- Марія Я***Відгук від покупця. Продавець: Ami A
Гарна якість. Швидко відправили. Дякую!
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Ami A
Гарний, зручний планер
- Продавець Ami A
Дякуємо щиро, що обрали планер нашого виробництва! Нехай малечі добре смакують нові страви та смаколики!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Ami A
З моменту, як ми вирішили почати прикорм нашому малюку, планер став нашим найкращим другом. Він допоміг нам структурувати весь процес, зробити його цікавим і безпечним.
Чому ми його полюбили:
* Чіткий розклад: Планер має зручний формат, де ми можемо відзначити, які продукти вже пробували, які сподобалися, а які ні. Це дозволяє нам легко відстежувати прогрес дитини та планувати нові страви.
* Різноманітність: У планері є величезний список продуктів, які можна вводити в раціон малюка, починаючи з овочів і фруктів і закінчуючи кашами та м'ясом. Це дає можливість експериментувати і знайти ідеальне меню для нашої дитини.
* Корисні поради: Крім простору для записів, у планері є багато корисних порад щодо введення прикорму, вибору продуктів, приготування їжі та вирішення можливих проблем. Це особливо цінно для молодих батьків.
* Компактний розмір: Планер легко носити з собою, щоб завжди мати його під рукою. Ми беремо його з собою на прогулянки або в гості.
* Якісне виконання: Планер зроблений з міцного матеріалу, його приємно тримати в руках. Він точно прослужить нам довго.
Завдяки цьому планеру ми з упевненістю перейшли на новий етап годування нашої дитини. Ми бачимо, як вона з задоволенням пробує нові смаки і отримує всі необхідні поживні речовини.
Рекомендую цей планер всім батькам, які планують вводити прикорм своїм малюкам! - Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Ami A
Все чудово, тільки напис у вас з помилкою "Перші продути"
- Недоліки:
- Напис з помилкою
- Продавець Ami A
Доброго вечора!
Така останній партії при друкові у слові продукти зʼявилась помилка, тому вартість магнітного планера знижена до вартості картонного
Дякуємо за замовлення)
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Ami A
В цілому ок. Але в такому питанні як алергії помилятися не можна, у вас га пшеничну кашу нема літери А, а на вівсянку є. Все навпаки має бути
Добрий день!
Дякуємо, що написали відгук. Відсутність даного маркування не є нормою і це є помилкою при друкові. Ми обов'язково зв'яжемося із нашою поліграфією для уточнення ситуації, надішліть нам, будь ласка, фото відсутності маркування. У свою чергу ми можемо замінити Вам планер.
Вдалого дня!
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Ami A
Прийшов не того кольору
- Недоліки:
- Замовляла коричневий, а мені прийшов рожевий, хоча менеджер телефонував , не розумію як так
- Продавець Ami A
Добрий вечір! Попередньо зв'язувалися з Вам для заміни планера. Чекаємо відповіді, щоб надіслати планер відповідного кольору.
Щиро перепрошуємо, за допущену помилку при відправленні!