Відгуки покупців про Валіза Xiaomi Ninetygo Business Travel Luggage 20" Dark Grey (6970055343442)
- Альонка Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Усім привіт! Купувала товари для дому і випадково переглянула свої старі замовлення. Так ось, у мене ось така мала валізка від Сяомі, якій вже 6 років буде станом на вересень 2025 року. Хочу сказати, що я свого "жовточка" ( бо валізка жовта) полюбила як свого найкращого друга. Так, у нього є ім'я, бо ніхто зі мною не подорожував країнами Азії, Европи та Латинської Америки стільки, скільки він. В які тільки передряги ми з ним не залітали і в яких джунглях (буквально) тільки не були. Він за 6 років крінжу бачив більше, ніж деякі люди за все своє життя;) За 6 років в прекрасному стані - застібка, замок, полікарбонат, все ок. Лише багато подряпин, бо я не використовувала чохол, а дружбан реально вже орел стріляний і з одного боку потрібно пальцем притримати металеву кнопу, щоб висувну ручку назад скласти у корпус.
Одним словом, чоловіки приходять та йдуть, а такі надійні валізи - залишаються з вами на десятиліття та не одну подорож.
Якщо ви дочитали до кінця, то лайфхак - дуже чорні подряпини відмиваються засобом для зняття гельлаку з нігтів.
Однозначно РЕКОМЕНДУЮ до покупки!!! Дуже легка та надійна не просто валіза, а тревел-друг!- Переваги:
- Надійність, легкість, дизайн
- Недоліки:
- шкода,що немає потайного відсіку для Просеко
Відповідає
Добрий день! Дякуємо за такий відгук, користуйтеся із задоволенням!:)
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Отримав у пункті видачі Розетки і пішов додому оглядати детальніше
Вимірявши габарити, прочитавши інструкцію що була всередині валізи та порівнявши фото колес з моєї моделі та на сайті розетка для моделі що я замовляв, а також додатково пошукавши в інтернеті , я зрозумів що отримав не Business Travel 28'', а скоріш за все Rhine 27'' , або ж 26'' бо габарити моєї валізи були на -1.5 , 2 см менші заявлений на сайті для моделі що я замовив. Завтра оформлятиму повернення або заміну товару в центрі видачі, дуже розчарований , адже збираюсь у поїздку , і тут така лажа зі сторони Розетки...- Переваги:
- Гарний, але не та модель і габарити
- Недоліки:
- не та модель, що я замовив
Не відповідає
- Науменко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Це моя перша валіза на колесах. Зроблено чудово. Немає подряпин, нитки ніде не стирчать, колеса міцні. Сама валіза легка, зручні ручки, щоб переносити в руках. Їздить тихенько, колеса не торохтять. Я задоволена
- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
- Ціна трохи завелика
Дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням
- Никита Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Першу подорож вже пережив, сім'я задоволена, він широкий у купе треба пристосуватися, також дома у шкаф не влазить)) але то таке, дрібниці, валіза супер рекомендую.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Нормальна валіза, одну поїздку витримала. Їдемо далі ...
Рекомендую купувати додатково ще й чохол.- Переваги:
- Наче надійна валізка
- Михно Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Гарні колеса, валіза теж класна, хоч трохи дорога
- Переваги:
- Колеса, міцний корпус
- Недоліки:
Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Кристина К***
підкажіть будь-ласка, як виглядає валіза всередені?
- Богдан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Чи це виробник змінив технологію, чи це мені попався перекитйській китай, але у підкладках тепер відсутні "застібки блискавки" (як було раніше, дивіться скріншот з відео користувача).
Тобто, якщо потрібно буде щось полагодити, або на митниці захочуть перевірити, доведеться роздирати підкладки.
Телескопічна ручка відчувається якоюсь "дитячою", і нормально так люфтить. Таке відчуття що зламається при першому ж навантаженні.
Склалося враження що виробник вирішив трохи здешевити технологію виробництва даного чУмадана. Або розетка закупила не оригінал.- Переваги:
- Зовнішній вигляд. Максимально допустимий розмір для авіа.
- Недоліки:
- Відсутні "застібки" у підкладці. Люфт телескопічної ручки.
Відповідає
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.
