Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Розумний Смарт Годинник Smart Delta K52 Black, 2 Ремінці (246283)

Оцінка користувачів 3.62/5
на основі 44 відгуки
  • Артем С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Часи не відповідають вартості, на телефонні дзвінки майже не разу не реагувало, блютуз від'єднується постійно якщо відійшов більш ніж на п'ять метрів від телефона, підключення до телефону також постійно потрібно вмикати в ручну через приложеніє, в цілому в мене були часи за 500 грн. вони навіть були кращими по функціоналу чим ці.

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження від користування годинником. Звертаємо увагу, що стабільність Bluetooth-з'єднання залежить від відстані між телефоном і годинником, тому при значному віддаленні зв'язок може перериватися. Якщо виникали труднощі з прийомом дзвінків, рекомендуємо перевірити, чи надано додатку всі необхідні дозволи та чи виконано налаштування згідно з інструкцією. Також підключення годинника до смартфона здійснюється через фірмовий додаток — це передбачено виробником.

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Silver

Чудовий годинник

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Приємного користування!

• Дмитро К***

Через 2 тижні користування на вимкненому екрані світиться і миготить підсвітка, вимкнути неможливо, батарея сідає за кілька годин. Очевидний брак. Буду здавати по гарантії.

Переваги:
    Металевий браслет, Прикольний дизайн.
    Недоліки:
    Заглючив через 2 тижні користування.
  • Дмитро Б***

Непоганий годинник, багато циферблатів в наявності.

Переваги:
    Непогана якість, ціна
    Недоліки:
    Не виявив

Дякуємо за позитивнийвідгук та високу оцінку!

• Олег В***

Дуже хороший годинник за свої гроші

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Не виявив

Добрий день. Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!

• Сергей Х***

Рекомендую
    Оперативная отправка

Переваги:
    Качество

• Віктор .***

Все чудово.

Недоліки:
    Нема.

Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку!

• Василь Є***

Присилають без зарядка

Переваги:
    Недоліки:
    Все

Добрий день! Для вирішення питання - зверніться до технічної підтримки або чат-боту Розетка за посиланням: посилання

• Татьяна В***

Покупала часы на подарок,сразу внимание не обратила,что пришли другие часы,заказывала Uwatch Smart Delta K52,а пришли Melanda Sport Watch.

Переваги:
    Недоліки:
    Пришли совершенно не те часы,которые заказывала

• Владислав М***

Годинник дуже класний.Допомагає в роботі. За таку ціну, всі функції виконує дуже добре. Недолік ,батарея слабенька ,тримає 2-3 дні .

Якісь
    Швидкість доставки.
    Зручність годинника
    Недоліки:
    Батарея тримає 2-3 дні .

Добрий день, дякуємо за відгук.

• Георгий Б***

Отлично

• Іван Ч***

Доброго вечора. Замовляв годинник Delta K52, а прийшов MELANDA K52. Все начебто нічого але мова постійно змінюється на англійську.

Переваги:
    Все прийшло вчасно,гарно працює.
    Недоліки:
    Не знаю чи є різниця між Delta i Melanda але хочеться щоб приходило те що замовив.

Добрий день! Різниці між годинниками немає.В залежності від партії пакування може змінюватися виробником. В даному годиннику є тільки російська мова, якщо у вас мова телефону стоїть українська, то після кожної синхронізації годинника з телефоном, годинник збивається автоматично на англійську. Щоб після кожної синхронізації годинника з телефоном не змінювати мову, - потрібно мову телефону встановити російську, і тоді мова не буде збиватися.

• Сергій К***

Супер порада від представника постачальника - на десятому році війни змінювати в телефоні українську мову на російську !

• Юрий

Пользуюсь почти год. Естественно понушу пока не сдохнут. Я жза них всеж свои кровные заплатил. Кстати ДА! Я их брал изза влагозащиты, принципиальный вопос - не собираюсь снимать часы изза банальрой процедуры, а через время оказалось что и руки в них не помоеш. ОБМАНУЛИ!! И кинули на гарантию.

Переваги:
    Железный.
    Недоліки:
    Ой как бы розетка не скатиламь до уровня рынка...

Добрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що у вас виникла така ситуація. Для вирішення проблеми - зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Дмитрий В***

Ношу с апреля, всё ок

Недоліки:
    Металлический браслет маловат

Добрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок, він дуже важливий для нас, оскільки допомагає нам вдосконалювати наші продукти. Дякуємо за відгук, гарного дня!

Конфликт решон деньги за товар вернули! Спасибо Розетке

• Роман Ф***

Сразу после моего отзыва и выложено го скриншота с описания часов который почему-то не открывается в отзывах было изменено описание на брызгозащиту вместо погружения на 30 метров. И мне ответили что гарантии нет так как у часов только брызгозащиту! Обманщикии просто не порядочные люди! Люди не покупайте ничего в этом магазине! Это самый не порядочный продовец! Проще с Китаем решить гарантийный случай чем с этим продавцом!

Переваги:
    Недоліки:
    Сплошной

Нам дуже прикро, що у Вас виникла така ситуація. Але гарантія на водостійкість розповсюджується на моделі від 5 ATM

• Роман Ф***

После мытья рук стали жить своей жизнью здал по гарантии! Возврат! Говорят не гарантийный случай в часы попала вода! В описании чётко прописано погружаемость 30м. Я считаю что продовец обманщик и не соблюдает гарантийный обязательств. Я это так не оставлю!

Переваги:
    Недоліки:
    Сплошной недостаток

Добрий день! Нам дуже прикро,що у Вас виникла така ситуація. На сторінці товару вказано , що даний годиник має захист від бризг води. Купатися в даному годиннику заборонено

• Юрій Ш***

Товар прийшов з браком
    Коли я звернувся і відправив товар через магазин який купляв, це м. Луцьк, вул. Рівненська, 83. Мене запевнили і доли акт повернення ще 22.06.2024р, що товар або замінять або поверніть кошти. З того часу пройшло майже два місяці а товару і зв'язку з ними нема. Я неодноразово писав в їхній чат бот, а відповідь була одна, з вами зв'яжуться. Буду подавати на цю шарашкену контору до суду. Не рекомендую нікому rozetku

Переваги:
    Нема переваг, шахраї
    Недоліки:
    Одні недоліки, жахливий магазин

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Андрей С***

После мытья рук часы просто не включаются! Давление и пульс меряют даже на колбасе!!!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Очень много

Добрий день! Дякуємо за звернення, для вирішення питання - зверніться до Сервісного центру, контакти за посиланням:посилання.

• Марина П***

Годинник купувала на подарунок чоловіку. Все було чудово, але через місяць перестав працювати, в один момент став сірий екран.

Переваги:
    Стильно виглядає, в комплекті 2 ремінці
    Недоліки:
    Перестав працювати через місяць користування

Добрий день! Нам дуже прикро, що у Вас виникла така ситуація , зверніться,будь ласка, до Сервісного центру, контакти за посиланням:посилання.

• Стефан С***

Нет Украинского и русского языка.

Добрий день! Української справді немає, але російська є. Спробуйте знайти в категорії меню ''language''.

• Марина З***

Не працює вібро на годиннику, не приходять сповіщення на годинник і сам від'єднується від телефону

Недоліки:
    Не працює вібро на годиннику

Добрий день! Нам дуже прикро, що у Вас виникла така ситуація, зверніться до Сервісного центру, контакти за посиланням:посилання.

• Юлія С***

Шикарний годинник за свою ціну!
    Чоловік оцінив подарунок.ґ

• СЛ

Працюють справно

Переваги:
    Можна відповісти на вхідний дзвінок
    Недоліки:
    вага - треба звикнути

Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку! Носіть із задоволенням!

• Андрей Г***

Отримав добу назад годинник. 5 хвилин, політ нормальний. Дякую за годинник продавцеві та виробнику. Поки що нарікань не маю, окрім великого непотрібних циферблатів та не можливості замінити стандартні на нові. Можна тільки по одному.

Переваги:
    Поки тільки подобається. Все влаштовує.
    Недоліки:
    Поки що не бачу

Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку! Носіть із задоволенням!

• Андрей Г***

Хотелось бы добавить отзыв. В рекламной ролике показано, что часы поливают водой, даже заморозили, потом выбивали из льда. В характеристиках написано водонепроницаемый, 30 м. То есть можно умываться, мыть руки. Вопрос. Можно ли принимать душ в часах, если в ролике указаны такие параметры. Купаться в реке или в море не собираюсь.

