Відгуки покупців про Портитивний міні смарт проектор Smart Projector Ultra HD до 130 дюймів, HDMI-сумісний, повна підтримка Android та iOS, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, мультимедійний домашній кінотеатр 300 ANSI люмен
- Марк З***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Користувався тиждень, за цей час жодного мінуса не знайшов, за таку ціну чудовий і якісний товар
- Переваги:
- Сподобалось мені і котові
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Дуже задоволена покупкою! Не було можливості придбати телевізор, тому вирішила спробувати проектор — і він чудово впорався з цією задачею! Якість зображення приємно здивувала, усе чітко, яскраво та без проблем.
Проектор повністю відповідає опису, працює справно, користуватися ним легко. Окремо дякую продавцю за швидку доставку та гарне пакування.
Покупкою дуже задоволена! Тепер телевізор і не потрібен Однозначно рекомендую!- Переваги:
- Альтернатива телевізору
- Недоліки:
- На даний період не знайшла
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Хорошо за такие деньги. Работает хорошо
- Переваги:
- Маленький, легкий, практичный
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Задоволена, можу його брати в подорож та дивитися в ютуб что завгодно
- Переваги:
- Дуже не поганий пристрій за ці кошти
- Недоліки:
- Покіщо не виявила
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Дуже задоволена проектором! Працює чудово, легко підключається до розетки, зображення чітке, звук теж хороший. Дуже зручно використовувати вдома для перегляду фільмів, мультфільмів або просто створити атмосферу ввечері.
Окремо сподобалося, що він компактний і простий у використанні. За свою ціну — чудовий варіант. Покупкою задоволена, рекомендую!- Переваги:
- Тут все є
- Недоліки:
- Відповідає своїй ціні
- Катя З***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Дуже класний, прийшов вчасно, все добре працює, не шумить, картинка чітка,брала на подарунок, дуже задоволена
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Купив для домашнього перегляду фільмів — загалом дуже задоволений. Налаштувався без проблем, картинка приємна, особливо коли в кімнаті трохи темніше. Дивитися фільми та серіали — саме те
За свої гроші, як на мене, хороший варіант. Компактний, зручний у використанні, легко підключається до різних пристроїв. Звичайно, це не професійний кінотеатр, але для дому — більш ніж достатньо.
Покупкою задоволений, можу рекомендувати- Переваги:
- Компактний, зручний, легкий в налаштуванні
- Недоліки:
- Невиявленно
- Сиротенко Н***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Гарна якість за невелику ціну.
Я задоволений, як для першого досвіду все дуже круто- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Тихий звук , але можливо підключити колонку
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Дуже задоволені, брали з собою на природу, атмосфера неймовірна. Дякуємо.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Проэктор за свою цену отличный,бывают подписания после включения,потом работает отлично.
Единственное при распаковке на объективе есть несколько царапин на выпоклой части линзы и отпечатки пальцев.
Ну это на изображение не влияет.Картинку держит отлично.
Я доволен этим смартпроэктором.- Переваги:
- Качество и размер картинки, цена.
- Недоліки:
- При запуске кратковременное подписание.
- Валентин М***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Чудовий проектор, ціна приємна, якість картинки також чудова, повністю задоволений
- Переваги:
- Портативність, якість зображення
- Дарія В***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Звук теж хороший.
- Переваги:
- Чудово працює, картинка гарна, загалом задоволена
- Євгеній Ю***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Чудовий проектор за свої гроші, точніше, неочікувано хороший проектор за свої гроші.
Використовую його у себе у дворі, для виводу картинки використовую полотно на 72 дюйми, хоча я б радив брати більше полотно, яскравості вистачає для більшої діагоналі.
Мені подобається, що є вбудований динамік у проєкторі. Для перегляду відео на YouTube чи документальних фільмів підійде, для перегляду фільмів я підключався до Bluetooth колонки.
По швидкості роботи інтерфейсу то хотілося б швидше, бо часто бувають фрізи та підвисання, але за ці гроші це не є проблемою. Навпаки, якби за цю ціну проєктор не мав смарт функцій, а просто виводив картинку через HDMI, то це також була б вигідна покупка. А так це дуже хороший бонус, навіть з неідеальною роботою.
