Рекомендую до покупки.
- Переваги:
- Якість, зручна упаковка
- Наталья Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.07 л
Дуже поганий засіб. Запах просто жах. Навіщо взагалі продавати такий поганий товар?! Не буду здивована, якщо засіб викличе серйозні алергічні реакції
- Наталья
Зачем писать глупости, отпугивая потенциальных покупателей? Запах отличный, если Вы не знаете-это запах марсельского мыла. Средство не вызвало аллергическую реакцию ни в моей семье, ни в семье моей дочери.
- Дана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.07 л
Очень хороший гель. Запах неймоверный. После него и кондиционер не требуется. Для белья просто находка.
- Переваги:
- Запах, густота.
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.155 л
Хорошее средство
- Переваги:
- Экономично, не выедает цвета, приятный запах
- Недоліки:
- Не нашла
- Кондратова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.155 л
Гель прекрасно пере, мій улюблений аромат марсельського мила! Дякую Розетці
- Баденко О***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.155 л
Хороший гель ! Отлично стирает как на высоких , так и на низких температурах , приятно пахнет . Полностью выполаскивается , не оставляет разводов на белье. Справляется с любыми загрязнениями , не вызвал аллергии . Расход экономный . Покупку повторю !