Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Портитивний міні смарт проектор Smart Projector Ultra HD до 130 дюймів, HDMI-сумісний, повна підтримка Android та iOS, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, мультимедійний домашній кінотеатр 300 ANSI люмен

Оцінка користувачів 4.38/5
на основі 563 відгуки
  • Тунг Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Майте на увазі, що підлагує, якщо використовувати його як самостійну одиницю, бо слабкувате залізо, АЛЕ не можна придиратися за таку ціну)
    Брав для підключення до ноутбука/ПК - зображення непогане)
    Замовив ввечері, наступного дня вже приїхав у відділення Розетки.

• Продавець  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Михайло С***

Чіназес

• Валерий П***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

За такую цену я даже удивлён. Вполне себе хороший проектор.
    Можно привязать к телефону и транслировать его экран,
    HDMI ( можно как дополнительный монитор к компьютерю подсоединить, или просто смарт тв.

Переваги:
    Цена, простота использования, габариты
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Продавець  GQbox

• Святослав М***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Товар супер, хороше співвідношення ціни та якесті

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Шкода що не можна поставити зум менще ніж 80%
    • Продавець  GQbox

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Чудовий пристрій за свою ціну, рекомендую

Переваги:
    Гарне зображення, додаткове ПО
    Недоліки:
    Динамік погано звучить, можна було б без нього
    • Продавець  GQbox

• Богдан

За 2к гривень це просто чудовий товар

• Яна П***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Хочу залишити відгук про проектор. Дуже класна річ! Моя родина задоволена)
    Замовила та на наступний день отримала у точки видачі розетки. Продавець дуже приємна людина. Підключити проектор вийшло одразу, хоча я не дуже дивилась відео як правильно та не читала інструкцію все керується за допомогою пульта, після підключення інтернету з'явився ютубчик. Поки що цього вдосталь, для перших двох днів. Далі будемо розбиратися з флешками та підключенням телефону, але я думаю не важко це:) звук нормальний, зображення навіть вдень доволі яскраве. А ввечері взагалі супер! Чіткість коригується за допомогою регулювача, тобто можна налаштувати на будь-яку відстань дуже просто! Поки що бачу тільки переваги телевізору, бо другим майже не користувалися.

Переваги:
    Дуже простий у налаштуванні. Яркість та чіткість, звук на достойному рівні! Дякую!
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  GQbox

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Найкраще працює у парі із саундбаром

Переваги:
    Хороша картинка, вбудована система андроїд
    Недоліки:
    Пилюка потрапляє під лінзу
    • Продавець  GQbox

• Виталий Ш***

Рекомендую

• Іван Ш***

Не поганий проектор

Недоліки:
    До iOS не підключається
    • Продавець  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Проектор повинен під'єднуватись до IOS, спробуйте налаштувати актуальну дату та час та все повинно спрацювати. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Максим

Проектор працює.

Переваги:
    Яскравий, чітка картинка
    Недоліки:
    При роботі трохи гуде
    • Продавець  GQbox

• Євген

Норм

• Валентина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Купувала для дитини. Для перегляду досить зручна і компактна річ. Без колонки дивитись можна але звучання не дуже. Тож переглядаємо мультики і в день і вночі однаково. Картинка чітка, потрібно лише лінзою налаштувати

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Гуде
    • Продавець  GQbox

• Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Брав на подарунок, хороший проектор за свої гроші!

Переваги:
    Ціна, якісь зображення, легкість у використанні
    • Продавець  GQbox

• Юрій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Класний та зручний в використанні

• Андрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

За такі бабки - девайс просто огонь!!! Надіюсь відпрацює свої кошти!

Переваги:
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  GQbox

• Поліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Класний проектор, так як зараз ми живемо на валізах, супер варіант!

