- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV. Колір виробу: Синій із сірим
Замовила цей пилосос, але отримала суцільне розчарування та ігнорування з боку продавця:
Невідповідність товару: Замість синього кольору надіслали фіолетовий.
Товар не працює: Пилосос прийшов розрядженим, а після повної зарядки виявилося, що він взагалі не втягує сміття. Двигун гуде, але він не зміг навіть поворухнути аркуш паперу А4.
Жахлива комунікація: Найгірше почалося після спроби повернути товар. Я написала заяву на повернення згідно із законом, але продавець просто відмовив без пояснення причин. Зі мною ніхто не зв’язався, не спробував розв'язати питання чи аргументувати відмову.
Висновок:
Це не просто неякісний товар, це свідоме ігнорування прав клієнта. Магазин продає непотріб, який не відповідає опису, а потім ховається від відповідальності.
КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Бережіть свої нерви та гроші, обходьте цей магазин стороною.- Переваги:
- Недоліки:
- Суцільний недолік
- Продавець Kredo Lot VV
Доброго дня. Вам відповів наш менеджер що в понеділок вам зателефонує та оформить повернення товару. У нас субота та неділя вихідний день.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV. Колір виробу: Синій із сірим
Апарат крутезний, дуже зручний в користуванні і достатньо потужний. Є чим зайнятись, коли немає світла) Окрема подяка магазину за оперативність і якісне пакування.
- Переваги:
- Потужність, підсвітка, ціна, якість прибирання
- Продавець Kredo Lot VV
Дякуємо Вам Вікторія за позитивний відгук. Будемо раді Вашим замовленням на сайті Розетка.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV. Колір виробу: Синій із сірим
Для его размеров и функций, очень пойдёт
- Переваги:
- Автономия удобство, размеры
- Недоліки:
- Не встречал лучше,могу быть не объективен
- Продавець Kredo Lot VV
Дякуємо Вам Олександр за позитивний відгук. Користуйтесь із задоволенням)
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV. Колір виробу: Синій із сірим
Дуже зручний пилосос для швидкого прибирання, добре працює, легко розбирається, чиститься. Дякую тим, хто вигадав таку потрібну техніку.
- Переваги:
- Зручний для легкого прибирання
Дякуємо Вам Антоніна за позитивний відгук. Користуйтесь із задоволенням
- Тарас Д***Відгук від покупця. Продавець: KUDOM. Колір виробу: Рожевий з сірим
Не купляйте він 100ватний а пише 450 ват.
- Грицай Я***Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot. Колір виробу: Чорний з фіолетовим
Не рекомендую!
- Переваги:
- Недоліки:
- От заявленных 60 минут работает всего 5. Мощность очень маленькая, почти не втягивает мусор. Забивается за минуту если попадает много волос. Очень медленная зарядка.
- Продавець Trend Shop Lot
Дякуємо за ваш відгук