З коробки є вбудовані додатки YouTube та Netflix. YouTube працює добре, Netflix гірше, є проблеми з UI, але в цілому перегляд фільмів на Netflix можливий.
Також дивився відео з флешки, ну тут взагалі все чудово працює.
Поки що це весь мій досвід з цим проєктором. Я задоволений, можливо, в майбутньому доповню свій відгук.- Переваги:
- Гарна якість картинки, вбудований звук, смарт функції, розібрався без інструкції
- Недоліки:
- Підвисання і фрізи
- Лариса Ч***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Це просто біда, а не покупка. Купив у травні - увімкнув, перевірив, наче все працює і поклав у коробочку. А користуватись довелось тільки зараз і тут у мене почались розчарування. HDMI у меню програми не відображається і відповідно транляція через цей порт неможлива. Встановлюв багато лаунчерів - результат 0. Потім помітив, що у ному вже хтось зайшов у аккаунт google (тобто він укогось вже був на руках). Окей, я пропустив цей момент, видалив і хотів зайти під своїм профілем ---- у мене на це пішло 3 дні!!!! Постійно викидало і т.п. Застосунки працюють із великими тормозами, пульт "дерев'яний". На все це можна б було забити, із за вартості, але відсутність HDMI ----- БІДА((((( Дуже не задоволенний покупкою
- Переваги:
- Компактна , недорога
- Недоліки:
- Відсутність HDMI в меню програми
- Продавець GQbox
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, допоможемо Вам розібратися у користуванні товаром.
- Продавець GQbox
Компенсували Вам вартість товару.
- Валерия Г***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Купувала по знижці, чудовий проектор для своєї ціни. Маленький, легко розмістити та налаштувати. Звук дуже добрий, на всю кімнату чути добре. Для домашнього перегляду фільмів саме те, що треба, дуже вигідна заміна телевізору
- Переваги:
- Невеликий розмір, швидке налаштування, гарний звук, доступна ціна
- Недоліки:
- Прози підвисає при завантаженні Ютуб, потім все добре
- Валерій О***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Працює чудово
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Досить непоганий проектор за свою ціну. Покупкою задоволені
- Переваги:
- Гарна якість, непоганий звук, зручна форма.
- Недоліки:
- Перший проектор тому немає з чим порівнювати
- Мария Х***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Все працює
- Переваги:
- Швидко надійшло замовлення, без зайвих зволікань
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
за свою ціну - чудовий
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Попрацював рівно дві години ,і все,меню не загружається ,кнопка вкл викл не працює ,не реагує .перезагружали ,реакції нуль
- Недоліки:
- Спортили подарунок
- Продавець GQbox
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.
- Продавець GQbox
За Вашою згодою було повернуто кошти за Ваше замовлення.
- Валерій Ч***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
За свою ціну норм. Мені сподобалося, можна брати на вихідні на дачу.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Трішки тормозить
- ЕдуардВідгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Купив цей проектор кілька днів тому, планував використати в якості екрана для перегляду фільмів з друзями, аби не мучатись зі старим телевізором.
Загалом, як виріб за 2000 грн він себе виправдовує, проте не очікуйте від нього забагато.
Прийшов добре запакований, є інструкція та посилання на додаток.
При увімкненні потрібно обов'язково відкалібрувати зображення, оскільки з коробки може працювати нечітко.
Проектор достатньо швидко гріється і шумить система охолодження, проте це норма для проекторів. Звук відео скромний, загалом все ок, але на тому ж телефоні на рівень краще.
Є кілька варіантів підключення, як через трансляцію через додаток, так і через вбудовані програми, або ж підключення напряму через задню панель до телефону/планшета/ноута(блютуз не перевіряв, хоча заявлено, що є).
Стосовно того, що не сподобалось, він може підтуплювати, коли використовуєш пульт(думаю оперативної пам'яті влаштованої не вистачає) чи керуєш з додатку, перші секунди не реагує. При перших запусках відео також є фрізи, йому треба "розігнатись", далі зображення стабільне.
