Картка Rozetka

Відгуки покупців про Оливки соковиті велетенські з кісточкою Vittoria 450 г

Оцінка користувачів 3.86/5
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: GRANDIMAGAZZINI. Вага: 850

НЕПОГАНІ ОЛІВКИ,ТВЕРДЕНЬКІ,ТРОХИ ХРУМКИ,АЛЕ ДУЖЕ СОЛОНІ.ПІДУТЬ,ЯК ДЕЖЕСТІВ ПІСЛЯ ВОДКІ АБО МАРТІНІ Б'ЯНКО,АЛЕ ПІСЛЯ ПЕРЕМОГИ.

Недоліки:
    СОЛОНІ.
  • Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: NOS. Вага: 850

Среднего размера оливки, вкусные, даже слегка хрустящие. Свежие.

Переваги:
    Вкусные
    • Продавець  NOS

Дякую за ваш відгук. Смачного)

• Анна О***

Хорошая упаковка

Переваги:
    Вкусные большие натуральные
    • Продавець  Fresco Gusto

Доброго дня, Анно, щиро дякуємо за відгук, чекаємо Вас ще у нашому магазині :)

• Наталія Т***

Розмір вражає))

• Продавець  Fresco Gusto

Доброго дня, дякуємо за відгук, чекаємо Вас ще у нашому магазині за іншими смаколиками :)

• марианна д***
    Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto

Вонючие испорченные оливки! Как не сттыдно продавать такой некачественный това. Воняет сероводородом и оливки расползаются

• Продавець  Fresco Gusto

Доброго дня! Щиро перепрошуємо за незручності, іноді на товар під час перевезення може вплинути температурний режим на вулиці як зовнішній фактор та кількість днів доставки та товар в дорозі може зіпсуватися. Підкажіть, будь ласка, яку кількість пачок отримали зіпсованих? Замінимо вам їх на товар належної якості, доставка буде за наш рахунок.

• марианна д***

все 4 упаковки были испорчены

• Продавець  Fresco Gusto

Зрозуміли, замінимо вам 4 пачки. Підкажіть дані Нової Пошти де вам буде зручно отримати посилку та завтра зможемо здійснити відправку.

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto

Не буду сравнивать с продуктом в железных банках, так как там вообще непонятно что происходит. Мы привыкли к оливкам в масле, а эти в маринаде - хрустящие и похожи на солёные огурчики, хотя вкус оливковый есть, но без выраженной маслянистости. Для разнообразия вполне можно брать :)

Переваги:
    Объём, цена, качество продукта
    Недоліки:
    Для нас - не обнаружено))
    • Продавець  Pan d’Oro

Дякуємо Вам за відгук.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Fresco Gusto

Очень странный и слишком солёный вкус. Вкус и запах похожи на подпорченный продукт. Пошли в мусорное ведро, к сожалению.

Переваги:
    Внешний вид и страна происхождения (Греция)
    Недоліки:
    Вкус и запах
    • Pan d***

Дякуємо за Ваш відгук!
      Приносимо свої вибачення за товар, який прийшов у неналежному стані. Даний продукт при транспортування та температурі 20 і вище градусів міг втратити свої смакові властивості.