Відгуки покупців про Офісне крісло Примтекс плюс Ultra Chrome C-11
- Нікіта Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Брав це крісло за майже дві тисячі, проблем з ним не мав, за ту ціну було дуже файно
- Ян Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Непоганий бюджетне крісло( було ).Але вже на другий рік став кріслом камікадзе. Механізм фіксації спинки може зіскочити в рандомний момент і ти летиш назад головою, не дивлячись на те що я його підтягую час від часу. Всі гості хто приходять вже бояться на нього сідати )
Не виключаю що можливо це я сиджу як не людина. Зараз за ту ціну що він коштує я б його вже не купував би
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися досвідом використання моделі Ultra Chrome C-11.
Шкода чути, що механізм фіксації спинки з часом почав працювати ненадійно. Таке поводження крісла справді не відповідає нашим стандартам якості та безпеки.
Просимо вас звернутись до нашої служби підтримки або сервісного центру — ми відкриті до діалогу й завжди готові допомогти вирішити подібні ситуації.
- Лаврентьева С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Придбала дане крісло, мені прийшло не таке як на зображенні!!! Дочекатися відповіді в онлайн чаті неможливо!
- Переваги:
- Так, це крісло
- Недоліки:
- Це не те, що я замовляла!
Представник постачальникаДоброго дня!
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Для швидкого вирішення питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки через сайт Rozetka. Вони оперативно допоможуть у вирішенні вашого питання.
Дякуємо за розуміння!
- Стас Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Стильне зручне крісло, виглядає як на картинці, зроблено якісно, матеріали хорошої якості, коліщатка всі крутяться не заїдають, висота регулюється, є зручні підлокітники і спинка обтягнута сіткою, хороший варіант для робочого місця вдома.
- Переваги:
- якість-ціна
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався наш товар. Ми цінуємо вашу довіру до продукції компанії Примтекс Плюс.
- Валентин Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовлення отримав, всі деталі на місці, запаковано гарно.
Збирав сам, для мене нічого складного не було (інструкція йде в комплекті) ніжка металева надійна, всі коліщатка тримають вагу в 85 кг, матеріали якісні без дефектів, зручне сидіння з високою спинкою, сіточка на спинці (при такій жарі дуже комфортно), висота регулюється.- Переваги:
- якість, зручність, ціна
- Недоліки:
- відсутні
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
- Павел А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
З часом зламався підлокітник, потім механізм фіксації спинки, викинув.
- АхмедВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дешёвые материалы, одноразовое кресло, вырвалось железо на ножке держателе
- Недоліки:
- Сломалось через 5 месяцев, ужасное качество
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доброго дня. Замовлення № 780 941 603 від 30.08.23 Крісло Примтекс Плюс Ultra Chrome C-11 - надійшло пошкоджене або з заводським браком ,тобто хромова хрестовина зігнута (
з розеткою неможливо ні як зв'язатися!- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- брак,пошкоджене ,не має гарячої лінії для звязкуз продавцем РОЗЕТКА
- ГістьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добрий день.
Хотілося б дізнатись чому замовлення № 777067035 від 25.07.2023 значиться в статусі не оплаченого, якщо оплата за нього поступила до вас 27.07.2023? Інше замовлення, яке оплачувалося в той же день вже давно прибуло і отримане.- Переваги:
- не виявлено
- Недоліки:
- не виявлено
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ваш відгук було передано відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Гiсть
Добрий день.
Дякую, за оперативне вирішення питання!
Крісло вже отримали.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Стул приехал с отломанной ручкой, ждал соединения с оператом в телеграме 3 часа, не дождался, спасибо
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Люблю делать что-то своими руками, будь до оформление аквариумов или ремонт деревянной мебели. Смотришь на плоды своей работы и настроение поднимается. Недавно купил новое компьютерное кресло. Старое прослужило больше восьми лет, поэтому купил похожее. Еще один аргумент — украинский производитель. Помню, что в прошлый раз были какие-то нюансы при сборке и пришлось ставить дополнительные шайбы.
Открываю упаковку. В комплекте снова идет шестигранный ключ. Думаю: "Как предусмотрительно с их стороны". Первым звоночком стало то, что он входит в болты только одним концом.
Я из тех людей, кто сперва делает, а потом смотрит инструкцию по сборке. Но когда я обнаружил, что в комплекте — болты разной длины, решил заглянуть в инструкцию, так на всякий случай. Первым делом бросилось в глаза, что порядок сборки в текстовом описании и на изображениях не совпадает. Где наша не пропадала. Главное, там указано болты какой длины куда вкручивать. В подлокотниках используются болты разной длины и четыре из шести — с шайбами. Закрутил первый болт. Успешно закрутил второй, правда исключительно после того, как выкрутил первый. Понимаю, что мне нужны три, а я даже два одновременно закрутить не могу. Через несколько минут безуспешных попыток прикрутить один подлокотник, переключился на другой с тем же результатом. Опытным путем выяснил, что в инструкции указана неправильная длина. Но, на мое счастье, в комплекте есть нужные болты.
