Відгуки покупців про Акумуляторна ланцюгова міні пила в кейсі Meister MS-106 6 дюймів 2 акумулятори, 3 шини, 5 ланцюги

Оцінка користувачів 4.18/5
  • Надія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AstiSTF

Хотіла б додати до свого відгуку.
    Звертайте увагу на те, що гарантія лише 14 днів!!! Це СМІШНО для інструменту, це не платячко, на яке дається такий термін для повернення.
    Робіть висновки.

• Надія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AstiSTF

В комплекті були два заряджені акумулятори, після того як перший раз при роботі розрядились більше НЕ заряджаються. На превеликий мій жаль.
    Звернулась до продавця, мені відповіли "акумулятори є в продажі". Продавець не признав, що продав неякісний товар!
    Таку "поломку" при отриманні товару НЕ перевіриш.
    Величезне розчарування.
    Якщо упустити, що пилка укомплектована була "одноразовими" акумуляторами, то працювати нею зручно і продуктивно.

Переваги:
    Пилка легка в роботі і зручна.
    Недоліки:
    Укомплектована "одноразовими" акумуляторами. Продавець не признав, що продав неякісний товар.
  • Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: AstiSTF

Слабенька, дуже вібрує в руці

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AstiSTF

подарила мужу. один аккумулятор разряжен второй немного поработал и оба не заряжаются. испорчено настроение.

Переваги:
    Недоліки:
    после первой разрядки не заряжаются аккумуляторы.
    • Светлана Б***

продавець передзвонив, питання заміни в процесі.

• Анатолій К***

Дякую, все добре

Переваги:
    Супер. Всё процюет. Дякую
  • Інна О***
    Відгук від покупця. Продавець: AstiSTF

Мініпилка супер,і ріже швидко,і легка у використанні.Довго не працювала лиш спробувала але дуже сподобалась у використанні.Продавець реагує швидко з відправленням.В наборі 2 акамулятора дві шини і два цепа(обіцяли 3 в наборі).

Переваги:
    Легка і швидко працює,В комлекті є запасні акамулятори,шини,цепи.
  • Михайло

Добре пиляє

• Яцкова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: AstiSTF

Задоволена повністю, повний Ланос дров (знята задня сидушка плюс багажник) з двох акумуляторів. Проте, викруточка, ключик і масльоночка на 5 мл ніби для Барбі

• Andrij B***
    Відгук від покупця. Продавець: AstiSTF

Загалом приємно здивований. За цю ціну годі шукати щось краще. Єдине, що мені не сподобалося - це гвинт, який регулює натяг ланцюгу. Викруткою у комплекті його тяжко закручувати, і в якийсь момент шліц просто злижеться. Рішення, яке я для себе знайшов: купив гвинти під шестигранник. Вам також раджу відразу це зробити, дуже сильно спрощує життя і роботу з інструментом.

Переваги:
    Недоліки:
    Регулювання натягу ланцюгу
  • Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: AstiSTF

Сьогодні отримали, відразу спробували в роботі, невеличка,але зручна. Комплектація відповідає опису, продавець Asti дуже оперативний! Відразу подзвонив як тільки я оформила замовлення (хвилини не пройшло))) так само швидко через пару годин відправив замовлення

• Алексей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: AstiSTF

Прикольний інструмент! Грався два дні як дитина і цікаво як воно ріже і ріже дуже непогано! Хоча тре приловчитися щоб не скакала! Одної батареї вистачає в середньому на 90 хв. Обрізання дерев і розроблення. На заготовці думаю на 50 хв хватить при дровах діаметром 7-8см.

Переваги:
    Ріже і пристойно! Дві шини три цепа! Дві батареї!
    Недоліки:
    Трохи гріється при грубих дровах пару раз підряд! Вольти в акумах тре ділити на два але тримають пока добре!
  • Валерий С***
    Відгук від покупця. Продавець: AstiSTF

Дуже сподобався цей магазин. Продавець швидко реагує на заказ.

Переваги:
    Міні пила Meister MS-106. Все прийшло чітко по опису на сайті. Рекомендую всім цей магазин до співпраці. Ціни вас приємно здивують. Всім добра!
    • Сенченко А***

Краще залишили відгук про товар, а не про продавця.