Доброго дня! На жаль,ні. Ви можете в даному годиннику помити руки та потрапити під дощ. Не рекомендується приймати душ через перепад температури

• Геогрий К***

Куплены на подарок пока жалоб небыли

Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку, носіть із задоволенням!

• Ира С***

Купила чоловіку на подарунок,він у захваті .Рекомендую

Переваги:
    Яскравий дисплей,виглядають стильно
    Недоліки:
    Немаю

• Юлия С***

Дякую за сервіс та годинник,

• Дмитрий В***

Хорошие часы. Месяц ношу,пока без нареканий

• Сергей С***

Дуже класний годинник! Особливо круто виглядає на металевому ремінці!

Переваги:
    Металевий корпус,ціна та якість!
    Недоліки:
    Єдине то трохи великуватий ремінець,але то дрібниця яку можна виправити в будь-якому місці для ремонту годинників.

• Роман Т***

отличние, вибор екранчиков огромен, звучат громко

Переваги:
    часи хорошие, не пожалел что их купил)
    Недоліки:
    стальной ремешок, шпилька в замочке поломалось, но то поправимо

• Пискорский А***

Сподрбались

Недоліки:
    Трошки не зручний на руці, але через декілька днів звик
  • сидоров с***

Как отключить включение подсветки при дергании рукой?

Переваги:
    Стильные
    Недоліки:
    Пока нету
    • Володимир Г***

В приложусі, яку вони пропонують скачати, заходите вибираєте з низу пристрій, там найдете

• Максим К***

Все порядок працює гарний та якісний годинник

Переваги:
    Металевий та стильний
    Недоліки:
    Мало циферблатів

Дякуємо за ваш відгук!

• Виталий

Сьогодні придбав даний годинник, чесно пошкодував! Фактично годинник, айфон розпізнав як гарнітуру, проглядаю відео у фейсбуці, а музика грає на годиннику!
    На годиннику не можна відключити нормально звук вхідного звінка, а якщо вимикаєш то не відображає вхідні повідомлення!

Доброго дня! Ви можете вимкнути можливість транслювати аудіо і відео. Для цього Вам необхідно свайпнути донизу(коли Ви знаходитесь на головному екрані) та натиснути на значок навушників\слухавки

• Виталий

Отличные часы, сплав, наверное, цинковый, так как они не тяжёлые, с металлическим ремешком 110 грамм.
    Шаги меряют(точность под вопросом), давление померяли точно, пульс и кислород в крови тоже.
    Вначале нужно установить на смартфон FitCloudPro из магазина(можно просканировать штрих-код снизу коробки).
    Русский язык есть, меню простое и в часах и в программе.
    Через эту программу можно установить около 100 разных циферблатов(но они все в часы не загружаются, меняется только 1).
    Если отключить блютуз(в меню часов синяя батарея), то держат очень долго, пользуюсь дней 10 после первой полной зарядки, заряд снизился до 90%(то есть 1% в день). Как будет дальше дополню позже.
    Есть при этом небольшой минус - нужно нажать кнопку на часах, чтобы включить циферблат, то есть от подъёма руки не включается без блютуза.
    При использовании всех функций с блютузом конечно же расход энергии будет больше.

Переваги:
    Со скидкой по акции(1988, +99 на бонусный счёт) это лучший вариант для подарка на НГ.
    Недоліки:
    Не гавкают на чужих)))

Дякуємо за ваш відгук!

• Виталий

Прошло 2 месяца с того момента, как я забрал часы в Розетке(12.12.2023г.).
      В тот же день зарядил полностью и на 13.02.2024г. заряд 4% ))
      Да, блютуз выключен и хожу я не очень много(работаю удалённо), но всё-таки это 2 месяца на одном заряде, хоть и в экономном режиме.
      Для представителя, хотелось бы чтобы:
      1)можно было загружать/менять на телефоне больше экранов;
      2)чтобы было больше возможностей редактирования экранов на телефоне или ПК(менять цвет фона, менять цвет стрелок или цифр, менять положение даты, дня недели и т.д.).

Дякуємо за відгук!