Доброго дня, Богдане, дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ми цінуємо кожен відгук, оскільки він допомагає нам покращувати наш сервіс. Давайте розберемося в ситуації детальніше:
Відсутність "застібок блискавки" на підкладках: Ми відправили запит на завод виробника, тому й затримка з відповіддю, дійсно, конструкція деяких моделей валіз була змінена і це пов'язано з використанням нових, більш стійких матеріалів. Наразі виробник може вносити зміни без повідомлення, оскільки це незначна зміна.
Телескопічна ручка та Якість матеріалів: Ми завжди прагнемо використовувати високоякісні матеріали для виробництва наших валіз і якість нашого товара вже багато років дуже висока, якщо у вас щось не так, або склалося враження, що якість матеріалів не відповідає вашим очікуванням, зверніться будь-ласка в сервісний центр, наші спеціалісти зроблять діагностику і якщо товар неналежної якості, або має заводський брак - товар замінюється по гарантії.
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Валіза виявилась не прошита в одному місці, що значно впливає на її міцність та витривалість. На жаль, побачили тільки перед самою поїздкою, коли склали речі. Бо якщо резинка схована (останнє фото), то цього недоліку не видно.
- Переваги:
- Зручна валіза
- Недоліки:
- З браком
Відповідає
Доброго дня! Юлія, приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Вам потрібно було одразу звернутися до магазину або сервісу, бо якщо товар має заводський брак - товар замінюється на новий.
- Юлия Н***
Дякую за пораду. Але в тому то і справа, що я побачила брак перед від'їздом. І скасовувати поїздку заради того, щоб займатися обміном валізи було недоцільно.
Крім того вже минув гарантійний термін - 14 днів. Не дарма такий короткий термін встановлено, мабуть. - Кристина К***
доброго дня! чи можете підказати як виглядає валіза всередені?
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Замовила валізу, але після того як отримала всередині побачила, що немає застібки на тканині.
Також фото товару та валізи що я отримала не співпадають.- Переваги:
- Ззовні гарно виглядає.
- Недоліки:
- Отримана валіза відрізняється від фото.
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Внутрішні відділення не відповідають тим, що на фото.
Відповідає
Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію.
- Олег И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Покапал эту же серию себе в Китае, безумно доволен. Теперь купил еще комплект жене. Рекомендую.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Нормальный чемодан, но цена не соответствует ни качеству, ни "бренду".
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Цена и не хватка зипера на вторую секцию чемодана. Внутренние змейки должны быть на каждой секции за эти деньги.
Дякуємо вам за відгук! Нам важлива думка наших користувачів
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отличный чемодан
- Деннис А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже сподобалась валізка. Мезанізми працюють бездоганно, колеса самі везуть валізу. Матеріали доволі якісні. Нарікань немає на збірку. Трохи залишається слідів після подорожі, але ж то чорний колір що я хотів собі.
- Переваги:
- Матеріали, механізми, доволі міцний
- Недоліки:
- Маркий (чорний колір)
- ЛесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Валіза супер, витримала місячну поїздку без проблем. Бонусом пройшла краш-тест, коли я впала на неї :D
- Переваги:
- Надійна, міцна, ємка і зручна.
- Недоліки:
- Легко шкрябається і через яскравий колір видно, коли забруднюється.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Розмір з колесами: 57.5 x 38 замість 54.5 x 39
З бічною ручкою - відсутня
Вага 3.01 кг замість 3.3 кг
внутрішня структура повністю не відповідає опису:
Немає кишень на кожному розвороті
Відсутні кишені
Відсутня додаткова сумка та кишенька для дрібниць
Колеса не відповідаюь фото- Переваги:
- Не відповідає опису, або підсунили інший товар
- Недоліки:
- Весь замацаний, таке враження що хтось все повертав
Добрий день! Дякуємо за Ваш коментар. Ми провели ревізію і отримали уточнення від виробника. Одна серія в різний час поставлялась в Україну, з деякими дрібними змінами, комплектація, вага тощо. Ми передали інформацію в контент відділ для оновлення даних, скоро зміни будуть відображені на сайті. Просимо вибачення за несвоєчасно надану інформацію.
- Елена
а колеса знімаються?
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Не ну это не годится, размеры не те, длина с колесами 565. Такие сумки покупают чтобы брать на борт самолета а не в багаж, а так можно очень сильно проколоться при посадке.
