Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Мафін Преміум Дрібний, 4,5 л

Оцінка користувачів 4.45/5
на основі 92 відгуки
  • Людмила Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 4.5

Найкращій наповнювач який був, а в досвіді багато пробували різних. Звикли до нього і я більше ніякий інший купувати не хочу )

Переваги:
    Мілкий і вистачає дійсно на мімяц
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Об'єм 1 пакування: 17

Дякую за акцію. Котик дає 5)

Переваги:
    Кохання нашого котика з першого разу))
  • Ольга М***

Найкращий в своєму сигменті

• Оксана Т***

Нещодавно завели котика. По рекомендації купили Мафін, здалося, що не оправдані витрати, грудкується, але якось у дуже великі грудки. Поміняли на розрекламований гелевий наповнювач - відгуки гарні, кращий вибір!.... Не знаю як киці, але я не дуже задоволена - тримає запах, постійно треба вислідковувати і мішати. Мафін - запаху не має, грудкується добре прибрав грудку і чистенько.
    А головне - ціна при покупці 4 пачок - 510 гривень, а при оплаті карткою Visa універсальна голд - ще -5%, тобто виходить 484 гривні за 4 пакети, а за один - 121 гривня.
    Вистачає на місяць, чисто, без запаху, грудкується добре. Звісно, кожен обирає своє, але я рекомендую МАФІН, Український виробник - підтримаємо вітчизняного виробника, тим паче, є за що!) Якісний продукт!

Переваги:
    ціна/якість
    Недоліки:
    НІЯКИХ
  • Алина П***

Кошка спинальница, иногда сама стоит на лапах, но больше ползает. Горшок низкий (для цуценят) с бортиком 3 см, под ним резиновый коврик с отверстиями eva. Кошка когда выползает из горшка несет на лапах песчинки по квартире. Пыли вокруг горшка нет, но если у вас черная кошка и она решит что горшок это лежанка, то кошка станет пепельного цвета. Для меня это все некритично, поэтому рекомендую

Переваги:
    Хорошо впитывает влагу, мелкий помол - единственный который нравится кошке
    Недоліки:
    Мелкий помол, так как быстро разносится по квартире, коврик для улавливания песка стоит, но не справляется
  • Олена Б***

Гарний наповнювач, добре комкується.

Переваги:
    Гарно комкується
  • Лилия О***

Користуюсь тільки дрібним, середній не сподобався .

Переваги:
    Добре комкується , не має запаху.
    Недоліки:
    Ціна трохі зависока
  • Светлана Д***

дуже задоволена.нарешті комкуеться.

Переваги:
    різна фракція гарно комкуеться
  • Руслан

Лучший наполнитель из всех какие попадались. Идеально впитывает, никаких запахов. Пакета уверенно хватает на 3 недели кошке 3,5 кг. Для сравнения: обычный наполнитель типа Барс заканчивался за 7-10 дней.

Переваги:
    Хватает в три раза дольше чем обычные наполнители
    Недоліки:
    Дороже обычных наполнителей

• АННА Б***

Замовила 2 набори3 1 за ціною 520 грн. Прийшов один набір 3 1 а другий просто один наповнювач 4 кг за ціною 520 грн. Звичайно , від другого відмовилась.

Переваги:
    Якісь наповнювача непогана
    Недоліки:
    Неуважно формується замовлення

• Татьяна П***

Найкращий варіант, давно користуємося саме дрібним

Переваги:
    Економна витрата, гарно комкується, а по ціні 3 1 просто супер.
    Недоліки:
    Не зовсім недолік, але на лапках залишається - це вирішується ковриком під лотками.

• Ольга Л***

Самий найкращий ,гарно грудкується і гарно утримує неприємні запахи

• Виктория

Наконец-то качественный наполнитель.не пахнет не рассыпается комкуется и нет запаха

Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!

• Іра Ц***

Дуже дрібний, киці подобається.
    Прекрасно грудкується, малий розхід.
    І навіть забирає неприємний запах.

