- Елизавета К***Відгук від покупця. Продавець: KrokoDeal. Колір: White
Користуюсь вже дві неділі. Звук дуже якісний, стерео, баси приємні. До саомі підключаються дуже швидко. Із сенсором розібралась швидко. Зручно сидять у вушках. Іноді на секунду звук пропадає, наче є перепони з'єднанню, але мої старі навушники теж так робили ,тому я не відчула якісь незручності.
Ношу навушники у кармані, то ж блок дуже швидко затерся (на фото видно).- Переваги:
- Приємний звук
- Недоліки:
- Продавець у пункті видачі розетки не дозволив перевірити товар, поки не оплачу. Дивно, бо як я можу купити не перевіряючи. Стикаюсь з таким вперше.
Швидко затерся сам блок (подряпини, втратив блиск)
- Продавець KrokoDeal
Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовелння:)
Чохол на кейс підходить від airpods pro
- Юля Г***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Хороші навушники, все працює, звук добрий) Але не забудьте зняти захисну плівку з самих навушників, бо цього не сказано в інструкції, і я довго не могла зрозуміти через, що вони не під'єднуються)
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Якість звуку мені подобається, вже ходжу з ними 3 місяці і все чудово працює, заряд тримають довго, можу рекомендувати, за таку ціну вони просто супер!!!!
- Переваги:
- Звук, батарея, якість , ціна
- Дмитро
Підкажіть будь ласка, мікрофон норм?
- Настасія Б***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Купувала 4 лютого 2024 року, щойно знайшла в списку замовлень, думаю, напишу відгук) Користуюсь майже два роки, вуха супер Носила без чохла то трохи потерла, а звук не змінився зовсім, за 500грн(на той час) якісьь неймовірна
- Катя Т***Відгук від покупця. Продавець: YOKKO
Дякую, дуже класні навушники. І швидко доставили
- Переваги:
- Чудовий звук, мікрофон чудово працює
- Недоліки:
- ще незнайшла, і думаю що не знайду
- Ира Б***
Доброго дня, який чохол підходить до цих навушників?
- Ірина П***
Який чохол ви використали для цих навушників?
- Чігарова Н***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Я дуже задоволена навушниками, до цього були айрподси про і я не знайшла відмінності))) тому за таку ціну ставлю їм 5 із 5 .
П.с користуюсь ними місяць, якщо вони виживуть протягом року. Вони тоді вау!- Переваги:
- Все як у апл
- Недоліки:
- Трохи неприємні звуки попередження
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: GadgetPulse
Навушники топ, замовляв двічі (перші віджала дружина )
Потяг Київ — Черкаси переносять спокійно, вдома теж користуюся
В цілому більше рекомендую, ніж ні- Переваги:
- Гарно сидять, дуже щільно, звук непоганий
- Недоліки:
- Трохи тарабанили на початку, всередині проклеїв і все норм
- Лесюк М***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: White
За свою ціну непогані навушники, хороший звук. Але є одне але - навушники шиплять
- Переваги:
- Хороший звук, до них підходить чохол від AirPods Pro
- Недоліки:
- Шиплять
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
За свою ціну пушка. В цілому можуть спокійно тягатися з моїми попередниками Motorola MOTO BUDS 120 та JBL Wawe Buds. Рекомендую 100%
- Недоліки:
- Час покаже
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: re:Case. Колір: White
За таку ціну дуже гарні та якісні навушники - рекомендую, проте є зовсім маленький незначний нюанс.
- Переваги:
- Швидкість підключення та реагування на будь які функції, відносна гарна якість звуку,
- Недоліки:
- Відсутність регулювання гучності
- Продавець re:Case
Дякуємо за відгук. Вдалого користування, звертайтеся до нас ще!
У нас завжди найбільший асортимент чохлів і захисних стекол для смартфонів.
З найкращими побажаннями інтернет магазин re: Case
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
За такі гроші більш ніж гарний товар. Купили мамі в дорогу, тестили 2 місяці, все добре.
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)
- Єгор Б***Відгук від покупця. Продавець: KrokoDeal. Колір: White
Просто імба!!!!
- Переваги:
- Не випадають в ухах
- Недоліки:
- Трошки піджужуює лівий навушник коли починається музика тощо
- Продавець KrokoDeal
Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення:)
- ВалеріанВідгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Є запитання, чи підтримує кейс бездротову зарядку? Також не спрацьовує анімація підключення на смартфоні при підключенні навушників до iPhone 13pro.
А так навушники досить якісні по звуку за свій бюджет, дуже стильні та зручно сидять. Рекомендаційне по ціна-якість. Відмічу також сервіс магазину, швидко та якісно.- Переваги:
- Стильні, зручні, потужно валять баси, високі та низькі частоти. Був приємно вражений звуком
- Продавець M Energy
Ні, бездротової зарядки немає, як і анімації на айфоні.
- Артур Л***Відгук від покупця. Продавець: KrokoDeal. Колір: White
Перше враження- круті!
Подивимось що буде далі
Але реально гучні та якісні
А ще коли слухаєш музику і паралельно рілзи- музика не вимикається!!! Мірікл!)))- Переваги:
- Якість, гучність
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець KrokoDeal
- ShaRk Y***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Звук кайф, баси кайф
- Переваги:
- звук
- Недоліки:
- покашо не знайшов
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: White
Hoco сама по собі фірма хороша, перед EW04 Plus користувався Hoco ES36, на вигляд вони схожі, в EW04 Plus кращий мікрофон, басистіший звук, деякі діапазони звуку вищі. Що ті що ті можуть не коректно підключатися, але це біда не навушників а самого телефона.