Заметив на подлокотниках стрелку "front", порадовался тому, что и сам не перепутал.
Прикрутив спинку, смотрю на четыре оставшихся болта и четыре последних отверстия. Математика сошлась. Но нюанс в том, что оставшиеся болты разные. Один — длиннее. Выкрутил болт нужной длины из старого стула. Но он не подошел по диаметру. Решил поставить шайбы, благо за ними не нужно далеко ходить, скрутил со старого кресла.
Надежно прикрутив спинку, выяснил, что отверстия в креплениях сиденья и нижней металлической части не совпадают. Пришлось откручивать спинку и крепить обе детали одновременно. Чтобы все отверстия совпали.
Примостился на собранное кресло, собрался вынести упаковочный материал и обнаружил "лишние" детали — два серебристых диска.
Все хорошо, что хорошо кончается, я пишу этот текст сидя на новом кресле. Даже для "лишних" деталей место нашлось. Весь процесс занял 56 минут. Именно столько длится альбом одного из моих любимых композиторов — Magnus Karlsson.
Когда еще через лет восемь, мне нужно будет обновить кресло, я снова куплю похожее. Ведь я люблю мастерить руками, это редкая возможность послушать альбом целиком. И самое главное, у меня уже есть запасные шайбы.- Переваги:
- Зручно
- Недоліки:
- Інструкція
- Євген Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Найбільш критичні недоліки:
- дуже тонкий шар паралону на сидінні, проступають болти кріплення, сидіти нереально;
- неможливість остаточно зафіксувати спинку, все одно залишається люфт, і коли відкидаєшся назад, спинка завжди "уходить" назад;
- стрижень, що має фіксувати висоту крісла постійно вискакує з отвору, в якому він мав би знаходитись
тобто через раз, коли ти відкидаєшся на спинку, цей стрижень вискакує з отвору (бо немає ніякого фіксування), спинка крісла перестає бути зафіксованою, і ти ризикуєш перекинутись і травмуватись.
Дуже несподівано було отримати настільки неякісне крісло за таку ціну.- Переваги:
- Недоліки:
- погана якість
- Арсен Т***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
не рекомендую
- Переваги:
- гарно виглядить
- Недоліки:
- після 30 хвилин сидіння матеріал провалюєтся на мліє попа, та ще якщо в тебе проводна гарнітура то провода чіпляються постійно
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Быстро и без проблем собрали. Все механизмы работают хорошо. Единственное, у нас стол не оч высокий, пришлось снять подлокотники, что бы кресло полноценно могло заезжать под него. В целом, очень удобное и смотрится отлично)
- Ярослав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
месяц в использовании - сидеть можно только спинкой к стене(спинка еле держит), механизм качения использовать нереально(ощущение что спинка просто отлетит)
скрепки которые держат сетку постепенно вылетают....
крайне не рекомендую к покупке....- Переваги:
- Недоліки:
- кресло - сплошной недостаток
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не покупайте, деньги на ветер.
- Переваги:
- Нет достоинст
- Недоліки:
- Если вы +85кг стул можете не брать, спинка хрустит, вот вот отвалиться, спину не держит, механизм качения тут вообще не нужен.
- Ярослав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Неудобное кресло
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Заказал данное кресло - получил в пункте выдачи Розетки, к магазину вопросов нет. Кресло забрал запакованное в коробке, не смотрел, дома открыл и начал собирать, все детали в кулёчках, но хромированная крестовина поцарапанная, скорей всего в цеху не раз падала, а самая изюминка - это сверху спинки над сеткой пришит материал вместо текстиля (в описании материал обивки - Текстиль) дермантин, что тянет сразу на нулевую оценку, всех деталей хватило, кресло собрал быстро, сидеть на нем можно, желательно в темноте, чтобы не было видно царапин на хроме. К покупке не рекомендую!
- Переваги:
- Можно на нём сидеть.
- Недоліки:
- В отзыве.
- Олег М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Скрип перечеркивает все достоинства!
- Переваги:
- Недоліки:
- Ужасный скрип! Просто невыносимый
- ВладиславПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Повелись на красивый внешний вид, качество отвратительное, спустя 3 месяца использования пополам разломалось основание одного из подлокотников, цена неоправданно завышена за такое качество. Прошлое кресло другой фирмы прослужило более 5 лет.
- Переваги:
- Красивый вид, хромированная ножка
- Недоліки:
- Через 3 месяца отвалился подлокотник
- алена и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Механизм качания изначально очень пугает. Мне казалось , что опираясь на спинку я сейчас же улечу вместе со стулом на пол ..даже при полной фиксации спинки - к этому надо привыкнуть. А так отличное кресло .
- Переваги:
- Внешний вид , прочность , не скрипит
- Недоліки:
- Изначально немного напрягает режим качания .
- Роман К***
Забавно читать Тип: Кресло руководителя и ниже видеть первый ваш отзыв с "руководителем" на нём
- Валерия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Спинка кривая. Сидеть не удобно. Жаль не могу вернуть это безобразие
- Переваги:
- Недоліки:
- Кривая спинка.
