Відгуки покупців про Сухий корм для собак великих порід Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Large Breed з ягням 1 кг

Оцінка користувачів 4.81/5
  • Сергій Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Без замечаний

• Карина Г***

Замовляла корм для собаки, і, на жаль, досвід покупки виявився вкрай негативним.

Першого разу товар прийшов без чітко зазначеного терміну придатності. Я одразу звернулася до служби підтримки та оформила обмін. Магазин погодився, однак сам процес обміну затягнувся на тривалий час. Зі свого боку я відправила товар назад уже наступного дня, проте доставка та оформлення обміну зайняли ще кілька днів. Крім того, мені пропонували сфотографувати термін придатності на іншій упаковці, яка знаходиться на складі магазину, що виглядає некоректно, адже покупець має отримувати товар із чітко та зрозуміло зазначеною інформацією без додаткових перевірок.

Сьогодні отримала заміну і ситуація повторилася: корм знову має нерозбірливо нанесений термін придатності, який фактично неможливо нормально прочитати. Для товару, призначеного для харчування тварин, це є серйозним порушенням, оскільки термін придатності безпосередньо впливає на безпеку та здоров’я улюбленця.

У результаті витрачено багато часу, а проблема так і не вирішена. Складається враження, що перед відправленням товар взагалі не перевіряється.

Не рекомендую замовляти цей товар, поки магазин не налагодить контроль якості та перевірку продукції перед відправленням.

Переваги:
    Взагалі не яких
    Недоліки:
    Дуже багато
  • Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Добре

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Супер! Дуже-дуже дякую магазину за швидке реагування, за блискавично швидку доставку, за якісну упаковку, за великий термін резервування, а ще за акційну ціну!
    Ви - надійні!!!
    Рекомендую на всі 100%!!!

Переваги:
    Наша собачка (німецька вівчарка 13 років) їсть саме цей корм. За місяць з'їдає мішок. Я дуже-дуже вдячна Вам, що робите знижку і дуже швидко реагуєте.
    Дякуююююю!!!
    Недоліки:
    Немає!
  • Елла
    Відгук від покупця. Продавець: PawsPalace. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Корм собаці подобається, замовляю по декілька пакетів.

• Ірина Д***

Дуже-дуже дякую магазину за корм! Наша німкеня їсть тільки його.

Переваги:
    Корм дуже якісний. Собака їсть з великим задоволенням.
    Недоліки:
    Немає!
  • Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Дуже дякую за корм! Наша німкеня (12 років) їсть тільки його.
    А ще вдячна магазину за акційну ціну та швидку доставку!
    Рекомендую!!!

Переваги:
    Корм підійшов нашій собачці. Їсть тільки його.
    Недоліки:
    Немає!
  • Євген

Інший не їмо

• Ірина Д***

Величезне ДЯКУЮ за корм від мене, від Альфи (німецька вівчарка 12 років)!!! Собачка їсть на повну пащу. А ще величезне ДЯКУЮ за акційну ціну! Це неймовірна радість і щастя для нашої сім'ї.
    РЕКОМЕНДУЮ!!!

Переваги:
    Корм дуже-дуже якісний. Доставка супер швидка. Упаковка добротна. Акційна ціна. Все просто СУПЕР!!!
    Недоліки:
    Немає!
  • Ірина Д***

Замовляю цей корм не вперше. Подобається нашій німкені (12 років). ДУЖЕ ДЯКУЮ за швидку доставку, гарну та якісну упаковку! А ще за акційну ціну!
    РЕКОМЕНДУЮ!!!

Переваги:
    Якісний корм, гарна упаковка, швидка доставка, акційна ціна!!!
    Недоліки:
    Немає!!!
  • Елла

Корм достатнього розміру, немає проблем з жкт.

• Катерина Г***
  • Яна Т***

Брали лабрадору с кожной аллергией, чесаться стал значительно меньше но пока еще не слишком понятно, так как кормим всего неделю -
    Корм сам по себе крупный, даже лабрадору не всегда комфортно так что он крошит его и ест

Переваги:
    Собака ест с удовольствием, стал чесаться меньше
    Недоліки:
    Как по мне слишком крупный, даже для лабрадоров
  • Ірина Д***

Наша собачка (німецька вівчарка 12 років) їсть тільки цей корм. Дуже-дуже Вам дякую за швидку доставку, надійну упаковку! А ще велике дякую за акційну ціну!
    Рекомендую!!!

