- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Diarons. Колір: Білий
Не працює 1 джойстик, і плюс неможливо вийти з гри
Додзвонитись в інтернет магазин нереально, а номер з якого телефонували для підтвердження замовлення взагалі більше неактуальний !- Недоліки:
- Не працює 1 джойстик, і плюс неможливо вийти з гри
- Олександр
Спробуйте зажати дві клавіши разом селект і старт
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: RKS Shop. Колір: Білий
Прислали не працюючий товар,товар я повернула, кошти чекаю вже тиждень.самий жахливий продавець, шахрай.
- Переваги:
- Не працює
- Недоліки:
- Не якісний товар
- Продавець RKS Shop
Доброго дня! Перед відправкою товару він перевіряється та відправляється повністю справний. Після отримання товару від Вас згідно з процедурою він передається до сервісного центру з метою виявлення причини поломки адже товар із категорії складної електроніки. Як тільки ми отримали висновок щодо того, що поломка не залежала від Вас, то одразу ж повернули кошти. Саме це і стало причиною затримки у поверненні коштів.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Дуже крута штука, що дарує море емоцій та задоволення!
- Переваги:
- Багато ігор, легке підключення, ціна
- Недоліки:
- Фото на сайті не відподало фактично отриманому товару
- Вероніка Б***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Сама консоль не підключається до телевізора,оформили повернення коштів,чекаю. Дитина засмутилась
- Недоліки:
- Не працює
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Пришла не та версия которая на фото, и в описании
- Переваги:
- Ну примерно тоже самое что и эта версия, но очень обидно что пришло не то что хотел.
- Недоліки:
- Пришла не та которую хотел купить.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Dizage. Колір: Білий
Дуже чудова річ на подарунок для тих хто грав в ці ігри в дитинстві.
- Переваги:
- Багато ігор, норм джойстики, ціна
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Dizage. Колір: Білий
Дуже швидко відправили, якість товару відповідає ціні.
- Переваги:
- Швидка відправка
- Володимир І***Відгук від покупця. Продавець: Dizage. Колір: Білий
Крива копія тої приставаи яку можете побачити на ютубі.
Не та операційна система. Нема української мови, а в характеристиках пишуть що є- Недоліки:
- Не рекомендую
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Білий
Підключив - працює. Багато ігр на любий смак. Порадували/здивували такі які в 90-х завантажувались ще з касет, наприклад, про вертоліт.
Показав небожу (6 років) яке у нас було суворе дитинство, бо в мої дорослі ігри на стаціонарному компі він грати ще не готовий. Спочатку був шокований, але потім йому сподобалось. Та воно і не дивно, бо таке дивне явище як Minecraft діти переварюють. А я ні. Тепер буде чим зайнятись вечорами взимку.- Переваги:
- Недорога цяцька для вбивання часу. Багато ігр. Приємні спогади.
- Недоліки:
- Московія ще не зникла, але, мабуть, це не стосується товару.
- Костя Л***Відгук від покупця. Продавець: Dizage. Колір: Білий
Отлично работает уже месяц. Подарил сыну на день рождения 5 лет он доволен я тоже.))) рекламы нет игры скаченные. Понравилась картинка играй нет выходит выйди играй в другую.
- Переваги:
- Легко подключить сразу готова к работе. Нет рекламы...
- Недоліки:
- Не тянет сложные игры ps1 они лагают это игр 5. Остальные норм.