Сток. До −70% на товари, що закінчуються

Відгуки покупців про Віртуальні відео-очки Bobo VR Z4 з пультом джойстиком, 3D Шолом віртуальної реальності для телефона

Оцінка користувачів 2.78/5
  • Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: All Right

Неможливо настроїти чіткість, вже і айтішніку давали, все марно - розмите зображення. Добре, що оформила послугу Охрана.Відміна. - зможу повернути гроші.

• Швець Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір: Black-White

Не було в комплекті пульта.

Переваги:
    Недоліки:
    Немає пульта керування
  • Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Honest Seller. Колір: White

Після тестування у дитини не виникло жодного бажання скористатись окулярами

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Якість дуже низька, інструкція це взагалі щось
    • Продавець  Honest Seller

Дякуємо за відгук.

• Юрій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: MXstore. Колір: White

Недоліки:
    Кріплення навушників слабеньке,
    Лопнуло коли вдягав
    Тепер тримається на клею
  • Вікторія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: VictoriaBest. Колір: White

Очки нормальні але пульт управління не працює так що 4 звезди

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: SHOPonM. Колір: White

Доповнюю відгук.Електронний чек також не видається

Переваги:
    Недоліки:
    Дивіться самі
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: SHOPonM. Колір: White

Жахливо.Дуже жахливо.З таким від ROZETKA зіштовхуюся вперше.Завжди був задоволений сервісом та продукцією.Окуляри віртуальної реальності які я купив вчора синові на подарунок,щоб була згадка від тата-військового,якого він майже не бачить,зламалися не встиг він їх надіти.Точніше,відлетіли пластикові накладки на наушниках,і вони повисли на самих проводах.Дитина звісно вся в сльозах...Я дуже сподіваюсь,що такого більше не повториться,я все ще довіряю ROZETKA...P.S.Як тільки зможу,доповню відгук фотопідтвердженням

Переваги:
    Недоліки:
    Не встигла дитина одягти,як повідвалювалися пластикові накладки і навушники висять на одних проводах...
  • Лариса Ш***

Прийшов поламаний

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: LYS_store. Колір: White

Пульт буквально згорів в руках у дитини при першій ж спробі використання, розігрівся и завоняв паленим пластиком, взяти в руки не можна, такий гарячій і воняє. Виключити пульт не можливо кнопкою вкл/викл, ледь змогла витягти батарейки в гумових рукавицях. Кнопка відкриття карману для телефона, при наявності телефона всередині, потребує сили халка щоб визволити телефон.

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Пульт згоряє, кнопка мабуть теж довго не протягне
    • Продавець  Vector Market

Доброго дня. Менеджер зв"яжеться з Вами , щодо цієї ситуації.

• Никита С***
    Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot

Приехал бракованный товар
    Сломан и не работает один наушник

Продавец написал «ну мы отправляли целый»,не предложив никаких других решений проблемы. Проявили клиентоориентированность

Само качество сборки в целом ужасное, но сервис еще хуже.

Не советую данного продавца и этот товар никому.

Переваги:
    Их нету
    Недоліки:
    Брак товара, отказ в возврате, отношение продавца к покупателю
    • Продавець  Trend Shop Lot

Доброго дня. Ми вам відправили справний і новий товар, але ви його зламали і тепер пишете погані відгуки всюди та намагаєтесь щось довести. Так не честно робити. На складі такий видний брак зовсім би не пройшов на відправку, тому вибачте але нашої вини в цьому немає.

• Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір: Black-White

Доброго дня, чи можна повернути товар ,одне розчарування ,чи зробити обмін на дорожчі і нормальну модель

• Ігор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot

Замовлення прийшло вчасно. Все ціленьке. Донька довольна.

Переваги:
    Все відповідає опису
    Недоліки:
    Зображення очікувалось краще
    • Продавець  Trend Shop Lot

Дякуємо Вам за позитивний відгук. Користуйтесь з задоволенням)

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: NandK. Колір: White

Джойстик так и не подключили. Ухо сломалось в первый же день. Пластик катастрофически плохой. Игрушка для детей на 1 день.

Недоліки:
    Отвратительное качество пластика
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір: Black-White

Подарували племіннику на день народження. Був дуже вражений. Грали всі разом)

Переваги:
    Легкий, простий у використанні. Зручний пульт. Гра для всієї сім'ї.
  • Роман

Проблему вирішено

Пришли без пульта, как решить этот вопрос?

Недоліки:
    Пришел без пульта.
  • Юлия Ч***

Проблему вирішено

В обьяалении указано, что очки с польтом-джостиком в наборе, пришли без него, как можно решить этот вопрос с вами?