Переваги:
    Корм дуже якісний! Швидка доставка! Надійна упаковка! Супер акційна ціна!
    Недоліки:
    Немає!
    • Продавець  PawsPalace

Дуже дякуємо Вам за покупку та за високу оцінку роботи нашого магазину!

• Аліна Г***

Пес довольний)

Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Вага 1 шт: 12 кг

Цей корм замовляю постійно. Наша німкеня дуже його полюбляє. Респект магазину за швидку доставку, надійну упаковку і акційну ціну! Рекомендую!!!

Переваги:
    Корм якісний, гарний термін придатності, акційна ціна!
    Недоліки:
    Немає!
  • Алексей Л***

Отличный товар . Лабрику нравиться )

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Наша собачка (німецька вівчарка) їсть тільки цей корм, тому я дуже вдячна за швидку доставку, за надійну упаковку та за акційну ціну! Рекомендую!!!

Переваги:
    Корм якісний, гарний термін придатності, дуже швидка доставка, добротно упакований. А ще - акційна ціна! Дуже-дуже дякую!!!
    Недоліки:
    Немає!
  • Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Корм собаці подобається. Алергію не викликає і не викликає розладів. Шерсть блищіть. Гранули трохи більші ніж для середніх порід, але це не заважає. Будемо купляти ще.

Переваги:
    Якість і ціна по знижці
  • Ната П***

Корм отличный. Беру со скидкой постоянно. Золотистый ретривер 11лет стул, шерсть -все хорошо. Состав хороший. Кушает с удовольствием.

Переваги:
    Цена со скидкой
  • Галина К***

Собака їсть з задоволенням.

Переваги:
    Алергії не має
    Недоліки:
    Не виявили
  • Сергій С***

Все відмінно, дякую

Переваги:
    Все відмінно
  • Ната П***

К корму претензий нет. Беру не первый раз. Золотистому ретривер у подходит.
    Возмущает логистика Розетки. 1.Корм пришел в нарушенной упаковке подклеенной скотчем. Это недопустимо! 2. Я оплатила картой предварительно на сайте. Продавец отказался сделать сам повторную заявку на обмен. Предложил только вернуть деньги в течении 3х дней. Зачем эти лишние движения?!

Переваги:
    Звёзды по оценке товара
  • Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

Собака їсть, правда без захоплення. Але почувається добре)

Переваги:
    Не шкодить травній системі
    Недоліки:
    Дуже темний колір самого корму, як переправлені кавові зерна, насторожує.
    Попередній Brit теж був такий((.
  • Илья

Корм гарний, алергії не викликає, порушень в травленні собаки не помічено. Німець їсть із задоволенням.

• Леся О***

Оперативно та якісно

• Дарья Б***

Корм добрий. Як і вся лінійка Breed

• Оксана

Корм гарної якості, має приємний запах, хороші гранули середнього розміру, нашому лабрадору дуже сподобався, рекомендую

Переваги:
    Корм хорошої якості
  • Дарія Ш***

Хороший корм, собака ість з задоволенням.

Переваги:
    Якісний, зручна упаковка
  • Дарія Ш***

Корм собаці сподобався.

Переваги:
    Якість, адекватна ціна
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Марія П***

Собаці 25 кг корм підійшов. Брали на пробу. Гранули досить крупні. Алергію не викликає. Гарний состав, який подобається собаці. Чередуємо з мʼясом. В цілому подобається Brit . Широкий діапазон смаків. Будемо брати ще.

Переваги:
    Ціна і якість
  • Юлія К***

Замовила "на пробу" для нашої собаки (вона алергік). Проте, ніякі спроби, навіть домішування м'яса до цього корму, не допомогли, собака його відмовилась їсти. Я не кажу, що корм поганий, просто наша "дама" дуже вибаглива.

Переваги:
    Ціна, мабуть.
    Недоліки:
    Не можу сказати.
  • Дмитро І***

Ціна шикарна, доставка швидка. Дякую

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarFish. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Хороший корм ,собака їсть із задоволенням.

Переваги:
    Хороша ціна
  • Михайло Л***

Давно обрав Бріт для своїх улюбленців. Якість і ціна мені подобаються.

Переваги:
    Якість і ціна