Відгуки покупців про Навушники Fifine H6 RGB 7.1 Pink (H6P)

Оцінка користувачів 4.21/5
  • Катя Г***

очень хорошие наушники
    и микрофон у меня от фифайн
    качественный звук и прочные комфортные
    советую вам приобрести

• Анжела В***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: White

навушники дуже хороші, звук дуже чіткий, дуже зручний пульт, який має змогу змінювати режими звуку.
    амбішури мʼякі та зручні, треба з ними акуратно у подальшому.дуже раджу ці навушники

Переваги:
    звук, амбішури, режими звуку, саме користування цими навушниками
    Недоліки:
    виробник не зробив, при вимиканні пк rgb підсвітка горить та не вимикається автоматично, у софт програмі не можна цього зробити. пульт дуже близько до навушників
  • Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: White

Красивые и удобные наушники.

Переваги:
    Хороший звук, красивая подсветка и в целом удобно
    Недоліки:
    Сильно запутывается провод(но легко можно распутать), после часиков 3 игры могут начать болеть уши
  • Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: White

Дуже комфортні , дизайн сучасний , гламурні !
    Рекомендую

Переваги:
    Дуже якісні !
    Недоліки:
    Не має
  • Альона Ш***

Купляла синові,дуже сподобалися

Переваги:
    Хороший звук
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Никита
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Black

Хорошие наушники за свой прайс, микрофон хороший, звук тоже нормальный, эквалайзер 7.1 безполезен, просто увеличивает громкость, а вот режимы для музыки игр и кино это прикольно, так же хотел бы добавить, у кого когда тестируете микрофон слышен неприятный писк на фоне или белый шум, в свойствах наушников убавьте уровень громкоски до 80 и плотнее вставьте микрофон в наушники, мне помогло

Переваги:
    отличный микрофон, наушники плотно сидят на голове, хороший звук, впринципе лучшие наушники за свою цену в 1,5к грн
    Недоліки:
    Пока что нету
  • Роман Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Kot gadget. Колір: Black

И так братики шо я вам хочу сказать за эти наушники , первое впечатление прям топ сидят плотно играет прям очень сочно иногда от Бассов больновато в ушах. Далее че было че произошло подключил я их к компу и через спотик случал музыку все было ок, но как то только запускаешь к примеру дс или игру начинается прям треск в наушниках и микро трещит когда говоришь , психовал бесился зафиксил отключив драйвера на звук оставив ток fifine и я братва скажу ах…л микро вообще огонь прям рекоменду в дс слышно четко в гташечке тоже топчик причем уровень микрофона прям высокий рекомендую

Переваги:
    В целом наушники
    Недоліки:
    ПО но когда пофиксил можно сказать нет
    • Роман Д***

А да,забыл сказать продавец красава я сделал заказ в 17 с чем то и отправили в тот же день в 19 прям целую в носик продавца

• Егор А***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Black

Наушники кайф звук точный много функций микрофон тоже не плохой

• Инна П***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Black

Уже вторую пару купили.Все устраивает.

Переваги:
    качество
  • Надія Г***

микрофон не рабочий

Переваги:
    хороший звук, много разных режимов, цвет и дизайн очень крутые
    Недоліки:
    в наушниках иногда писк и микрофон не рабочий пришел, вместо моего голоса слышен писк
  • В'ячеслав З***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір: Black

Звук чудовий мікрофон теж але якщо навушники будуть падати часто то скоріше буде погано роботи мікрофон і його треба буде крутити зі сторони в сторону

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black

Користувалася ними 11 місяців та зламався мікрофон(. Перш ніж купувати знайте, що в навушниках є фоновий шум, спершу було незвично, але потім не помічаєш, якщо щось їсти і жувати в навушниках то вони скриплять, моментами з'являлися шумові дефекти, проте, досить рідко. Якби не зламався мікро то було б нормально а так дуже шкода. Купуватиму нові, але такі самі вдруге не візьму.

