Відгуки покупців про Смарт ТВ приставка Tanix W2 PRO 4/64 Гб Smart TV Box Android 11 (630-64)

Оцінка користувачів 3.93/5
  • Леонід З***
    Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black

Працює, все добре)

• Галиш А***

Приставка хароша,все літає з цим проблем немає,але коли заходиш в хром шоб подивитись кіно то на всіх сайтах вилітають ошибки,треба харашо постаратись шоб найти нормальний сайт і кіно почало грузити,а так всі додатки супер працюють,я задоволений

Переваги:
    Без лагів
    Недоліки:
    В більшості на сайтах в хромі не можливо запустити кіно,ошибка
    • Продавець  IC Universe

Дякуємо за відгук. Це поширена проблема з Хромом, тому ми його не рекомендуємо до використання на ТВ боксах
      Наш вибір - TV Bro
      найкращий браузер сьогодення

• Юрий К***

Приставка супер за эти деньги!!!

Переваги:
    Цена,качество!!!
  • Іван Я***

Пройшло менше тижня, перестав працювати youtube. Пише, не підтримується на цьому пристрої. Не допомогло, ні перезавантаження приставки, ні перевстановлення ютуба.

Переваги:
    Досить швидка в роботі, головне стабільний інтернет.
    Недоліки:
    Не працює ютуб
    • Продавець  IC Universe

Спробуйте скинути налаштування приставки до заводських.
      Спробуйте альтернативний застосунок для ютуба SmartTube

• Тетяна С***

Приставка хороша. І ціна доступна.

Переваги:
    Швидка, як на таку ціну.
  • Николай К***

После каждого выключения телевизора- нужно каждый раз перезапускать приставку, чтобы подключился вайфай.

Переваги:
    Просто устанавливается
    Недоліки:
    Отлетает вайфай
    • Продавець  IC Universe

Оформіть заявку на гарантію. Вирішимо цю проблему

• Мурачова О***

Чомусь на пульті спрацьовує дабл клік,як вирішити питання?

Недоліки:
    Дабл клік на пульті
    • Продавець  IC Universe

Вітаю
      Оформіть заявку на гарантію, вирішимо цю проблему

• Продавець  IC Universe

А оцінка 2, на мою думку, несправедлива. Приставка чудова, тим більше по такій акційній ціні

• Сергей Ч***

Переважна більшість ігор і застосунків не сумісна з пристроєм Google W2, шкода,бо на це розраховував..

Переваги:
    Не знайшов..
    Недоліки:
    Не завантажує ігри.
  • Станіслав Ш***

Быстрая доставка.Работает отлично.

Щиро дякуємо за відгук!

• Юля Д***

Порадила кума, теж собі брала цю саму модель.
    Ціна порадувала, бо я шукала саме таку модель
    Тепер на старому ТВ є смарт!

Переваги:
    Відмінна ціна
    • Продавець  IC Universe

Щиро дякуємо за відгук!

• Олена К***

Все класно
    дякую

Переваги:
    Можна регулювати яскравість годинника на приставці
  • Петро М***

Продавець підказав, що можна переключити лончер з стандарної Alice на ATV за допомогою застосунку Home Picker. Краса, мені атв більше до вподоби.

Переваги:
    Потужна, швидка, гарна
  • Іван Д***

Вітаю. Купував приставку Tanix W2 PRO 4/64Gb саме у вашому магазині
    IC Universe саме через те, що в описі вказано про роботу на Slimbox. Крім того, у розділі "питання" вказуєте, що приставка перешита на Slimbox 11.3 на Android 11 ATV.
    Проте у мене тільки стандартний лаунчер ALICEux і немає Slimbox.
    Чи то я не бачу прошивки Slimbox, чи то ви вводите покупців в оману?

Переваги:
    працює
    Недоліки:
    в описі вказано, що приставка перепрошита на Slimbox, а насправді ні
    • Продавець  IC Universe

Вітаю. Вибачте, ми не оновили опис товару, на разі використовується тільки стокова прошивка. Виправимо

• Сергій Т***

не інстальовано українську мову

Переваги:
    Все працює, відповідає очікуванням
    Недоліки:
    невиявлено
    • Продавець  IC Universe

Вітаю! Українська мова включається у налаштуваннях система - мова. Дякую