Відгуки покупців про Сухий корм для котів із чутливим травленям HalfHalf з індичкою 300 г

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Вікторія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: КОЗІМО. Вага 1 шт: 2 кг

Відправка швидка) ще і отримала подаруночок , ціни адекватні

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Корм такий купляю не перший раз. Котику подобається, у нього часті закрепи, тому купляю додаю трішки пробіотика у порцію. На цей корм ситуація покращилася)

Переваги:
    Ціна, котику подобається
    Недоліки:
    Забагато зерна у складі, але свою ціну коштує.

Дякуємо, що поділилися досвідом! Няумовірно приємно знати, що нявчик їсть із задоволенням і почувається краще. Усі рецептури Half&Half мають збалансований склад для щоденного здоров’я та комфорту хвостатих.

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Нормальний бюждетний корм. Ми на дачі підгодовуємо ним котів, то ніхто не відмовляється.

Дякуємо за відгук та турботу про хвостатих! Корм Half&Half — збалансований, корисний і нявмовірно смачний.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Water World. Вага 1 шт: 8 кг

Не хоче їисти і все тут..

Переваги:
    гарна упаковка, швидка доставка
    Недоліки:
    кішка не їсть
  • Марина

Корм не сподобався.
    Кіт категорично відмовився його їсти.
    Одразу були сумніві щодо складу - мало протеїна, одна кукурудза, але схвальні відгуки збили з пантелику. Але він і насправді має вигляд і запах якоїсь макухи, по реакції кота розумію, що і смак такий же. Відповідає скоріш економ-класу, на преміум аж ніяк не тягне. Навіть за акційною ціною більше не куплятиму.

Дякуємо за ваш відгук. Ми розуміємо, що кожен хвостатий має свої смакові вподобання й часто звик до певного типу корму, тому перехід на новий раціон може потребувати більше часу.
      Корм Half&Half не містить штучних підсилювачів смаку чи ароматизаторів, а рецептура на основі індички, овочів, клітковини та з використанням яловичого жиру (у той час, як більшість виробників використовують курячий жир) розроблена спеціально для підтримки чутливого травлення. Тому цілком природно, що вигляд, колір і текстура можуть дещо відрізнятися від інших кормів.

• Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

За таку ціну просто знахідка, тепер беремо тільки його і по смаку коту підходить також, їсть гарно.

Переваги:
    якічний преміум корм і ціна зовсім невисока, особливо по акції

Дякуємо, що довіряєте Half&Half! Ми прагнемо, щоб кожен нявчик отримував найкраще, а кожен петперент був впевнений у своєму правильному виборі. Дві половинки – одне життя!

• Карина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Пробували різні корма та індичка від Half поза конкуренцією. Киця буквально біжить до миски. Дуже задоволена вибором.

Переваги:
    Смачний корм для котиків з гарним складом.
    Недоліки:

Оце любов з першого кусь! Нехай кожна мисочка корму буде не лише смачною, а й приносить користь і муркотливу насолоду щодня! Дякуємо, що довірили раціон свого нявчика саме Half&Half!

• Ія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

На цьому кормі у кота нарешті нормалізувалося травлення, рекомендую для чутливих животиків. Кіт його з першого дня їсть залюбки

Переваги:
    добре продуманий склад
    Недоліки:
    відсутні

Ми справді дуже відповідально підходимо до рецептур – легкозасвоюване м'ясо індички, груба клітковина, суперфуди, все для того, щоб навіть найчутливіші животики муркотіли від задоволення. Дякуємо, що обираєте Half&Half!

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Купила вперше, боялась, що кіт не буде їсти,та з’їв увесь пакунок з привликим апетитом, замовляю ще.

Переваги:
    ціна

Дякуємо за довіру й щиро раді, що ваш нявчик одразу оцінив смак Half&Half. Корм для хвостатих із чутливим травленням створений, щоб викликати муркотіння з першого кусь. Нехай смакує!

• Оля К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Легка індичка, овочі, багато клітковини, низька жирність є великий плюс для котів із проблемами шкт. Мій кіт нарешті їсть без проблем із животиком. Дуже задоволена покупкою!

Дякуємо за довіру та ваш відгук! Half&Half з індичкою - чудовий вибір для нявчиків, яким важливе легке та комфортне травлення. Збалансована рецептура з клітковиною допомагає покращити роботу ШКТ, а низька жирність зменшує навантаження на печінку та підшлункову.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 8 кг

Корм отличный.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Не знаю як дослівно передати враження киці від корму. Але зі спостережень - норм. Поки що не дуже активно його їсть, але їсть. Здається, у неї покращився апетит, і вона почала просити рідкий корм. Травлення в нормі

Переваги:
    Самопочуття в нормі
    Недоліки:
    Мало їсть цей корм, доводиться чергувати з іншим
  • Вероніка С***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

За станом здоров'я потрібен був корм для чутливого травлення, обрала цей за схвальними відгуками, але вже тиждень кішка відмовляється його їсти зовсім. Переводила поступово: намагалася підмішувати його у звичний корм, але кішка з'їдала лише той до якого звикла або зовсім відмовлялася їсти пару днів.

Переваги:
    Не містить солі та цукру
    Недоліки:
    Низький рівень протеїну, погано пахне... Очевидно не смачний раз кішка його спробувала і більше не бажає їсти.

Вдячні за зворотний зв’язок! Сухий корм Half&Half із індичкою створений спеціально для нявчиків із чутливим травленням, проте смакові вподобання у котиків різні, і не завжди новий раціон підходить з першої спроби. Бажаємо знайти саме той смак, який зробить кицю няв-щасливішою!