- Переваги:
- Сумка как сумка
- Недоліки:
- Хлипкая штанга, не те размеры что в описании, мембрана на молнии только на одной створке, нет боковой ручки
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Чудова валіза! Якісна та зручна у використанні! Маю три цього виробника, різні моделі та розміри! Дуже задоволена! Якщо брати по акційній ціні, то супер!))) В евакуації була незамінна!!!! Дякую!!! Рекомендую до придбання!
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Гарна валізка, але бічної ручки вже нема, половинка не має застібки на всю площину, розміри інші.
- Переваги:
- Недоліки:
- Опис не відповідає дійсності. Ціна завищена, враховуючи відсутність бічної ручки і застібки
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Валіза чудова! Зручна у користуванні, міцна, легка - рекомендую до купівлі!
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Отличный чемодан! Купили в желтом цвете, очень нравится.
- Переваги:
- Не сложно найти при получении багажа благодаря яркому желтому цвету. Из-за матовости не сильно заметны царапины. Удобный в использовании, хорошие колесики, регулируемая ручка.
- Кононенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
В целом доволен
- Переваги:
- Компактный, качественно изготовлен. Ничего не люфтит
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Замечательный он и 5 перелетов пережил, туда обратно, и летел вниз по лестнице кубарем. А ему хоть бы хны, царапины появляются небольшие, но в целом изностойкость оч даже на уровне, рекомендую
Доброго дня Олексій! Дякуємо за змістовний відгук з високою оцінкою якості. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені використанням даного продукту. Бажаємо довготривалого використання та цікавих подорожей!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Просто шикарный)))
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Доброго дня Сергію! Дякуємо за відгук з високою оцінкою якості. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені продуктом. Бажаємо довготривалого використання та цікавих подорожей!
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Компактный по размерам и очень вместительный
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Пока нет
Доброго дня Кирило! Дякуємо за відгук з високою оцінкою якості. Бажаємо довготривалої експлуатації та цікавих подорожей!
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Очень удобный и качественный продукт!
- Переваги:
- Легкий и прочный
- Недоліки:
Доброго дня Андрію! Дякуємо за відгук з високою оцінкою якості. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором. Бажаємо легкої експлуатації та цікавих подорожей!
- IrinaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий
Стильный Вместительный Удобный
- Переваги:
- Классный
- Недоліки:
Доброго дня Ірино! Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. Бажаємо легкої експлуатації та цікавих подорожей!
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Жене понравился, в поездке "вёл себя" прекрасно.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Пока не обнаружили.
Доброго дня Сергій! Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями від продукту. Бажаємо легкої експлуатації та яскравих подорожей!
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Ван лав. Красивый, маневренный, вместительный. Рекомендую
- Богдан Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий
Із регіону щотижня використовую за призначенням, завантажую плотно, нарікань жодних. Коліщата відпрацьовують, натяку на поломку немає. Корпус, замки, перегородки - все функціонально та зручно
- Переваги:
- Зручна, якісна, міцна, симпатична валіза
- Недоліки:
- Декілька місяців в користуванні - політ нормальний, все влаштовує
- Ангеліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Чудова валіза, пережила поїздку дуже добре. На мою думку - найкраща серед представлених у даному ціновому сегменті валіза. Не дивлячись на невеликий розмір, в неї дуже добре влязить купа речей. Так, не порівняти із тканинною, яку можна напихати поки змійку застібнути можна, проте з цієєю речі не замокнуть, не помнуться
- Переваги:
- гарний вигляд, виконує свої функції
- Недоліки:
- нема
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
На перший погляд валіза чудова. Приємний бонус, що обидві половини на молніях.
- Дар'я М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Валіза зроблена якісно
- Переваги:
- Якісь
- Недоліки:
- Одну зірочку знімаю за вагу. 4,2 кг це багато, і інколи, коли на коліщатках не проїдеш, доводиться її підіймати руками. Краще б взяла дешевшу і легшу модель
- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Якісна валіза. Виправдала всі сподівання: перенесла два перельоти. Все ціле і функціонує. Зручні відсіки, куди поміщається чималенько речей.
- Переваги:
- Міцна, зручна в експлутації.
- Недоліки:
- Не виявила.