Переваги:
    невеликі та легкі, щільно прилягають до голови
    Недоліки:
    зламався мікро, фоновий шум, скриплять при жуванні, рідкісні звукові дефекти.
  • В'ячеслав З***

Хароші навушники

Недоліки:
    Не можна міняти/виключити подсветку
  • В'ячеслав З***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: White

Через пів рокі перестав робити мікро

Доброго дня!
      Дуже прикро що у вас сталась така ситуація, можете звернутись до нашого сервісного центру для вирішення вашого питання!

• Владислав Є***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Black

Звук і мікрофон гарні, вбудовані еквалайзери зручні, але чути доволі гучний білий шум і з цим нічого не зробити, також одразу став сильно закручуватися провід і на даний момент він протерся та відходить, тобто неможливо користуватися навушниками

Переваги:
    Звук, мікрофон
    Недоліки:
    Білий шум, провід
  • Валерій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір: Black

Хороші навушники. Приятні на дотик, звук хороший а також мікрофон.

• Марк Р***

Все сподобалось. Швидко упакували та відправили. Навушники гарні

Переваги:
    Гарний звук, мікрофон найкращий з тих, які я мав.
    Недоліки:
    Незнайшов
  • Данило Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Black

не рекомендую особенно для тех у кого большая голова

Переваги:
    Звук хороший
    Недоліки:
    неудобные,сдавливают голову и потеют уши
  • Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: White

Навушники гарні, виконані непогано. Але отримав брак, як тільки під'єдную до пк чую білий шум. Також амбушури дуже тонкі. Вуха торкаються стінки динаміків, та з часом починають боліти.

Переваги:
    Вигляд, мікрофон.
    Недоліки:
    Брак. Білий шум в динаміках.
    • Іван Л***

Кажуть що це в них така особливість, через це вагаюся чи брати

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Black

Довго обирали і зрештою син дуже задоволений. Хороша якість звуку, в тому числі й в мікрофоні.
    В цілому якість навушників хороша, добротні.

Переваги:
    Співвідношення ціна-якість, зовнішній вигляд, гарно зроблені, добре працюють.
    Недоліки:
    Не знайдено наразі
  • Єгор О***

Не виправдовують мою думку

Переваги:
    Непоганий звук , багато режимів, крутий мікрофон, вбудована аудіо карта, але...
    Недоліки:
    На моєму пк при підключенні не працює як треба мікрофон. Сильно тиснуть на вуха.
  • Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Навушники супер, придбав, приєднав. Все працює з заводу не роблячи ніяких додаткових налаштувань. Мікрофон чудовий, якісний, природно передає голос.
    7.1 працює без нарікань як і сам звук з навушників. Ніяких шумів.

Переваги:
    Мікрофон, 7.1
    Недоліки:
    Не побачив
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Black

Є свої + і -, тому як повезе, може мені не повезло

Переваги:
    Звук - шикарний, матеріал також, але чогось не вистачає
    Недоліки:
    Після 4 місяців використовування, здох мікрофон, сам по собі
  • Владислав Л***

Чудові навушники за свою ціну

Переваги:
    Хороший мікрофон та звук, добре сидять на голові, різні режими
    • Продавець  RIQUEZA

Дякуємо за відгук!Користуйтесь задоволенням.

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Круті навушники з топовим мікро

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black

Гарні навушники, дуже подобаються мені на вигляд і звук класний. Купувала синові на день народження, йому також сподобались.

Переваги:
    Гарний дизайн
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black

Непогані навушники гарної якості. Купував для ігор і музики. Крутий мікрофон, мене чують добре без шумів. Багато слухаю музику, то прослуховування не завдає якогось дискомфорту, мені подобається звучання. На голові сидять зручно завдяки м'яким підкладкам і амбушурам. Загалом тільки позитивні емоції!

Переваги:
    Ціна, якість, звук
    • Продавець  opsale

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Black

Все супер хіба замалі чаші динаміка

Переваги:
    Мікрофон,звук,матеріал
    Недоліки:
    Тихий білий шум на високій гучності, малі чаші динаміків
  • Тарас О***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black

Гарні навушники, звук чудовий. Зроблені добротно, підключаються через USB. Дуже подобається, що мікрофон можна в любий момент просто зняти коли він не потрібен. Для музики і ігор супер. Рекомендую.