Переваги:
    зараз купуємо тільки такий
    Недоліки:
    якби переробили упаковку, для кращого зберігання відкритого пакету - взагалі б супер було

• Гаевская-Ковалева Ю***

Чудовий наповнювач, після відгуків були сумніви, але все ок. Дрібний - але я завжди беру дрібний, і кішці подобається. Чудово комкується, навіть якщо змішати з більш дешевим (залишився з попереднього разу).
    Я не помітила щоб був прямо пил, коли висипаєш - хмара не висить.
    Враховуючи 3+1 - за ціною взагалі "вогонь"

Переваги:
    гарно комкується, нормальна фракція - віддаємо перевагу дрібному, економна пропозиція

Дякуємо за чудовий відгук нашого товару!

• Сапитон Ж***

Все супер!Все прийшло гарно спаковано,радує що 1 штука додатково,хватило дуже надовго!

Дякуємо, що поділилися своєю думкою про товар. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.

• Юлия Б***

Один із кращих наповнювачів за таку ціну

Переваги:
    Добре комкується, поглинає запах, доступна ціна
  • Татьяна К***

Ціною та якістю задоволена

• Юлия

Комкуется, запах держит, действительно не пылит(по крайней мере первый пакет). Не красит белую шерсть.
    Цвет похож на песок :)

Переваги:
    Комкуется, не пылит
    Недоліки:
    Не выявлено
  • Карина К***

Хороший наповнювач

Переваги:
    надовго вистачає, немає запахів
  • Татьяна

Наполнитель хороший.. цена-качество соответствует

• Александра
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 4.5

За ценой не угнаться, скоро догонит импортные. Остановитесь) продукта внутри 4,5 л, а не 5, как у конкурентов.

Наполнитель качественный, нравится именно мелкий. Сразу формирует плотный комок, не нужно ждать, пока подсохнет. Как все бентонитовые, разносится вокруг лотка, но для меня это не проблема.

Переваги:
    Отлично комкуется
    Недоліки:
    Постоянное повышение цены
  • Светлана Д***

дуже гарно комкуеться.
    задоволена.

• Мария К***

Наполнитель шикарный, очень хорошо комкуесть, брала мелкий осталась довольна!

Переваги:
    Цена, отлично комкуесть
  • Лариса З***

Наповнювач сподобався, шукали максимально мілкий, за лапками не носиться. Бачила що дехто жаліється на здатність консервувати запахи, але ми прибираємо досить часто, максимум це два рази по-маленькому, тому запаху немає. У нашому випадку він ще й економний, бо насипаємо під решітку, вистачає на 27-30 днів, якщо сипати просто в лоток то напевно розхід буде більший. Будемо купувати ще

Переваги:
    Ціна-якість
  • Мария

Беру всегда среднюю фракцию. в этот раз взяла мелкую, очень много мусора от нее. Сильно цепляется на лапки

Переваги:
    Очень давно пользуюсь этим наполнителем.
  • Артем С***

Наполнитель отлично подходит если хотите экономно использовать. Мелкий размер - большой плюс

Переваги:
    Проверенный, качественный наполнитель, стоит своих денег

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Об'єм 1 пакування: 8

Давно користуюсь, дуже задоволена! Продавець відповідальний, все мега швидко відправлено!

• Ольга Г***

Приємно вражена. Вважаю топом серед наповнювачів. Добре поглинає, запаху немає, надовго вистачає. Самі гранули дрібні, виглядає тепер лоток як піски Сахари. Будемо заказувати на постійні основі.

Переваги:
    Добре поглинає запах та Котячі добрива.

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Об'єм 1 пакування: 4

Гарний!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Об'єм 1 пакування: 4.5

Чудовий,комкується добре,запахи поглинає

Переваги:
    Чудово комкується
  • Андрей Т***

• Татьяна В***

Все відповідає замовленню. Мій кіт тільки такий вподобав

Переваги:
    Відсутній запах, комкується
    Недоліки:
    Не вказано, що буде в пакеті. Хоча по фото в коробці

• Наталія

Відмінний!