Переваги:
    Якість зображення, компактність
    Недоліки:
    Поки не знайдено
    • Продавець  GQbox

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Проектор як за свої гроші просто супер єдине що вмонтований динамік не дуже але є 3.5 Джек або блутуз, я по блутуз підєдную JBL колонку і зашибісь. Віск прийшло швидко та ціле

Переваги:
    Яскравість лампи, ціна
    Недоліки:
    Вмонтований динамік
    • Продавець  GQbox

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Батарейки для пульта (2 шт. ААА) в комплект не входят, так само як і HDMI та USB шнури

Переваги:
    Зручний у використанні, тихий, гарна якість зображення

• Денис В***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Проектор суперовий за свою ціну. Підключився швидко , блютус , вайфай підключився без проблем. Картинка гарна рекомендую

• Павло К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Проектор для своєї ціни, гарний, більша частина відповідає характеристикам. Купувався проектор суто як складник до ноутбука. Для трансляції картинки із самого ноутбука, використовуючи кабель HDMI

Переваги:
    Роздільна здатність екрана, чітка передача зображення, мінімальна затримка
    Недоліки:
    Потрібно купувати батареї до пульта. Особисто в мою комплектацію не поклали інструкцію, в першому включенні сильно нагрівався і був запах пластику, потім запах зник. Проектор злегка гарячий, але не критично.
    • Продавець  GQbox

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Все остались довольны покупкой.Нет ощущения, что купил одноразовую вещь.Звук средний, чаще всего его хватает.Энергоподтребление около 50вт-можно от зарядной станции смотреть, когда свет отключают.Видео бывает подтормаживает, но это быстро проходит.Качество изображения хорошее

Переваги:
    Хорошее качество, цена,
    Недоліки:
    Короткий провод, желательно колонки подключать
    • Продавець  GQbox

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Що ж, все добре. З Розетки забрала, переглянула перед тим,все ціле, перевірили з співробітниками, усе працює. Вдома увімкнули. Картинка доволі хороша, якщо на специальній світловидбивній тканині, то зовсім чудово. Трішки підвисає при передачі картинки через телефон. Шумить, але не критично. Флешки бачить, було 2, фільми у відмінній якості передає добре.

Переваги:
    Ціна, компакність, якість
    Недоліки:
    Критичних поки що не виявили
    • Продавець  GQbox

• ххххх
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

проектор чудовий, легкий у користуванні, гарний звук та картинка (перевірялось лише в темний час доби)
    трішки шумить, але взагалі некритично, під час перегляду цього не зауважуєш

Переваги:
    легкий у користуванні, компактний
    Недоліки:
    короткий шнур
    • Продавець  GQbox

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Вдома є телевізор 80 дюймів але все одно захотілось купити поектор. Що можу сказати, по розміру він набагато більше мого телевізора, 100ʼ тут є гарантовано ще в якій якості! Вся сім'я задоволена!

Переваги:
    Великий екран, якість зображення, можна транслювати екран з будь-якого пристрою, навіть з мобільного телефону
    Недоліки:
    Тепер діти просять купити їм такий же їм в кімнату окремо)
    • Продавець  GQbox

• Христина

Прийшов вчасно

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Отличнейшая вещь за свои деньги, подключил к Xbox всё работает замечательно

Переваги:
    Наличие Android
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  GQbox

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Проектор супер. Все працюж, якість непогана.

• Марія М***

Дитина в захваті.

Переваги:
    Все чудово.

• Лилия Е***

Быстрая доставка. Хорошая цена

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Швидка доставка, товар вiдповiдає опису, дiти задоволенi

Переваги:
    Простий у використаннi
    • Продавець  GQbox

• Viktor282 F***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Гарна якість просте в користуванні і налаштування

Переваги:
    Просте в налаштуваннях
    • Продавець  GQbox

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Все працює , ніяких зауважень немає.

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Хороший проектор купил в подарок

• Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: White

Купували на подарунок. Головне, що сподобалося кінцевому власнику) відправка швидка, все ціле й без пошкоджень. Тож рекомендую!

• Егор Д***

Все добре, задоволений