Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Туалетний папір Ruta Pure White Deluxe 3 шари 160 відривів 32 рулони (4820202896135)

Є в наявності

4.8/5
Оцінка користувачів 4.8/5
  • Алла Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Папір замовляю не вперше. Задоволена і мені сподобався. М'який і доволі папір щільний.

Переваги:
    М'ягкість
    Недоліки:

Дякуємо за повторний вибір і довіру! Раді, що ви задоволені м’якістю та щільністю паперу.

• Владислав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Вже не перший раз купую, гарна якість за помірну ціну

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Не помітив

Дякуємо за повторний вибір! Раді, що ви цінуєте гарну якість і помірну ціну.

• Леся Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Подобається якість, папір м'який та щільний. Співвідношення ціна/якість оптимальне. Швидко відправили, через день вже отримала посилку.

Переваги:
    Ціна та якість.
    Недоліки:

Дякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили м’якість, щільність і оптимальне співвідношення ціни та якості, а замовлення було доставлено швидко.

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Папір сподобався. Як на мене, він кращій за Zewa і може трішечки поступається Selpak. І, виробник Україна, це плюс.

Переваги:
    Щільний, мʼякий, 160 відривів
    Недоліки:

Дякуємо за детальний відгук і підтримку українського виробника! Раді, що ви високо оцінили м’якість, щільність і велику кількість відривів.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Зручній папір, не жорсткий, 3 шари, не рветься, відривається теж добре. Рекомендую

Переваги:
    Зручне велике пакування

Дякуємо за рекомендацію! Раді, що ви оцінили м’якість, міцність, три шари, зручний відрив і велике пакування.

• Євгеній К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Хороший папір, завжди його замовляю. Вистачає на довго. Товщина хороша. Білий, м'який.

Дякуємо за постійний вибір! Раді, що ви цінуєте м’якість, щільність і те, що паперу вистачає надовго.

• Лариса К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Папір відмінної якості, беру його на постійній основі. Мʼякий, не рветься.

Дякуємо за довіру та постійний вибір! Раді, що ви цінуєте м’якість і міцність паперу.

• Мар'яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Хороший папір. Раніше завжди купувала Zeva або Selpak, але Ruta Deluxe не гірша, можливо, навіть краща, в неї щільніші шари.

Переваги:
    Щільніші шари, дешевша за аналоги.
    Недоліки:
    Немає.

Дякуємо за детальний відгук! Раді, що ви високо оцінили щільність шарів, якість і вигідну ціну. Особливо приємно, що папір гідно витримав порівняння з відомими аналогами.

• Володимир Є***

Чудова! Дякую!!

Переваги:
    Гарна
    Недоліки:

Дякуємо за відгук! Раді, що товар вам сподобався.

• Віталій Б***

Якість чудова. Надовго вистачає

Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені якістю та економним використанням.

• Максим

по акційній ціні - рекомендую

Переваги:
    м'який, дійсно три шари, в порівнняні з турецьким брендом, непогано
    Недоліки:
    не знайшов

Дякуємо за відгук і рекомендацію! Раді, що ви оцінили м’якість, справжню тришаровість та гідну якість паперу, особливо за акційною ціною.

• Ар К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Перейшли на цей виріб з закордонного аналогу й користуємось протягом останніх декількох років. Субʼєктивно - відносно висока якість за доступну ціну. Більш того, наявне суттєве відшкодування вартості через Національний кешбек. Намагаючись підтримувати наших виробників задоволені, що знайшли дійсно якісний товар.

Переваги:
    Висока якість за доступну ціну. Дійсно ефективні три шари.
    Недоліки:
    Втулка, що не розчиняється у разі змиву.

Дякуємо за багаторічну довіру та підтримку українського виробника! Раді, що ви високо оцінили якість, ефективність трьох шарів, доступну ціну й переваги Національного кешбеку. Зауваження щодо втулки обов’язково передамо відповідальним спеціалістам.

• Ірина

Дуже гарна якість

Дякуємо за відгук! Раді, що товар вам сподобався.

• Лилия К***

Дуже гарний папір,доставили швидко

Дякуємо за відгук! Раді, що якість паперу вам сподобалася, а замовлення доставили швидко.

• Діма
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

М'який, якісний та міцний папір. Гарно тримає форму, не розривається, як дешеві варіанти. Рута - це супер якість за добру ціну, рекомендую.

Дякуємо за такий детальний відгук і рекомендацію! Раді, що ви оцінили м’якість, міцність, якість паперу та вигідну ціну.

• Савченко Р***

Супер якість!!!

Дякуємо за високу оцінку! Раді, що якість товару вас приємно вразила.

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Мені папір сподобався. Дійсно тришаровий. Ціна і якість гарні.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви оцінили якість, тришаровість і вдале співвідношення ціни та якості.

• Галина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Якісний папір: м'який, щільний. Купляю або ж цей, або Selpak.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Дякуємо за відгук! Приємно знати, що ви цінуєте м’якість і щільність паперу та обираєте його серед перевірених варіантів.

