- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Black
Купив внучкі.вона задоволена але батьки не дозволяють користуватись.Я скористався, мені сподобалося.
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Black
Кейс не заряджає навушники.
До того ж вони не конектяться між собою. - Юліанна П***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Black
Працюють добре. Чути добре. І співрозмовники чують теж добре.
Продавець оформив відправку швидко - Тетяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Black
Не працює індикатор заряду, зовсім не ясно вони заряджені чи ні. Звук хороший але могли б і зробити краще...
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Індикатор заряду
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Black
Звук гарний
Тримають 4-6 годин- Недоліки:
- Не пережили наїзд семи тонного трактора :(
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Black
Наушники супер.
Хорошее звучание,хорошо держатся в ухе,не выпадают.
Отправили быстро.
Рекомендую.- Переваги:
- Звук, цена
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Black
Пришло вовремя,розетке респект! Работает отлично.
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Moby. Колір: White
Користуюсь майже рік і дуже задоволений. Настільки, що вирішив залишити відгук. Зарядив і вистачає на тиждень-два (користуюсь одним на раз).
- Переваги:
- Довго тримають зарядку.
- Недоліки:
- Може і були, але незначні.
- Паладі А***Відгук від покупця. Продавець: JooWorld
Доброго дня,купили ці навушники а вони не з'єднуються між собою,грають лише по одному.Підкажіть що можна зробити?
- Переваги:
- Тримають заряд
- Недоліки:
- Працюють лише по одинці
- Сніжана Я***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: White
Дякую, все супер,замовила другу пару,перші чорного кольору замовляла ще до початку повномасштабно,нажаль загубилися,на Розетці побачила такі ж самі білі і одразу замовила.Гарне звучання і тримають заряд норм.
- Переваги:
- Вище перечислено
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: Black
Навушники топ все працює чітко заряд тримають довго,раджу усім
- НікітосВідгук від покупця. Продавець: Gift ideas. Колір: Black
За такі гроші більш менш норм.
- Переваги:
- Ушам в них комфортно
- Недоліки:
- Бокс дешева пластмаса, якщо він десь в кармані,то не полотно притримує вуха і не заряжає. Співрозмовник чує погано, керування жахливе( бистро зупинити звук чи зробити тихіше не завжди виходить)
- Кирил В***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: Black
Користуюсь вже 1 місяць недоліків не знайшов
- Переваги:
- Гарне звучання, великий об'єм батареї
- Недоліки:
- Незнайшов
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: White
Гарні навушники за свою ціну
- Переваги:
- Довго тримають заряд
- Недоліки:
- Трохи підкачав мікрофон
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: White
Якісний звук і гарно тримають заряд
Дякуємо за замовлення
- Саша Г***Відгук від покупця. Продавець: Forward. Колір: White
довольно хороший звук доставили за день довольно хорошо сидят в ушах микрофон конечно не очень но сойдёт но очень большой минус это заряд полтора часа максимум держат ещё проблемы с зарядкой кейса он заряжается во-первых очень долго а во-вторых хватает на два заряда максимум наушников
- Переваги:
- в принципе наушники хорошие
- Недоліки:
- проблемы с зарядкой и маленькая длительность работы
- Мар'яна Г***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: White
Чудові навушники, добре тримають заряд,
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: Black
Навушники класні
Рекомендую
В комплекті шнур і подушечки - МаксимВідгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: Black
Звук, батарея супер. Нажаль мікрафон підкачав
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: Black
Дуже класні навушники
Дякуємо за замовлення
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Gift ideas. Колір: Black
Через рік роботи, майже кожного дня по 8 годин, самі затички стали швидше втрачати заряд. А коробка працею у штатному режимі
- Переваги:
- Рік роботи без нарікань
- Недоліки:
- Не показує рівень заряду коробки
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: White
Прийшли без кабелю type c, і без запасних гумових накладочок...
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Likeos shop. Колір: Black
Брав ці вуха вже після покупки Hoco EQ6. Для перших і других навушників були добрі хороші відгуки. Hoco EQ6 сподобались своїй упаковкою, все по дорогому, індікатори заряду цифрові, все красиво, грають Добре, але не на всі 100%. Потім отримав ці Lenovo. Спочатку трохи засмутився, бо упаковка була розкрита вже та товар був явно Б/У. Аккумулятор був повністю розряджен та перевірити зміг тільки вдома вже після повної зарядки. І знаєте що? А вони ЧУДОВО ЗВУЧАТЬ! Гарно грає музика, сочная, мені ДУЖЕ СПОДОБАЛСЯ ЗВУК! Rammstain звучить як треба! Классика - грає файно! Depeche Mode співає як у 90-і на платівках :) Якщо для музики - беріть! За 10 баксів це просто находка!