Мені також не вистачило дальності фокусу, на фото стоїть від стіни в 3 метрах, чіткості вже трохи не вистачає, комфортний максимум близько 280 сантиментрів. Можливо можна ще краще налаштувати, але в мене результат такий.
Хтось писав, що при світлі в кімнаті зображення також нормальне, проте в мене майже нічого не видно, якщо світло увімкнено на максимум, але вдень зображення можна побачити, хоч і не так чітко, як в темряві.
Загалом, рекомендую як іграшку на непостійній основі, за таку ціну він відпрацьовує своє, проте якщо ви розраховуєте на щось більше, краще розглядати збільшення бюджету.- Переваги:
- Низька ціна, простота використання, велика кількість варіантів підключення
- Недоліки:
- Шум, якість звуку, невисока дальність фокусування, невисока швидкість реакції на пульт
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Все працює , ніяких зауважень немає.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Хороший проектор купил в подарок
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Купували на подарунок. Головне, що сподобалося кінцевому власнику) відправка швидка, все ціле й без пошкоджень. Тож рекомендую!
- Егор Д***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Все добре, задоволений
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Чудовий проектор, швидко підключається та налаштовується. Повністю відповідає своїм характеристикам та ціні.
- Инесса Ч***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Неплохо работает звук тоже хороший. Качество картинки нормальное
- Переваги:
- Добре працює
- Недоліки:
- Нагрівається
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
На свій бюджет нормальна лампочка. Через wi-fi зі смартфона відео відтворюється але це буде слайдшоу. По HDMI чомусь та ж проблема навіть з комп'ютера, відео дивитись не можливо. Через флешку або через YOUTUBE на самому проектору все виглядає гарно і по Bluetooth колонку звук не відстає
- Переваги:
- Ціна, компактність
- Недоліки:
- По HDMI відео відтворюється в режимі слайдшоу
- Продавець GQbox
Добрий день! Раді, що загалом проектор виправдав очікування за співвідношенням ціна/якість, а відтворення з флешки та YouTube працює як слід — це основний сценарій використання пристрою.
Щодо проблеми з HDMI — дякуємо, що звернули увагу. Хочемо уточнити кілька моментів, які можуть допомогти вирішити ситуацію:
Спробуйте перевірити налаштування частоти оновлення (Hz) та роздільної здатності на пристрої, який підключаєте через HDMI — часто "слайдшоу"-ефект виникає через невідповідність частоти кадрів (60 Hz замість підтримуваних проектором значень).
Перевірте сам HDMI-кабель — бажано використовувати короткий, якісний кабель з підтримкою High Speed.
- Олена Ф***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
повністю відповідає заявленим характеристикам, приємно здивували ціна та знижка
- Переваги:
- простий в використанні
- Недоліки:
- на даний момент не виявлено
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Відправили проектор швидко. Замовляли на подарунок, іменинник був в захваті. Дуже гарний, якість супер. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Алеся Ч***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
За свої гроші непогана річ. Все працює, регулюється ширина, різкість. Звук доволі непоганий..але можна підключити окремо колонку, думаю буде краще.
Не чекайте якихось супер високих технологій Чі ідеальну якість зображення:) щось таке дивіться в проекторах подорожче. Але за свої кошти хороша річ, щоб урізноманітнити домашній вечір) - Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Дуже вайбова штука, якість клас, доставка швидка, хочеться більше яскравості, але це нюанс саме проектора, тому тут нарікань нуль, а влаштований Андроїд це геніально, включаєш свій Ютуб, влаштовала колонка, і бавишся. Налаштування дуже легкі
- Переваги:
- HDMI, android, Netflix, YouTube, колонка, пульт, розмір
- Недоліки:
- яскравість, але не критично
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Ціна/якість очикувана. Прибуло все ціле. Налаштування не складне. Звук достатній. Зображення - не знаю чи можна очикувати більшого від зображення на простирадлі в не темній кімнаті.
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White
Все сподобалось. Працює справно.