- Леонід З***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Працює, все добре)
- Галиш А***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Приставка хароша,все літає з цим проблем немає,але коли заходиш в хром шоб подивитись кіно то на всіх сайтах вилітають ошибки,треба харашо постаратись шоб найти нормальний сайт і кіно почало грузити,а так всі додатки супер працюють,я задоволений
- Переваги:
- Без лагів
- Недоліки:
- В більшості на сайтах в хромі не можливо запустити кіно,ошибка
- Продавець IC Universe
Дякуємо за відгук. Це поширена проблема з Хромом, тому ми його не рекомендуємо до використання на ТВ боксах
Наш вибір - TV Bro
найкращий браузер сьогодення
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Приставка супер за эти деньги!!!
- Переваги:
- Цена,качество!!!
- Іван Я***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Пройшло менше тижня, перестав працювати youtube. Пише, не підтримується на цьому пристрої. Не допомогло, ні перезавантаження приставки, ні перевстановлення ютуба.
- Переваги:
- Досить швидка в роботі, головне стабільний інтернет.
- Недоліки:
- Не працює ютуб
- Продавець IC Universe
Спробуйте скинути налаштування приставки до заводських.
Спробуйте альтернативний застосунок для ютуба SmartTube
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Приставка хороша. І ціна доступна.
- Переваги:
- Швидка, як на таку ціну.
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
После каждого выключения телевизора- нужно каждый раз перезапускать приставку, чтобы подключился вайфай.
- Переваги:
- Просто устанавливается
- Недоліки:
- Отлетает вайфай
- Продавець IC Universe
Оформіть заявку на гарантію. Вирішимо цю проблему
- Мурачова О***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Чомусь на пульті спрацьовує дабл клік,як вирішити питання?
- Недоліки:
- Дабл клік на пульті
- Продавець IC Universe
Вітаю
Оформіть заявку на гарантію, вирішимо цю проблему - Продавець IC Universe
А оцінка 2, на мою думку, несправедлива. Приставка чудова, тим більше по такій акційній ціні
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Переважна більшість ігор і застосунків не сумісна з пристроєм Google W2, шкода,бо на це розраховував..
- Переваги:
- Не знайшов..
- Недоліки:
- Не завантажує ігри.
- Станіслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Быстрая доставка.Работает отлично.
Щиро дякуємо за відгук!
- Юля Д***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Порадила кума, теж собі брала цю саму модель.
Ціна порадувала, бо я шукала саме таку модель
Тепер на старому ТВ є смарт!- Переваги:
- Відмінна ціна
Щиро дякуємо за відгук!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Все класно
дякую- Переваги:
- Можна регулювати яскравість годинника на приставці
- Петро М***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Продавець підказав, що можна переключити лончер з стандарної Alice на ATV за допомогою застосунку Home Picker. Краса, мені атв більше до вподоби.
- Переваги:
- Потужна, швидка, гарна
- Недоліки:
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Вітаю. Купував приставку Tanix W2 PRO 4/64Gb саме у вашому магазині
IC Universe саме через те, що в описі вказано про роботу на Slimbox. Крім того, у розділі "питання" вказуєте, що приставка перешита на Slimbox 11.3 на Android 11 ATV.
Проте у мене тільки стандартний лаунчер ALICEux і немає Slimbox.
Чи то я не бачу прошивки Slimbox, чи то ви вводите покупців в оману?- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- в описі вказано, що приставка перепрошита на Slimbox, а насправді ні
- Продавець IC Universe
Вітаю. Вибачте, ми не оновили опис товару, на разі використовується тільки стокова прошивка. Виправимо
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
не інстальовано українську мову
- Переваги:
- Все працює, відповідає очікуванням
- Недоліки:
- невиявлено
- Продавець IC Universe
Вітаю! Українська мова включається у налаштуваннях система - мова. Дякую