- Переваги:
- Звук, батарея, зручні в посадці.
- Недоліки:
- Пройшов день після покупки, ніяких недоліків.
- Продавець Smart Shopping
Добрий день . Дякуємо за ваш відгук .
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Колір: White
Кайф а не наушники
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: White
Покупали наушники на подарок. Именинник доволен- угодили. Сами робовали слушать музыку- звук отличный. Качество классное.
- Переваги:
- Отличный звук
- Продавець Smart Shopping
Дякуємо за ваш відгук ,завжди вам раді
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Отлiчний, басс та качество
- Переваги:
- Басс,звук,качество,заряд
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Навушники як оригінал, все точнісінько точ-в-точ.
- Переваги:
- Бач,звук,заряд,качество.
- Недоліки:
- Немаэ
- Кіра П***Відгук від покупця. Продавець: GoodlyStore. Колір: White
Дуже гарні навушники! Приїхали трохи менше ніж за дві доби, продавець ввічливий) Кейс навушників трошки важкий, тому дуже приємно тримати в руках, ніде нічого не відходить, у вухах (особисто для мене) сидять просто ідеально! Зарядка, змінні вкладки, інструкція та упаковка-все є. Баси реально присутні, досить непогані, зробила середню гучність, чую тільки музику, нічого довкола)) Писали так само про такий собі мікрофон... нічого не знаю, дзвінки та голосові з гарною якістю. Поки мінусів не знайшла, ну дуже класні за свою ціну. Величезно дякую!)
- Переваги:
- Приємний звук та гучність
- Недоліки:
- Не знайшла
- Людмила т***Відгук від покупця. Продавець: KrokoDeal. Колір: White
З моїми навушниками трапився гарантійний випадок. Хочу подякувати магазину за вирішення цього питання. Без зайвих перепон товар обміняли на новий . Через день прислали нові навушники. Причому, повністю за власний рахунок. Приємно відчувати таке відношення до покупця. Тому щиро дякую та рекомендую цей магазин .
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Продавець KrokoDeal
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: TARABARA. Колір: White
Чудові навушники, довго тримає заряд, звук приємний.
- Недоліки:
- ні
- Продавець TARABARA
Дякуємо Вам за відгук! Звертайтеся до нас ще, будемо раді допомогти!
- Саша С***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Хороші наушники
- Переваги:
- Хороший звук
Маленька ціна - Недоліки:
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: White
Серед бюджетних бездротових ці - найкращі. Звук збалансований, зʼєднання стабільне, відстань стабільного звʼязку - 15 м . Мікрофонний звуковий тракт, звичайно, програє дорогим аналогам, але їх впевнено можна використовувати в якості гарнітури (доречі, sony wf-1000 xm3 показали себе гірше, ніж ці). Швидка доставка, чудова комунікація. Рекомендую!
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Все супер) дякую
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Дуже задоволена
- Колесник А***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Дуже гарно працюють. Чудовий звук, на андроїд підключаться без проблем. До цього були також навушники HOCO але іншої моделі, також гарно працювали, та працюють досі, просто заряд погано тримають. Але цими поки що задоволена!
- Переваги:
- Гарний звук, легке підключення, гарно тримають заряд
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Продавець M Energy
- Кирило Г***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Очень хорошие наушники для разговоров и музыки! Советую всем! И маленькая цена!
- Переваги:
- очень хороший звук
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Всё супер молодцы
- Переваги:
- Очень хороший звук
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: TARABARA. Колір: White
Все чудово, дякую за товар!
- Переваги:
- Цвна
- Недоліки:
- Не побачив поки
- Продавець TARABARA
Дякуємо Вам за відгук! Звертайтеся до нас ще, будемо раді допомогти!
- Святослав С***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Ціна = якість.
Хороший звук, непоганий бас.
Мабуть найкращі з навушників які тримаються добре у вусі та не викликають дискомфорт.- Переваги:
- Недоліки:
- Ретельно перевіряйте при покупці щоб були робочі. Попадається з нової упаковки брак.
- Продавець M Energy
- Купрессова М***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: White
Навушники просто чудові. Дуже багато плюсів.
Дуже гарний звук та якісний,дуже гарні, довго тримають заряд, пісні перемикаються без проблем.
Заслуговують 5зірок. Як на мій погляд - Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
Класні вуха, якість супер. Ще й недорого, за таку ціну суперові.
- Переваги:
- Звук супер, те що треба.
- Недоліки:
- Їх немає.
- Продавець M Energy
- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White
При першому використанні дуже впав в якусь свою музичну зону з цими навушниками. Якість звуку була чистою, багатошаровою і відтворювала всі нюанси музики. Низькі, середні та високі частоти були рівноважними, і я насолоджувався кожним звуком при відтворенні різних жанрів музики - від класичної до електронної.
У навушниках також є розумна сенсорна панель для управління відтворенням музики, прийому дзвінків і регулювання гучності. Це зручно, оскільки не потрібно постійно виймати смартфон з кишені.
Також порадувало те, що у комплекті йшли змінні амбушури по розмірах.
Як на мене дуже якісна репліка Apple.- Переваги:
- Відмінне звучання, сенсорна панель на обох навушниках, амбушури гідної якості.
- Недоліки:
- Поки що не виявив.
- Назарій П***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Колір: White
навушники супер, прийшли на наступний день після оформлення замовлення.
щодо самих навушників, звук хороший і мікрофон достойний, за таку ціну на щось більше не сподівався, свою функцію виконують на всі 100- Переваги:
- звук, мікрофон, час доставки
- Недоліки:
- не знайшов