Відгуки покупців про Офісне крісло GT Racer B-123A-S Gray

Оцінка користувачів 4.15/5
на основі 22 відгуки
  • Александр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кресло очень удобное. Сетка позволяет телу дышать, движения ничем не скованы.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Чорний

Чудове крісло, постава тримається, сидіти комфортно

Переваги:
    Легке в збірці, хороший матеріал
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вполне хороший стул для своей цены.

Переваги:
    Легкая сборка, удобство
    Недоліки:
    Не положили шестигранник

Дякуємо, що обрали нашу продукцію

• Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

при зборці виникла проблема - в сидінні для кріплення спинки повбивали два комплекта забивних гайок, в ближні гайки гвинти не вкручуються чомусь, виглядає так, що там в середині збита різьба, в дальні вкручується, але тоді получається що спинка забирає третини сідіння. Вирішити це питання ні з ким - в підтримці відповідає АІ-бот, який дає нерелевпнтні відповіді (

Переваги:
    важко сказати - ще не зібрав повністю відповідно ще не користувався
    Недоліки:
    маю проблему зі зборкою, скоріш за все дали сидіння з неправильно забитими гайками для кріплення спинки.

Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра посилання

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Минулої роботи сидів на Herman Miller Aeron. Шукав щось недороге та подібне з архітектури додому. Загалом я задоволений цим кріслом, воно зручне і добре налаштовується.

Є лише одне зауваження: у мене зріст 185 сантиметрів і якщо сісти якомога ближче до спинки, або якщо згорбитися, сидячи в кріслі, то нижня поперекова частина "відходить" занадто вниз і її тверда верхня частина упирається в спину. Втім, ця проблема несуттєва, якщо сідати не так "глибоко". Можливо, людям із меншим зростанням взагалі не варто про це турбуватися.

Складання крісла проста, порадувало те, що можна зафіксувати сидіння на різній відстані, висунувши його на пару сантиметрів уперед. Якість самого крісла теж не викликає нарікань.

Переваги:
    ціна та зручність
    Недоліки:
    у деяких положеннях верхня частина нижнього валика упирається в спину, але можна звикнути
  • Андрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Обман в описі. Рама стільця в основному це пластик.Метал лише хрестовина і також деталь якою регулюється висота, решту все пластик.

Переваги:
    Зручне.
    Недоліки:
    Одноразове, так як основний матеріал рами пластик.
  • Вадим М***

Зручний стілець

• Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Досить добрий баланс ціни і якості.

Переваги:
    Достатньо зручне, хороший механізм і багато регулювань для підлокітників
    Недоліки:
    Стирчала маленька ниточка на поясній частині, припалив і все ніби ок.
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло приїхало нормальне без пошкоджень, повна комплектація згідно опису, зібрав дуже швидко і легко без жодних проблем, перші враження від крісла чудові, м'яке, зручне, під ріст 1.80 ідеально як для попереку підтримка працює так і для голови, побачимо які враження будуть через пів року, рік.

Переваги:
    За свою ціну я думаю тут є все що потрібно, і все працює без нарікань, сам матеріал сітки також подобається, приємний на відчуття, сидіння також чудове
    Недоліки:
    Я би сказав не дуже якісне зварювання хрестовини, і можливо потрібно було покласти трішки довші болти для підлокітників(але якщо ці добре дожимати по очереді то і вони чудово тримаються)
  • Дмитрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

За такую цену хорошее кресло.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Есть большой опыт со старшей моделью GT RACER X-782 Black. Почти тоже самое, кроме как нет регулировки спинки по высоте, ну и здесь меньше наличия металла. Под рост 182 см. поддержка поясницы уже на грани, более 185 думаю её уже не будет. В остальном все работает в штатном режиме и даже с перевесом (106 кг). Есть небольшая претензия к ржавчине на ножках, но камон, это практически полноценное ортопедическое кресло по низу рынка. Какие вообще могут быть вопросы тем более при цене в два раза ниже старшей модели?

Переваги:
    Все заявленное работает
    Недоліки:
    Не значительные
  • Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Кресло под рост 170 см и не более, с моим 180 ноги нормально не поставить. Брал временную замену, пойдет.

• Саша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Переваги:
    Норм
    Недоліки:
    Чіназес
  • Андрей П***

Для ручок потрібні гвинти до 3 см довжини

Переваги:
    Гарне,якісне,зручне
    Недоліки:
    Деякі гвинти короткі
  • Владислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло класне, але поклали короткі гвинти, не зміг прикріпити підлокотники

Переваги:
    Дихає, ергономічне, зручне.
    Недоліки:
    Немає гвинтів

Добрий день! Там 2,5 см болти для вкручування підлокітників.

• Сергій Т***

Тут може й 2.5см болти, але треба 3см

• Евгений В***
    Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Сірий

Пришло кресло в заводской упаковке,хорошо уложено. Все комплектующие на месте и схема сборки в том числе.

