- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Соотношение цены и качества
- Мирослава М***Відгук від покупця. Продавець: SaniDenti. Об'єм: 50 мл
Дуже сподобалась
- Переваги:
- Гарно вичищає, дитині подобається.
- Продавець SaniDenti
Дякуємо за відгук!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Беремо цю пасту не перший раз. Доньці подобається смак, в міру піниться, гарно вичищає наліт
- Переваги:
- Фруктовий смак, гарний склад
- Недоліки:
- Не помітили
- Олена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Чудова паста
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
По стану дитячих зубчиків зрозуміли, що паста тільки розрекламована стоматологами.
Представник постачальникаДоброго ранку, Яно, дякуємо за відгук та вибір нашого товару. Нам шкода що наша зубна паста не сподобалась вам. Дуже багато людей беруть цю пасту своїм дітям і дітям вона дуже подобається, та батьки не нарадуються. Звичайно, є діти яким не подобається смак зубної пасти, але це індивідуальні смакові переваги – від цього нікуди не дінешся. Що стосується «стану», можливо ваші діти їдять якісь смаколики з агресивними до зубів компонентами?
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Якість товару та швидкість доставки на вищому рівні.
Представник постачальникаЩе раз дякуємо за відгук
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Хороший склад пасти для дітей.Часто використовуєм її.
- Анастасия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Легкий,м'який смак. Що дуже важливо для дитячої зубної пасти
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго Анастасіє, Олено, дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару. Нам дуже приємно що наша зубна паста подобається вашей дитині.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Дуже подобається
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Дитина задоволена, дякую
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Подобається!
Представник постачальникаДякуємо вам, Світлано, за відгук, нам дуже приємно, що Вам подобається наша зубна паста. Ми працюємо щоб Ви були здоровіші.
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Покупаем по рекомендации стоматолога. Все вроде хорошо,ребенок с детства чистит пастой этого брэнда. Единственное,что меня смущает, почему если такой якобы хороший состав, то маркировка на тубе черная полоска...вроде говорили,что пасты с черной полоской категорически нельзя использовать....Такая вот загадка для меня....
- Переваги:
- Хорошо чистит
- Недоліки:
- .
Представник постачальникаАнно, дякуємо за відгук. Чорна, красна чи будь-яка смужка на тюбику пасти це фотомітка для конвеєру, вона дає сигнал для пресу. Для прикладу Зубна паста GUM BIO має веганський сертификат, тобто натуральніше не буває, і теж мае має таку мітку.
- Татьяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Коробка була помʼята , надірвана. Сама паста ціла, герметично запакована. Строк в нормі. Беремо цю пасту не вперше - дитині подобається. Чистить наче непогано
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Погана зубна паста, фарбує зуби, після декількох використань зуби у дитини стали болотяного кольору, зверталися до стоматолога щоб відбілити.
- Переваги:
- Недоліки:
- Фарбує зуби
Представник постачальникаДобрий день, Інно. Наші дитячі зубні пасти розроблені з урахуванням усіх необхідних стандартів якості і цілком безпечні при використанні дитиною. Важливо зазначити, що паста не містить інгредієнтів які можуть пофарбувати зуби.
Ми припускаємо, що, це могло статися через те, що деякі компоненти могли взаємодіяти з іншими речовинами. Можливо, це сталося через певні харчові продукти, які споживала дитина, або через особливості ротової порожнини. Ми рекомендуємо звернутися до стоматолога для огляду та отримання професійної поради.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Рекомендував стоматолог. Паста смачна, гарно підходить дитині.
- Переваги:
- Дитині подобається
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Чудова паста, з гарним складом. Купували за рех стоматолога.
- Переваги:
- Склад, приємний смак
- Недоліки:
- Не помітила
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Хороша паста
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Чудова зубна дитяча паста! Купували вже не один раз. Донечці подобається.
- Переваги:
- Гарний смак
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Ребёнку не очень понравилась, может потому что не любит гелеобразные
Представник постачальникаДоброго дня, Олено, на жаль таке буває, скоріш за все, це індивідуальні смакові переваги.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Дуже гарна зубна паста.
- Ковцур А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Дитина задоволена
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Гарно знімає наліт, який накопичився протягом дня.
- Переваги:
- Приємний смак, фтор у складі.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Одна з найкращих зубних паст для дітей. Чудовий склад, приємний смак, гелева консистенція.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Марта С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Хороша паста .
Смак солодкої жувальної гумки.
Дитині подобається. Тепер замовляю тільки цю пасту ) - Альона А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Гарна паста, дитині подобається
- Переваги:
- Ціна якість
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Хороша зубна,дитина задоволенням хоче тільки цю пастку,смак і запах не є хімічним,після гелю запах хороший і зуби блистять
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Гарна паста
Представник постачальникаДоброго ранку, Ірино, дякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Використовуємо за порадою стоматолога. Якісна паста.
- Калініна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Сама паста дуже гарна. На пошті товар перевірила, пакування було ціле, не пом'яте, але вдома ждав не приємний сюрприз. Сам тюбик був бракований
- Переваги:
- Гарний склад пасти
- Недоліки:
- Бракований тюбик
- Калініна Ю***
Зі мною зв'язався постачальник даної пасти та запропонував вислати нову. Я вражена таким високим рівнем відповідальності.
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Хороший продавець, швидко зібрали замовлення та доставили. Зубна паста з хорошим складом, дитина чистить зуби з задоволенням. Недавно почали тільки користуватися, то в повній мірі не встигли оцінити.
- Переваги:
- Робота продавця, склад пасти, ціна.
- Недоліки:
- Не помітила недоліків.
- Наталия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Зубна паста , яку посовітувала стоматолог але дитині не подобається
Представник постачальникаДоброго дня, Наталіє, на жаль таке буває, це індивідуальні смакові переваги.
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Якісна паста, гарний склад, дітям подобається і стоматологи рекомендують.
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє, дякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Паста хороша, сину підійшла
- Переваги:
- Гарний склад для догляду за зубами по віку дитини. Ціна
- Недоліки:
- Не виявила. Єдине добре би було в більшому об'ємі
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Гарна зубна паста, має приємний смак і запах .
- Переваги:
- Гарний склад
- Анастасия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Супер!
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу його оцінку.
- Юрий Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Якісна зубна паста. Білосніжні зубки Вашої дитини і чарівна усмішка будуть Вас радувати.