- Марина М***
Так в течении 14 дней можно же вернуть.
- Павел А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошее кресло, для офиса топ.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже зручне
Сітка підлаштовується під спину, не парить у спеку
Механізм гойдання просто бомба- Переваги:
- Гарні матеріали, зручне офісне крісло
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Качество кресла хорошее. Спинка постоянно качается, приходится постоянно подкручивать. Немогу зафиксировать, согласно инструкции. Это очень бесит в сидячей работе. Возможно не разобралась, как это настроить.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Спинка качается
- Олег К***
Подскажите, пожалуйста, можно ли снять ручки/подлокотник? Не держать дом они спинку?
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не раджу.
Надто шумне, хрестовина зроблена ніби із жерсті, якість коліщат найнижча.
Видно що економили на всьому, навіть верхньої накладки із замінника шкіри не вистачило на задню частину крісла.
Адекватна ціна йому 800 грн. - ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В мене було схоже крісло в офісі, а це я придбала додому, коли зрозуміла, що карантин ще надовго. Користуюсь вже пів року. Крісло чудове і зручне. Для того, щоб не поцарапати підлогу, придбала ще захисний коврик пластиковий (Код: 17970222). По цьому "коврику" крісло їздить доборе, немає лишнього чи додаткового шуму (звичайний звук роликових коліс)
- Переваги:
- зручне крісло, підходить як для офісу, так і для дому.
- Анюта Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Взяла кресло для работы.Пользуюсь неделю, отлично.Покупкой довольна.
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пришло сегодня и сразу же расстроило.... Покупал для жены как подарок (много работает за компьютером). С виду кресло красивое и надежное, но на этом плюсы заканчиваются. Отодвинув кресло от компьютера, из-за звуков проснутся дети, собака и, скорее всего, соседи снизу. Метал крестовины взят и крышек для консервации. На полу линолеум и кресло едет замечательно, но только пустое. Как только в него садишься - езда заканчивается, либо требует достаточно больших усилий. Качество обшивки под сидением просто нереальное (да-да там же никто не видит, можно делать как нибудь). Брал молоток и добивал скрепки которые находятся под тканью. Подрезал ткань в отверстиях дабы закрутить болты. Сиденье и спинка как будто от разных марок. Скорее всего так и есть. Писал бы еще много, да толку....
Крайне советую сравнить с другими вариантами и очень хорошо подумать перед покупкой.- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Колхозность деталей. Ущербные материалы. Завышенная цена. Не положили кожух на пневмопатрон.
- Олег М***
Оно у вас не скрипит когда облокачиваешься?
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Товар качественный.
- Євген С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За свої гроші гарне крісло, спинка комфортна, користуюсь майже 2 місяці.
- Переваги:
- Ціна, зручність
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На работе около года пользовалась таким, полет нормальный, удобное. Не заскрипело и по прежнему хорошо качалось. Заказала такое же домой - спинка стала кривовато, о чём и другие писали. Но в использовании это не ощущается. Высота спинки позволяет опираться только затылком, а не полностью. Мне с моим ростом это 173см вполне удобно.
- Переваги:
- Цена/качество.
- Недоліки:
- Кривая спинка
- Анжелика Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кресло в общем нормальное. Но сидение сделано «на отвали». В мягкой части были очень большие и очень острые щепки (от куда - непонятно). Провела по сидению рукой и порезала этими щепками себе руку. Приятного мало. А если бы кто-то сел на это прекрасное кресло до того, как я бы проверила его рукой, было бы не очень весело.
Из-за того, что сидение тканевое и пришлось доставать пинцетом щепки, на сидении остались небольшие затяжки (по-другому никак нельзя было достать тот ужас). Так что будьте внимательны, проверяйте сидение кресла. С таким подходом к изготовлению кресла, можно подумать, что оно стоит гривен 700. - Егор Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
После 3х с половиной месяцев использования:
На свои деньги отличное кресло, все детали были без дефектов, пришло полностью разобранным, собирается легко. Главный минус - срывающийся механизм качания. Раздражает, и не всегда с 1го раза удается обратно зафиксировать.
Ну и не хватает Какого-нибудь подголовника - опереться затылком можно, только запрокинув голову назад. Я приколхозил маленькую подушечку - стало совсем отлично)- Переваги:
- Цена, общее качество
- Недоліки:
- Периодически срывается блокиратор механизма качания
- Александр Ф***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Стул плохой, не покупавйте. Спинка сломалась в течении 3-х месяцев. Сначала все бьіло хорошо, со временем стала все больше отклоняться назад, пока окончательно не сломалась.
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- якість
- Костя Н***
год гарантии есть же...
- Лидия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупаю не первый раз, достаточно крепки в использовании.
- Переваги:
- Легкий в сборке, достаточно удобный, люблю на нем качаться как в кресле )
- Недоліки:
- не обнаружено)