Переваги:
    Все заявленное соответствует
    Недоліки:
    На сиденье немного торчит сетка ,фото прикреплю .
    • Владислав К***

доброго дня, як крісло? Розглядаю для себе такій варіант, цікавить як після покупки все окей?

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Чорний

Сьогодні нарешті отримав) довелося чекати два тижні бо закінчились. Зібрав доволі швидко як би не підлокітники. Коли все зібрав за 10 хв залишилось їх закріпити але болти буквально на 1 мм короткі ... довелось без шайби закріпити. Завтра буду купувати нові. Їх розмір 3см з шапкою, потрібно 3,5см і буде радість. Метал зварений звичайно (шви видно, не шліфовано) в комплекті є пластикова штука як всі недоліки закриває. Перші враження від комфорту сидіння чудові, рекомендую !!! Брав цей бренд бо на роботі є і дуже сподобалось. Побачимо що буде через рік)

Переваги:
    Конструкція крісла
    Недоліки:
    Болти які кріплять підлокітники до основи буквально на 1мм короткі.
  • Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Крісло приїхало в дуже неакуратній упаковці, наче просто кинули усі комплектуючі і най буде. Саме крісло зроблене неакуратно, є купу дефектів, а під сидінням взагалі дірка. Не приємно бачити такі моменти за таку ціну. Підкладка під голову взагалі не фіксується і весь час падає в низ. Довелося повернути

Недоліки:
    якість комплектуючих

• Євгенія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Гарні крісла, замовляла собі 55кг та чоловіку 90кг, підійшли обом. Є режим гойдання з фіксацією, підлокітники регулюються по висоті та можливо ще повертати в боки по горизонталі на -45°, підголівник також по висоті, та ще можна змінити нахил. Також регулюється глибина сидіння. І є настройка сили з якою треба натискати, що б гойдатися, дуже пригодилась, бо чоловік накрутив її на максимум, а я навпаки на мінімум, що б легче було натискати

Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Приємного користування!

• Іван Т***

Вітаю, підкажіть будь ласка як крісла зарекомендували себе за ці кілька місяців?

• Євгенія К***

Добре, єдине що іноді заклинює важіль режиму гойдання, треба пару разів його перкмкнути що б відкинутись
      А так все добре, не скрипить, не просіло
      В нас на обох кріслах підголовник тримається, не падає (не знаю, може рідко змінюєм його положення)

З комплектацією проблем не було, всі шайби були однакові, єдине не було інструкції здається, тому спочатку шукали куди закрутяться самі велики болти, потім куди середні і так до самих малих

• Дмитрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не доволен комплектацией, но кресло само по себе удобное и стильное

Переваги:
    Само кресло хорошее. Достаточно удобное и визуально привлекательное
    Недоліки:
    Комплектация- какой отврат, шайбы какие были такие и закинули, одна меньше другая больше, третья кривая. В инструкции написано что должен быть шестигранник в комплекте которым нужно все зафиксировать, его в комплекте нет. Так что будьте готови идти докупать нормальные шайбы и шестигранники (нужно 2, на 5 и на 6)
    • Никита

Расскажите, пожалуйста, как вам кресло спустя всё время использования?

• Анатолій
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Вітаю!
    Залишаю відгук на цю модель після кількох місяців користування кріслом. Я дуже задоволений — воно повністю відповідає заявленому на фото та характеристикам. Приїхало в повній комплектації (болти, шайби, інструмент тощо), на хрестовині були маленькі потертості, проте це зовсім не кидається в очі, якщо навмисне не вглядатися))

Процес збірки простий і не викликає труднощів.

Кілька слів щодо використання:
    Крісло зручне та має надзвичайно хорошу вентиляцію — незалежно від погоди, хоч і в спеку +30°C, спина залишається сухою. Матеріал добре натягнутий, не провисає й забезпечує м’яку та комфортну посадку.

Спинка відхиляється назад, але з невеликим зусиллям (це відбувається автоматично, без будь-яких важелів). Рухома частина спинки (поперековий відділ) цілком забезпечує комфорт, проте хотілося б, щоб вона була більш жорсткою — надто легко відхиляється.

Підголівник елементарно регулюється, що дає змогу чудово налаштувати його під положення голови. На мій ріст 183 см підходить ідеально (також хотілося б, щоб вертикальне регулювання було жорсткішим — для надійнішої фіксації).

Загалом — рекомендую саме цю модель, користуванням повністю задоволений.

Переваги:
    Характеристики та функції
    Недоліки:
    Не виявив
  • Дзюба Р***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Не смотря на то что некоторые детали немного похабно сделаны, сидеть на нём очень удобно и комфортно, плюс дизайн очень понравился.

Переваги:
    очень удобно сидеть, дизайн
    Недоліки:
    сборка