Переваги:
    Чудові навушники за свою ціну
    • Продавець  opsale

• Володимир А***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Black

Якість матеріалів та зборки за цю ціну нормальна. Мікрофон є основним за що платиш гроші. Проте з перших хвилин користування, зʼявився білий шум і неможливість сидіти в тишині, переустановка драйверів не допомогла, амбушури для моєї голови не підходять(замалі та тиснуть).

Переваги:
    Мікрофон
    Недоліки:
    Білий шум
    • Продавець  RIQUEZA

Доброго дня,Володимире! Дякуємо вам за відгук та вибір нашого бренду Fifine.Також хочемо нагадати.що згідно до Закону України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Також бренд Fifine надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати о оновлення драйверів. покупки. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру Fifine за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни відремонтують або замінять гарнітуру на нову, відповідно до експертного рішення центру.

З повагою, RIQUEZA!

• Артем Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Black

Сидять на моїй голові прекрасно, звук непоганий, але, на жаль, на другий день використання з'явився дуже тихий білий шум. Під час прослуховування музики, перегляду відео й тд. його не чутно, але все одно напружує факт його присутності. Мікрофон непоганий, але ним не користуюсь, оскільки маю настільний. Порадував також мішочок для транспортування навушників.

Переваги:
    Комплектація, звук, мікрофон, вигляд
    Недоліки:
    Тихий білий шум
    • Продавець  RIQUEZA

Доброго дня,Артеме! Дякуємо вам за відгук та вибір нашого бренду Fifine.Також хочемо нагадати.що згідно до Закону України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Також бренд Fifine надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати о оновлення драйверів. покупки. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру Fifine за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни відремонтують або замінять гарнітуру на нову, відповідно до експертного рішення центру.

З повагою, RIQUEZA!

• Артем Д***

Тепер білий шум зник xD не знаю з чим це пов'язано

• Мирослав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Black

Класні якісні навушники, амбушури м'які. Зручне керування на кабелі, в іграх просторовий звук працює, особливо зручно в іграх по типу КС чи Колди. В діскорді чути добре, лишніх шумів на фоні немає. Підсвітка приємна. Дуже задоволений навушниками, за таку ціну топ.

Переваги:
    Якісні, просторовий звук 7.1, з'ємний мікрофон
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Роман А***
    Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Black

Матеріали якісні та приємні. Приємна підсвітка. Мішечок для навушників в комплекті приємно вразив.

Переваги:
    Чудовий з'ємний мікрофон. 7.1 звук.
    Недоліки:
    Плетений кабель дуже погано випрямляється. Режими звуку безглузді(крім 7.1 звуку).
    • Продавець  RIQUEZA

Дякую,Романе, за ваш відгук!Користуйтесь з насолодою!

• Бойко О***

Працюють справно я задоволений

Переваги:
    Топовий мікрофон та 7.1 звук
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Tehno360

Олександр, дякуємо за вибір та відгук. Гарного користування!

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Black

Звук чіткий, посередній, потрібно звикнути до постійно активованих еквалайзерів. Мікрофон справді хороший, кращий за деякі настільні мікрофони. За свою ціну хороші навушники, але по звучанню за цей бюджет є і кращі, ціну відбиває мікрофон.

Переваги:
    Мікрофон, надійність
    Недоліки:
    Не глибокі амбушюри
    • Продавець  Tehno360

Олександр, дякуємо за вибір та відгук.

• Тарас

можеш сказати які за свою ціну кращі?

• Андриан Ч***

Хорошие наушники

Переваги:
    Звук микрофон цена за товар
    Недоліки:
    После 1 часа когда ты их носишь они немного давят
    • Продавець  Tehno360

Андріан, дякуємо за вибір та відгук. Гарного користування!