- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Red
Клас
- Продавець Gadget OFF
Приємного вам користування :)
- Саша М***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 512 ГБ. Колір: Grey
норм товар, за порядок цену. скорость не быстрая, но это и написано в описании
Вдячні за ваш відгук!
- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 512 ГБ. Колір: Black
Получила флешку , она просто не работает
- Переваги:
- Ноль
- Недоліки:
- Не работает
- Продавець Gadget OFF
Прикро, що виникла така ситуація. Згідно гарантії ви можете повернути товар на обмін/поверненння коштів. У чаті надіслали вам реквізити :)
- Артем
Скажите, а Флешка имеет на корпусе есть обьем указано или нет ? Если его нет значит подделка.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Дуже зручно
- Переваги:
- Два порти
- Продавець Gadget OFF
Владислав, приємного користування. Вдячні за ваш відгук :)
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Blue
Придбала флешку, перекинула данні, з другим разом як мені знадобилася флешка, компютер її вже не бачив.
Флешка перестала відображатися на другий раз використання, на жодному компютері.
ЖАХЛИВА ЯКІСТЬ, НЕ РАДЖУ!- Продавець Gadget OFF
Вікторія, вдячні за ваше зверення. На товар надається гарантія на обмін/повернення протягом 3 місяців. Ваше замовлення було виконане 20.02.24. На жаль, термін вашої гарантії вичерпано і за цей час ми не отримували запиту про виникнення проблем з товаром. Прикро, що виникла така ситуація.
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 512 ГБ. Колір: Black
Жахливий пристрій, не працює, папку розміром 425Мб завантажував 25 хв швидкість завантаження рахується в КВ. Не рекомендую оформлюю повернення.
- Продавець Gadget OFF
Ярослав, прикро, що виникла така ситуація. Ви можете оформити обмін або ж повернення коштів. Реквізити вказалі у гарантійному талоні :)
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Red
Шкодую що придбав.
- Переваги:
- Недоліки:
- Комп'ютер (на декількох намагався) не бачить флешки.
- Продавець Gadget OFF
Віталій,вдячні, що ви залишили відгук. Ваше замовлення було реалізоване 25.07.2024 ви не звертались до вас задля повідомлення та вирішення проблеми. Адже на кожен товар ми надаємо гарантію 3 місяці на обмін/повернення бракованого товару.
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Black
Флешка жах. 300 мб копіювати 16 хвилин, це знущання. Швидкість ще не саме гірше. Постійно видає помилку копіювання. Хочу повернути грощі
- Переваги:
- Недоліки:
- Купа
- Продавець Gadget OFF
Андрій, нам прикро що товар некоректно працює. Згідно гарантії, ви можете оформити обмін товару або поверненя коштів. Усі реквізити розміщені у гарантійному талоні, також повторно надіслали їх вам у чаті (перевірте наявністьнових повідомлень).
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Red
Телефон не реагує на флешку по факту 117 обєм
- Переваги:
- Бюджетно
- Недоліки:
- Телефон не реагує
- Ольга Ш***
Все добре розібратись конектить
- Продавець Gadget OFF
Ольга, вдячні за ваш відгук. Приємного користування :)
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Red
Хороша флешка. Працює. Все чудово. Є 2 роз'єма
- Переваги:
- Чудова. 2в1
- Продавець Gadget OFF
Владислав, вдячні за ваш відгук. Приємного користування :)
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Silver
Спочатку все було супер. А вже за тиждень флешка відмовилась працювати і я втратила майже 40 Гб інформації.
Вилізла помилка і довелось відформатувати флешку. Та за тиждень після форматування ситуація повторилась.
Цього разу вже інформація не була втрачена але якість товару жахлива!- Недоліки:
- працює не коректно
- Продавець Gadget OFF
Любов, нам прикро що товар вийшов з ладу. Згідно з гарантією ви можете надіслати нам товар на повернення. Усі реквізити поміщенні у гарантійному талоні
- Инна Г***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Blue
Цена и качество,все норм. Благодарю
- Переваги:
- Рекомендую
- Продавець Gadget OFF
Инна, дякуємо за відгук, приємного користування :)
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Доволі швидко прийшла все так як замовляв.
- Переваги:
- Якість- ціна на високому рівні.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Gadget OFF
Олександр, дякуємо за відгук, приємного користування :)