- В'ячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: HiShop. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Гарна флешка працює. Дуже практична.
Вдячні за відгук
- Кисенко Г***Відгук від покупця. Продавець: HiShop. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Silver
згоріла під час завантаження файлів майже одразу, користувався нею 1 день.
- Недоліки:
- згоріла під час завантаження файлів майже одразу
- Продавець HiShop
Доброго вечора. Ваше замовлення від 16.09, зараз 06.12, якби Ви звернулися протягом 14 днів - без проблем прийняли б повернення, а так, можемо тільки висловити співчуття.
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: HiShop. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Silver
ок+
- Переваги:
- Cподобалась! закачав 230 гігабайт за 2год 30 хвилин відео файлів. Вставив у телефон тайп-сі і дивись.
- Недоліки:
- поки немає
- Продавець HiShop
Дякуємо за відгук
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: HiShop. Обсяг пам'яті: 1 ТБ. Колір: Silver
Спочатку трохи тупе, тому раджу перед тим як щось скидати зразу відіорматувати. Файли краще кидати дозовано( не все зразу). Підключення не стабільне, але моментами буває що 154кБ/с. Це я завантажував з Поко ікс 5 5 Ґ. Скидається з неї швидше. Корпус крепкий, але виходи я би сховав понадійніше від всілякого бруду. Індикатор сигналу схований під дужкою,що є в принципі зручно, бо і видно і не заважає
Вдячні за відгук
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: HiShop. Обсяг пам'яті: 1 ТБ. Колір: Silver
Перенёс всю информацию со старого ноутбука 446 гигабайт на эту флешку, всё перенеслось хорошо, переносилась такая куча разной информации примерно 16 часов, а с флэшки на новый ноутбук переносилось около часу, даже меньше часу.
- Переваги:
- Работает шикарно.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- Продавець HiShop
Дякуємо за відгук.
- Вадим Р***Відгук від покупця. Продавець: HiShop. Обсяг пам'яті: 1 ТБ. Колір: Silver
Купував 10 різних виробників. Перепутав флешки.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Відсутнв