Переваги:
    Товар был отправлен вовремя
    Недоліки:
    Отсутствие пульта
    • Юлия Ч***

Вопрос решен. Продавец связался сразу и за свой счет отправил пульт

• Віктор Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice

Товар пришов погано запакований і повністю зламанний. Замовляв про предоплаті. На повідомлення не відповідають.

• Продавець  MyChoice

Доброго дня Віктор! З вами зв'язався наш менеджер для з'ясування деталей і вирішення даної проблеми.

• Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Oksibuy. Колір: White

Проблему вирішено

Це просто ЖАХ! Пластмаса кришиться, окуляри розсипаються в руках. При першому ж користуванні навушники "відвалились", металічне кріплення для телефона випало. І це товар майже за 1000 гривень? Шок! Розетка, не соромно співпрацювати з такими "фірмами"?

• Юлія Т***

Дякую за оперативне реагування на залишений відгук та допомогу у вирішенні ситуації. Кріплення до навушників вдалося відремонтувати самотужки, до докомплектації чи зовнішнього вигляду претензій не має, 3D теж хорошої якості. Ввічливо та толерантно менеждери пояснили, чому могли статись такі поломки, а також пообіцяли ретельно перевірити цю партію, щоб уникнути даних ситуацій.

• Продавець  Oksibuy

дякуємо за Ваш відгук

• Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Yoki Market. Колір: White

Вітаю. Товар був у використанні. Або його зняли з полиці де він юзався відвідувачами, або використовувався співробітниками для розваг. Б/у за таку ціну і якість ? Ні. Дякую.
    А головне те, що заявлений товар з заявленими характеристиками не відповідає тому, що я отримав. Куди звернутись для оформлення повернення?

Переваги:
    Немає.
    • Продавець  Yoki Market

Доброго дня!
      З вами зв'яжеться менеджер для вирішення вашого запиту.

• лілія н***
    Продавець: The choise. Колір: Black-White

добрий день. замовляли у вас окуляри bobo z4. сьогодні отримали. завантажили додатки для vr але картинка не фокусується, постійно роздвоюється. якщо дивитись одним оком то нормально видно. як двома все двоїться. всі настройки та регулятори обпробували але не допомагає. можливо порекомендуєте якісь сайти для завантаження(можливо це справа в додатках?), щоб перевірити чи справні окуляри. бо якщо я не зможу їх налаштувати я хочу їх вернути

• Наталья
    Продавець: Trend Shop Lot

Очки пришли поломанные. Качество пластика, уплотнителей хлипкое. Вернули сразу на почте.

Переваги:
    Не нашли
    Недоліки:
    Пришёл товар поломанным
  • Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: The choise. Колір: Black-White

Заказала 27.12, пришло очень быстро, спасибо большое. Заказала сыну к НГ Всё соответствует описанию.

Недоліки:
    Моя ошибка , что не учла розмер телефона. Малого просто не влез.
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: The choise. Колір: Black-White

Розетка сработала идеально, заказали, на следующий день приехал, к ним вопросов нет. Но сами очки - это треш полный. Когда на телефоне смотришь видео, качество вполне хорошее, когда его вставляешь в очки, пикселями просто выжигает глаза(( Никакая настройка не помогает. Не советую, особенно детям, лучше взять что-нибудь другое.

Відгук від покупця. Продавець: The choise. Колір: Black-White

Розібралися з телефоном мій телефон діагональю 5.45 вміщається. Виявляється підставка для телефону рухається і її можна відрегулювати під телефон. Дякую менеджеру прислав відео як це можна зробити. Зв'язалися майже відразу і допомогли.

• Сергей Б***

Комплектация была как в описание пульт был?

• Ірина К***

Пульт був. Під телефон підходить. Просто підставка під телефон рухається. Менеджер магазину запропонував обмін або повернення. Дякую за допомогу менеджеру.

Відгук від покупця. Продавець: The choise. Колір: Black-White

На перший погляд не погано. Але в описі пише що підходить на телефон діагональю до 6.2 у мене 5.45 телефон не вміщається. Коли до дому принесла при детальнішому огляді помітила тріщину на кріпленні. Роботі не заважає але неприємно тому що брали на подарунок.

Переваги:
    Недоліки:
    Телефон не вміщається. Тріщина на кріпленні.
  • Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: The choise. Колір: Black-White

Не работает левый фиксатор сдвига линзы. Тел указаный в квитанции новой почты не обслуживается. Вообщем чудная посылка.

