- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Жужа. Кількість в упаковці: 116
Чудові підгузки)
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 43
Доволі тонка підкладка в памперсі, і коли дитина по пісяє, верх залишається вологим. Не відповідає ціна якість, як на мене.
Представник постачальникаКатерино, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір підгузків Libero Comfort. Для нас важлива Ваша думка.
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 43
Завжди беремо тепер libero. В якості значно кращі за інших виробників, легкі, тонкі, гарно вбирають вологу, на ніч вистачає 1 підгузка. Шкіра малюка не пріє. Дуже адекватна вартість знову ж таки нижча за інших виробників
- Переваги:
- Тонкі, легкі, гарно вбирають вологу, доступна ціна
- Недоліки:
- Не виявили
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. Здоровенькі ростіть.
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 76
Пробували різні марки підгузків.
Ці підійшли найкраще. Впитують швидко. Шкіра суха.
Вистачає на ніч.- Переваги:
- Впитує вологу
- Недоліки:
Представник постачальникаЮліє, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 76
Чудові підгузки, найбільше зайшли в порівнянні з іншими моделями libero
Гарно вбирають вологу, хоча самі по собі тонкі і дитині в них зручно! 1 підгузок на ніч справляється зі своєю задачею на 100% (дитині 8 місяців). Співвідношення ціна - якість супер! Раніше користувалися huggies, але libero - це топ!- Переваги:
- Тонкі, гарно вбирають вологу, не протікають
- Недоліки:
- Не знайшли
Представник постачальникаАндрію, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 76
Самі найліпші підгузки !!!
- Переваги:
- Тільки
- Недоліки:
Представник постачальникаОльга, вітаємо! Дуже дякуємо за високу оцінку підгузків Libero Comfort! Приємного використання!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 76
Представник постачальникаВітаємо, Анастасіє!
Дякуємо за позитивний відгук! Приємного використання :)
- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 76
Подошли идеально,без протирок и отдушек, попа ниразу не запрела,тонкие и хороши впитывают. Пользуемся фирмой либеро с рождения и очень довольны.
- Переваги:
- Тонкие, хорошо впитывают
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.
- Иовчева Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 43
Я їх вдягаю на ніч, що мені подобається, що ще ні разу не протікали, на відміну від хаггес, а ці по всій довжині розходиться моча і не скупчується в одному місці
- Переваги:
- Не протікають
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 43
Наші найулюблені підгузки -- Суперррр!!!!
- Переваги:
- Тільки
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 60
Не сподобалися. Протікають, інколи викликають подразнення, немає смужки-індикатора.
- Тетяна
Є там смужка
Представник постачальникаВітаємо. Індикатора вологи поки що немає на цьому продукті.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Отличные подгузники. Хватает на ночь. Ребёнку 3 мес. С этими подгузниками прошёл дерматит.
- Переваги:
- Мягкие, хватает надолго, нет от них раздражения.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Не погані, але на ніч не раджу, буде попка мокра, не дуже добре вбирають вологу
- Переваги:
- Тонкі, доступна ціна
- Недоліки:
- Погано вбирають вологу
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Для додаткового варіанту дані Ліберо можна використовувати, як основні- не вийшло.
- Переваги:
- Гарний розмір, відносно непогано всмоктують вологу
- Недоліки:
- Нема полоски індикатора
- Инна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
В общем и целом подгузники хорошие, со старшим ребёнком пользовались ими и huggies, мягкие и надежные, хватает на всю ночь(ребенку 3м). По сравнению с huggies, то вторые конечно лучше(если брать elite soft). Если по акции, можно брать, а так дорого выходит
- Переваги:
- Хорошо впитывают, тонкие, крепкие ли пучки, бортиком на ножках надежные, не вызвали раздражения
- Недоліки:
- Нет бортика сзади, иногда протекают
- Анастасия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
- Овчар М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Не плохие, но резинки на ножках тугие, передавливают ножки хотя и ножки у нас не толстенькие
- Марина Х***
О, спасибі. В нас така біда з Ліберо тач, сподівалася, що дана модель не передавлює. Шкода, бо загалом підгузки хороші і добре поглинають
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Самые удобные и легкие памперсы,только ими пользуемся
- Переваги:
- Тонкие и красивый дизайн
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Для нас найкращі
- Инна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
- Побережник М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Прочитав відгуки, але вирішили спробувати, так як користуємося тільки підгузками ліберо (найкраще підходять, на інші була алергія) нічого поганого сказати не можу, на дотик трішки відрізняються від нью борн і тач , але все нормально в подальшому доповню відгук.
- Недоліки:
- не помітили
- Христина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Якість жахлива якщо порівнювати з 2-ю на 88шт. На ощуп самі гранули чути.. Як камінчиків насипали, щей нерівномірно.
- Станислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Памперсы ужастные. Думал Libero Comfort будет на уровне Touch. Но нет. Нет индикаторной полоски, от жидкости сразу берутся комками, у ребенка раздробление на коже. Лучше доплатить и взять Touch.
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Нет индикаторной полоски.
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Самые лучшие
- Переваги:
- Спокойно выдерживают ночь, ни разу не протекали, раздражений нет. Отличный рисунок как бонус
- Недоліки:
- Пока нет
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Отличный за свои деньги
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Пока нет
- Катерина Ч***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 43
У нас поки не протікали. На вагу 6кг сіли добре. Смужки-індикатора немає, але я не вважаю це недоліком, адже вона теж не завжди спрацьовує.
Представник постачальникаКатерино, вітаю,
Дякуємо за відгук! Ми працюємо над покращенням нашої продукції. Приємного використання малюку!
- Руслан Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Хотів замовляти, але побачив, що країна виробник - рф. Будь ласка, не фінансуйте країну-агресора, не купуйте товари вироблені там!
- Недоліки:
- Країна виробник рф
- Анастасия К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 86
Не понравились! Взяли попробовать первый и последний раз. Нет индикатора, внутри как вата когда намокают, не держат влагу. Не советую.