• Капинос
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Гарний папір, доволі щільний.

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалися якість і щільність паперу.

• Олег Ш***

Якісний папір. Український виробник

Переваги:
    Стабільно висока якість
    Недоліки:

Дякуємо за довіру! Раді, що ви цінуєте стабільно високу якість продукції українського виробництва.

• Інна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Дуже гарний папір. Купуючи вже більше року. Завжди гарної якості. Швидка доставка.

Переваги:
    Все подобається
    Недоліки:

Дякуємо за довіру та постійний вибір! Раді, що вже понад рік ви задоволені стабільною якістю паперу та швидкою доставкою.

• Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

По-перше, влаштовує якість, папір справді 3-шаровий, це не паперова серветка, а, по-друге, дуже зручно брати такі великі упаковки, ще й по акції. Дякую виробнику і продавцю!

Переваги:
    ціна/ якість
    Недоліки:

Дякуємо за такий теплий відгук! Раді, що ви оцінили справжню тришарову якість, зручний формат великої упаковки та вигідну акційну ціну.

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Папір якісний. І ця якість полягає в тому, що шари більш товсті, ніж у деякого 4-х шарового паперу. Тому він не слоїться і розвалюється. А враховуючи ціну і часті акції, - вигідна покупка...

Дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що ви оцінили товщину та міцність шарів, завдяки яким папір не розшаровується. Приємно, що ціна й регулярні акції роблять покупку для вас ще вигіднішою.

• Ігор К***

Норм

Дякуємо за відгук! Раді, що товар вас влаштував.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Гарна якість та товщина паперу, м'який

Переваги:
    Гарна якість, та товщина паперу
    Недоліки:
    Не виявила

Дякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили м’якість, якість і хорошу товщину паперу.

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Папір дійсно відповідає вимогам. Відмінна ціна/якість. Зручна сімейна упаковка.

Переваги:
    Відмінна якість
    Недоліки:
    Не знайшов

Дякуємо за відгук! Раді, що папір відповідає вашим очікуванням, а якість, ціна та зручна сімейна упаковка залишили приємне враження.

• Ярина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Непоганий папір. За рахунок 3-шаровості досить економний, хоч і дорогий.

Дякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили тришарову якість та економність паперу. Радимо стежити за акційними пропозиціями, щоб купувати ще вигідніше.

• Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Чудовий папір, роботу свою виконує на всі 100)

Дякуємо за відгук! Раді, що папір повністю виправдав ваші очікування та чудово виконує свої функції.

• Альона П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Чудовий туалетний папір. М'який, не рветься, не скочується. Користуюсь більше 2-х років.

Переваги:
    М'який
    Недоліки:
    Не має

Дякуємо за довіру та багаторічний вибір! Раді, що ви цінуєте м’якість, міцність і те, що папір не скочується під час використання.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Гарний папір , беру не перший раз . Набагато кращій дорожніх брендів , велика упаковка набагато дешевша за малу .

Переваги:
    Не розкисає
    Недоліки:

Дякуємо за довіру та повторну покупку! Раді, що ви оцінили міцність паперу, вигідний формат великої упаковки та його якість у порівнянні з дорожчими аналогами.

• Алла П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Купуємо не вперше таку пачку, зручно що вистачає на довго. Сам папір якісний, гарно відривається

Дякуємо за довіру та повторні покупки! Раді, що ви оцінили якість паперу, зручний відрив і велику упаковку, якої вистачає надовго.

• Світлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Беру давно. Особливо не розлазиться. На свою ціну взагалі дуже гарний папір.

Щиро дякуємо, що ви вже так довго залишаєтеся з нами, та за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що якість та міцність нашого паперу повністю виправдовують ваші очікування під час кожного використання. Робимо все, щоб тримати преміальну планку та дарувати вам максимальний комфорт за чесну й доступну ціну. Завжди раді вашим замовленням!

• Микола Ц***

Дуже хороша якість

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Величезне дякуємо за покупку та довіру до нашої продукції! Будемо й надалі намагатися радувати вас якістю. До нових замовлень!

• Роман Л***

Гарно виконує своє призначення '

Переваги:
    Міцна,вартість
    Недоліки:
    Відсутні

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що наша продукція стабільно та відмінно справляється зі своїм завданням. Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся до нас знову!

• Євгеній Л***

Чудова якість.

Переваги:
    Щільний і м'який папір.
    Недоліки:

Величезне дякуємо за довіру та позитивний зворотний зв'язок! Працюємо для того, щоб забезпечувати стовідсотковий комфорт для наших клієнтів. Гарного дня!

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32

Супер папір. Дружина задоволена. Не так сильно рветься як інший папір. Але ніжний і не має запаху

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що дружина залишилася задоволена якістю. Ми спеціально розробляли цей папір так, щоб він поєднував у собі надійну міцність та безкомпромісну ніжність без зайвих ароматизаторів. Користуйтеся із задоволенням!