Переваги:
    Не понял так как не исправен.
  • Дмитро П***
  • Игорь Т***
    Відгук від покупця. Продавець: The choise. Колір: Black-White

Всё бы ничего но наушники я перепаял со старых своих и заработало так как нужно было, по качеству скажу я остановился на программе VRTV VR Video Player - только она раскрыла все возможности VR очков

Переваги:
    Пользоваться иногда можно
    Недоліки:
    Наушники звук тихий и ужасный и тарахтит один из наушников
  • Наумова В***
    Відгук від покупця. Продавець: The choise. Колір: Black-White

Ребенок был в восторге. Качество хорошее, для ознакомления с vr очками за небольшую цену - отличный вариант. Подошли телефоны xiaomi redmi note 4x и mi 11 lite

• Продавець  The choise

Вікторія, дякуємо Вас за відгук! Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!

• Давиденко н***
    Відгук від покупця. Продавець: The choise. Колір: Black-White

заказала сыну очки виртуальной реальности BoboVR Z4 с наушниками и пультом управления. Доставка быстрая, все в целостности, упаковка оригинальная . есть инструкция, которую легко понять. Адресат доволен, Благодарю!

Переваги:
    удобно подогнать под необходимые параметры, красивые, качественные линзы
    • Продавець  The choise

Доброго дня, Наталія! Дуже раді, що Ви залишились задоволенні замовленням. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!

• Коноваленко Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MYhelper. Колір: White

Не очень...

Переваги:
    Хорошая цена и ёмкость.
    Недоліки:
    Болят глаза и голова после просмотра
  • Віталій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: NandK. Колір: White

Прийшло швидко, в цілості, і в загальному за ці декілька днів використання, все начебто добре.

Чи є ефект ВР? Скоріше так чим ні. Звісно не зрівняється з дорогою гарнітурою, про те за їх ціну, таких можна купити 20+. Проблема лиш в тому що, в ній ти як в водолазній масці, хоч і не сильно ( це нормальне явище для "вр-коробок" ). Зображення чітке, і чисте, а все інше залежить від дисплею телефону.

Наушники хороші, якщо ви звісно не аудіфіл, доречі провід підключення на диво добре виконаний, вплані довговічності/зручності. На корпусі є "кнопка" для налаштування звук, та паузи медіа.

Телефон зручно зажимається/закріплюється, і не зміщується у русі. Проте, налаштування лінз збивається кожен раз, що правда в мому випадку я просто викручую відстань на максимум, 5 секунд роботи.

Рекомендую: після покупки, знайти в інтернеті qr-код налаштування, дуже впливає на картинку. ( ну або створити свій, в гуглі все є :] )
    перед придбанням, перевірити роздільну здатність телефону, для будь якого ВР, БАЖАНО, fullHD мІнІмУм.

В загальному, хороший вибір, особливо за свою ціну, підійде як подарунок, або забавка для себе любимого, рекомендую як "вр-коробку", так і магазин.

Переваги:
    Ціна, хороша гарнітура, на диво живучий товар.
    Недоліки:
    Давить на лице, особливо ніс, кнопка працює 50/50.
    • Продавець  NandK

Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Гарного користування! :)

• Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Neo. Колір: Black

потрібно допрацювати посадочне місце щоб в нормальну позицію став смартфон з 5 дюймовим екраном, але сама оптика розрахована на екрани 5.5 дюйма, бо при меншому будуть полоси побоках, а при більшому не весь кадр буде в огляді

Переваги:
    якість оптики нормальна
    Недоліки:
    товар неоригінальний і без QR-коду на упаковці, інструкція тільки німецькою та французькою мовами, пульт жахливий по якості та функціоналу
    • Продавець  Neo

Доброго дня, Віталій! Товар є виробництва Китай (що зазначено в описі товару) , тому їх оригіналів чи не оригіналів не має. Якщо Вас не влаштовує якість товару, Ви можете повернути товар на протязі 14 днів з моменту покупки.

• Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір: White

Доставили быстро. Качественная сборка.

Переваги:
    Рекомендую данную модель
    Недоліки:
    Не заметили
    • Продавець  Шо Хош

спасибо за ваш отзыв всегда вам рады

• Анна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketArut. Колір: Black-White

Ну такое,на саои деньги не тянет...белый пластик пошарпаный чем-то чёрным,пульт без батареек,штучка которая держит телефон отлетела сразу...чесно говоря на свои деньги не тянет...с таким китайским качеством не тратьте деньги,берите дешевле!!!

Переваги:
    Смотреть можно но не долго
    Недоліки:
    Куча
  • Василь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MYhelper. Колір: White

все супер, задоволений