- Переваги:
- Музика грає Гарно! Rammstain Live звучить навіть кращє ніж в Hoco EQ6. Баси Є, високі Є, гучность Є навіть занадто (залежить від телефону).
- Недоліки:
- Невистачає індікаторів заряду які б показували відсотки заряду ні на кейсі ні на кожному навушнику. Доволі убога упаковка, а документація ТІЛЬКИ на Китайськом! Аж віддає дешевим Китаєм.
- Продавець Likeos shop
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що товар працює справно. Щодо стану упаковки — дійсно, іноді трапляються випадки, коли попередній покупець оглядав товар, але з певних причин не викупив замовлення. У такому разі товар повертається на склад, проходить перевірку, після чого знову виставляється до продажу.
Упаковка могла бути частково розірвана саме з цієї причини, але сам товар є новим і справним.
Щодо акумулятора — під час зберігання він міг розрядитися, що є нормальним і не впливає на подальшу роботу пристрою.
Дякуємо, що поділилися враженнями, і сподіваємося, що товар служитиме вам довго!
- Назар К***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: White
Шикарні навушники, тримають заряд довго, звук прекрасний, топ за свою ціну
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець NEK
Дякуємо за відгук
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Колір: Black
За такую цену наушники бомба, рекомендую...
- Переваги:
- Стильные громкие
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Forward. Колір: Black
Неожиданно приятный бас для такой цены. Тестирую дальше, по отправке все четко, единственное что инструкция на английско китайском.
- Переваги:
- Звучание, цена, басы
- Недоліки:
- Немае
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: White
Дуже гарні навушники
- Переваги:
- Довго тримають заряд
- Продавець NEK
Дякуємо за високу оцінку. Якісного прослуховування та приємного спілкування.
- Страутиньш Э***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: Black
Микрофон практически бесполезен. Он просто не выполняет свою прямую функцию. При разговоре записывает неразборчиво, тихо, обрывисто, заикается. Часть звуков громкие, часть тихие. треск, шум. Почитав комментарии, я так понял, что не один такой. Хотя в обзорах на ютубе записывали тесты и слышно, что микрофон все пишет хорошо. Так что скорее всего, этот продавец, к сожалению, просто присылает подделку.
- Переваги:
- Неплохо звучат, хорошо выглядят, удобно сидят
- Недоліки:
- Микрофон!
- Продавець HTL
В описі до товару вказано. Дані навушники забезпечують якісний звук, але не є професійною телефонною гарнітурою!
- Руслан Н***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: Black
Заказав на розетці
Тримаються в усі добре
Приємні - Недоліки:
- Неможу поки налаштувати Сенсор щоб відповідати на дзвінки
- Юрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Forward. Колір: Black
Просто кайфові баси, на диво довго працюють без дозарядки. Швидко заряджаються. Якщо коротко, відповідають заявленим характеристикам. Єдиний мінус, підхрамує синхронізація між навушниками, але це вирішується парковкою в бокс і проблема зникає.
- Переваги:
- Ціна, баси, добре тримають заряд, швидка зарядка.
- Недоліки:
- Часом збої синхронізації між навушниками
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black
Гарна якість за таку ціну, звук ок
- Переваги:
- Дуже стильно виглядають
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Илья С***Відгук від покупця. Продавець: Forward. Колір: Black
Перестал работать правый наушник через 2 дня(
- Переваги:
- Хороший звук и звукоизоляция
- Недоліки:
- Брак
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: Black
Гарні навушники, довго тримають заряд. Недоліків немає.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: Black
Доволі якісний звук, басистий, як за такі гроші то і немає претензій, прикольні вуха….
- Марія Х***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: Black
Якісь звуку сподобалась. Запис з мікрофону відстій, але все ж таки є. За свою ціну гарно
- Константин П***Відгук від покупця. Продавець: HTL. Колір: Black
Рекомендую
- Переваги:
- Долго держат заряд, звук