Відгуки покупців про Дитячий Надувний Круг Для Плавання 59220 У Вигляді Тварини (фламінго) (264018)
- Яна Ж***Відгук від покупця. Продавець: EN SERIO!. Розмір (ДхШхВ): 76 x 55. Колір: Рожевий
При першому надувані почав одразу спускати у районі клапана. Дуже шкода, дитина вибирала сама його собі. По розмірам на дитину 5 років вагою 17 кг ідеально
- Продавець EN SERIO!
Вітаємо, Яно. Нам дуже прикро, що у вас стався невдалий досвід від покупки, особливо коли дитина самостійно обирала це надувне коло.
Хочемо зазначити, що надувні вироби належать до категорії товарів, які не підлягають обміну та поверненню. Водночас ми завжди прагнемо йти назустріч нашим покупцям. Саме тому до кожного замовлення додаємо рекомендації щодо обов'язкової перевірки виробу до початку використання. Це дозволяє своєчасно виявити можливий виробничий брак та оперативно вирішити ситуацію.
Відмітимо що під час спілкування з нашим менеджером ви повідомили, що помітили втрату повітря вже в процесі користування виробом. За таких обставин, на жаль, ми не можемо достовірно встановити, чи була несправність наявна до початку експлуатації, чи вона виникла вже під час використання.
Дякуємо, що відзначили відповідність розміру. Ваш відгук важливий для нас, і ми обов'язково врахуємо його у подальшій роботі.
- Іра Д***Відгук від покупця. Продавець: Good Kids. Розмір (ДхШхВ): 76 x 55. Колір: Різнобарвний
Чудове коло)дитина дуже задоволена) якість відмінна
- Переваги:
- Швидка доставка, якість
- Продавець Good Kids
Дякуємо за відгук)
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 76 x 55. Колір: Рожевий
Дитині 4, ідеально. Круг такий, як на картинці - красивий, яскравий, зручно вдягається. Запах гуми був зовсім легкий.
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: EFFECT. Розмір (ДхШхВ): 76 x 55. Колір: Рожевий
Яскрава та якісна іграшка, відповідає заявленим параметрам
- Продавець EFFECT
Дякуємо за ваш Відгук!
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT. Розмір (ДхШхВ): 76 x 55. Колір: Рожевий
С продавцом решили недоразумение, все супер, нашли компромисы
- Переваги:
- Качество товара отличное
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 76 x 55. Колір: Рожевий
Супер підійде дітям від 5 років
- Мироненко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 76 x 55. Колір: Рожевий
Красивый круг хорошего качества.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 76 x 55. Колір: Рожевий
Дуже класний! Резина не смердить. Як завжди, швидка доставка! Дякую!
- Переваги:
- Невеликий діаметр, для дитини, в 3 роки, супер варіант!
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Владислава О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 76 x 55. Колір: Рожевий
Отличный круг, дети очень довольны
Рекомендую