Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Мережевий фільтр LDNIO 2 розетки 3хUSB/Type-C QC+PD SE2435 White (SE2435)

Оцінка користувачів 4.69/5
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Barbarin. Колір: Білий. Довжина кабелю: 0.025

Розгалужувач повністю функціонує - обидві розетки та USB порти.

Треба тріхи сильніше натискати на кнопки для увімкнення розеток - проте кнопки не хитаються і добре зафіксовані.

Телефон підключений до Type-C роз'єму відображає Fast Charging.

Переваги:
    Описані у відгуку
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Barbarin

Доброго дня, Сергій!
      Дуже дякуємо за розгорнутий відгук. Ми раді, що Ви задоволені мережевим фільтром. Приємного користування.

• Кирило Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий. Довжина кабелю: 0.025

Товар відповідає опису. Доволі тугі і точні кнопки унеможливлюють випадкове ввімкнення. Поки що дуже подобається

Переваги:
    Зручно і, наче, надійно
    Недоліки:
    Поки нема
    • Продавець  AXX

Вітаємо, Кирило! Вдячні Вам за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо приємного користування та вдалих покупок!

• Тамара Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Barbarin. Колір: Білий. Довжина кабелю: 0.025

На вигляд добротний. Швидка зарядка працює.

Переваги:
    Класний розгалуджувач. Тільки не дуже зручно під вертикальну розетку.
    • Продавець  Barbarin

Доброго дня, Тамара!
      Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що Ви задоволені розгалужувачем. Приємного користування.

• Аліна М***

Дякую

Доброго дня, Аліна!
      Дякуємо за високу оцінку. Приємного використання.

• Ігор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Білий

Подовжувач (я б сказав розгалужувач) фільтр LDNIO 2 розетки & 3 USB / 1Type-C. Жодних нарікань.

Переваги:
    Працює.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  5FOX

Дякуємо Вам за відгук!

• Ганна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Teleport. Колір: Білий

супер класний, міцний, добротно зроблений, приємний на дотик, не ширпотребний китай, від нього віє надійністю)) купила один, потім ще один
    і фен для волосся підключаю, і ноутбук стабільно підключений + лампи, зарядки і всяка дребєдєнь

• Продавець  Teleport

Вітаємо, Ганно! Дякуємо за довіру та чудові слова! Працюємо для вас із задоволенням. Гарного дня і до нових замовлень!

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий. Довжина кабелю: 0.025

Дуже зручний фільтр, є все що потрібно, особливо зручно USB роз'єми для зарядки, бо мені часто не вистачає блоків.

Переваги:
    Зручний. Кожну можна окремо вимкнути.
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Teleport. Колір: Білий

Дуже крута штука. Рекомендую

• Продавець  Teleport

Дякуємо за Ваш відгук!

• Алекс М***
    Відгук від покупця. Продавець: Barbarin. Колір: Білий. Довжина кабелю: 0.025

Дуже гарний пристрій...Функціонал працюе на всі 100%...Добротно зробленний...Рекомендую...!!!

Переваги:
    Гарний функціонал...
    Недоліки:
    Поки що не виявленно...
    • Продавець  Barbarin

Доброго дня, Алекс!
      Дуже дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви задоволені замовленням. Приємного користування.

• Михайло М***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Білий. Довжина кабелю: 0.025

Все працює Дякую

• Петр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Білий

Товар відвідає опису, але "2М" у назві це не два метри як може здаватися на перший погляд.

В іншому все ОК, працює добре, дуже зручно.

Переваги:
    Ціна/функціонал
    • Продавець  5FOX

Дякуємо Вам за відгук!

• Сич О***
    Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Білий. Довжина кабелю: 0.025

Ок

• Якимова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий. Довжина кабелю: 0.025

Купила цей фільтр 4 липня. 17 липня вночі!!! він почав воняти горілим. Добре, що не загорілось

• Игорь К***
    Продавець: Diarons. Колір: Білий

Товар не відповідає заявленим характеристикам. Товар не відповідає картинці на коробці. Коробка вже була відкрита.

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий. Довжина кабелю: 0.025

Брал ради кнопок. Но они не работают

Переваги:
    Работает как двойник )
    Недоліки:
    Кнопки выключатели не работают
    • Продавець  AXX

Добрий день, Олександре. Приносимо вибачення за дану ситуацію. Скоріш за все, Вам дістався товар з браком. Таке, на жаль, іноді трапляється. Ми з Вами вже зв'язувались та погодили повернення товару. Бажаємо вдалих покупок.

• Александр П***

магазин чудовий, одразу зв'язалися, отримали товар, показали, що я просто недостатньо сильно натискав на кнопки, але все одно запропонували повернути гроші, я забрав товар назад. сервіс на 5 зірок.