Відгуки покупців про Комплект органайзерів 2 шт VMHouse з бічними ручками кофр розмір S для зберігання речей ковдр та білизни 28х45х48 см сірий (0006-0021)

Оцінка користувачів 4.73/5
на основі 22 відгуки
  • Єгор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий. Висота: 48. Ширина: 45

Розмір S ідеальний для ковдр. Влізла тепла пледа + комплект постільної білизни. Сірий колір практичний.

Вітаємо, Єгор!

Дякуємо за відгук. Добре, що розмір S підійшов для зберігання ковдри та комплекту постільної білизни, а органайзери допомогли зручно організувати простір.

Такі кофри особливо корисні для сезонних речей, текстилю та домашнього приладдя, адже дозволяють підтримувати порядок у шафі без зайвого нагромадження. Матеріал добре пропускає повітря, тому речі зберігаються охайно та залишаються свіжими протягом тривалого часу.

Завдяки бічним ручкам органайзери легко діставати з полиць або переносити в інше місце, а складна конструкція дозволяє компактно зберігати їх, коли вони тимчасово не використовуються. Практичний сірий колір також добре підходить для щоденного використання та гармонійно виглядає в будь-якому інтер'єрі.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами для організації простору та зберігання речей: посилання

• Богдан Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий. Висота: 48. Ширина: 45

Чудові органайзери, якість на висоті

• Олексій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий. Висота: 48. Ширина: 45

Каркас тримає форму, навіть коли навантажиш повністю. В одному зберігаю постільну білизну, в іншому – зимові шапки та рукавиці. Дякую!

• Вадим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний. Висота: 48. Ширина: 45

Дуже зручний за розміром органайзер, у нього поміщається буквально все. Зручно, що є прозора частина, і видно, де що лежить

• Микита З***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний. Висота: 48. Ширина: 45

Тепер у шафі ідеальний лад! Сезонні речі, ковдри, постіль все на своїх місцях і легко дістати.

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний. Висота: 48. Ширина: 45

Складаються, займають мало місця. Рекомендую!

• Костянтин З***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний. Висота: 48. Ширина: 45

Чудові органайзери для зберігання! 2 шт в наборі, розмір 28×45×48 см місткі, дякую!

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий. Висота: 48. Ширина: 45

Дуже зручно витягати кофр з-під ліжка або з верхньої полиці шафи. Класний формат органайзеру!

• Олександр П***

Вы наверно шутите , взяли 300 грн за 2 кулька из неплотной ткани

Переваги:
    За такие деньги нет
    Недоліки:
    Что это за 2 куска ###@ вы прислали мне , я один вижу разницу с тем что на фото
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний. Висота: 48. Ширина: 45

Для своєї ціни дуже зручний органайзер. Форму він не тримає, але при наповнені речами доволі охайно виглядає. Переповнювати тяжкими речами звісно не можна, бо тканина хоч і міцненьна, але не витримає навантаження. Я використовую для ковдр та постільноі білизни і мене все влаштовує

• Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний. Висота: 48. Ширина: 45

Дякую Розетка за швидку доставку.

Переваги:
    Органайзери дуже зручні та містки.
    Рекомендую.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний. Висота: 48. Ширина: 45

Сподобався матеріал органайзерів. Зручний та місткий, вписався в інтерʼєр. Помістила два пледи та ще залишилось місце на ще один

Переваги:
    Місткий, колір стриманий і вписується в інтерʼєр, а якщо багато речей і мало місця в шафі, то органайзер дозволяє замінити поличку, не створюючи візуальний шум
  • Юлия З***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий. Висота: 48. Ширина: 45

Доставка быстрая, органайзер в как в описании, все хорошо

• Ананьєва І***

Норм кофри.
    За Подарунок дякуємо.
    Приємно

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий. Висота: 48. Ширина: 45

Зручний колір для зберігання пледів

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий. Висота: 48. Ширина: 45

Зручні і місткі органайзери. Приємний бонус - щіточка.

Переваги:
    Пластикове віконце дозволяє бачити, що знаходиться всередині
    Недоліки:
    Слабенька блискавка
  • Деніс П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний. Висота: 48. Ширина: 45

Рекомендую! Ідеально підходить для домашнього використання.

• Ірина П***

Якість та обслуговування 5/5

• Максим Р***

Якість на висоті

• Тетяна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий. Висота: 48. Ширина: 45

гарні органайзери,але не обійшлоь без брака....при окантовці одного органайзера зроблен пропуск і звісно дірка....не догледіли при пошиві!!!!

Недоліки:
    дірка
    • Продавець  VM HOUSE

Шановна Тетяна,

Нам дуже шкода, що Вам попався товар із пошкодженням. Це дефект даного екземпляра, і ми приносимо вибачення, що він дістався саме Вам.

Ми готові вирішити це питання. Будь ласка, зверніться до нас через листування по замовленню або скористайтеся кнопкою "Задати запитання продавцю".

З повагою, VMHouse

• Наталія О***

Добрі органайзери

• Продавець  VM HOUSE

Дякуємо Вам за відгук, Наталіє!

Дійсно, цей Комплект органайзерів для зберігання речей дуже якісний і ми раді, що він Вам сподобався.

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

З повагою, VMHouse

• Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий. Висота: 48. Ширина: 45

Дуже гарні і великі органайзери, 2 пледи не заповнили на 1/4 найменший розмір. Дуже рекомендую для зберігання об'ємних речей

• Продавець  VM HOUSE

Вероніко, дякуємо за відгук!

Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар Комплект органайзерів для зберігання речей. Ми намагаємося забезпечувати якість за доступною ціною. Це для нас важливе завдання.

Щиро дякуємо за Вашу підтримку!

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання по наших продуктах, будь ласка звертайтеся до нас. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного.

Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, VMHouse