- Бардык В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Одна з найкращих паст для любителів чаю та кави. Реально знімає наліт і реально не підвищує чутливість зубів, а навпаки зменшує (принаймні на мені та коханому). Для більшої ефективності використовуємо із електричними щітками і єфект нам дуже подобається. Комплексний підхід наразі із використанням паст цього виробника дає результати - пародоньозу не має (а мене взагалі був хронічний вже), на чистки ходимо рідше бо набагато менше нальоту, а карієсу за останні 5 років не було взагалі.
Примітка - використовуємо ще регулярно ірігатор та ополіскувачі - Ксения Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Все пасты этого бренда отличного качества! Первый раз купила около 4х лет назад в Италии в супермаркете.
С тех пор покупаю только эту пасту, ополаскиватель и щётки.
Виды паст чередую.
Но ночь использую пасту для вечерней чистки (в синем тюбике).- Переваги:
- Приятный вкус. Хорошо очищает.
- Недоліки:
- Нет.
- ЮляПродавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста супер,налет курильщика сняла за 5 дней,новый не прикрепляется.Освежает отлично,на вкус приятная.
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Найкраща із тих що є!
- ... Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста реально отбеливающая, эффект виден уже спуся 2 месяца, пользуюсь 2 раза в день на ночь Ночное Восстановление от Биорепаир. Очень важно иметь хорошую щетку и правильно чистить зубы, в инете много видео как это правильно делать
- АнтонинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Впервые купила попробовать благодаря отзывам, но была настроена скептически, тк на вкус и цвет фломастеры разные.
Пользуюсь уже две недели. Не курю, пью кофе и зелёный чай, не избегаю других красящих продуктов. Также сами зубы не белоснежные. Но я удивилась, что тон действительно стал чуть светлее. Во всем остальном тоже нареканий нет. Хорошо пенится, поэтому небольшой расход.
Я однозначно рекомендую эту пасту! Буду также пробовать другие товары этого бренда для сравнения.- Переваги:
- Экономная, качественная, действенная
- Недоліки:
- Цену хотелось бы ниже
- ... Г***
Эта паста с самой низкой абразивностью для повседневного использования, с более высокой нельзя каждый день, чтоб эмаль не стерлась
- Хачатрян Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Качественная паста
- ДКВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Придбали по рекомендації стоматолога. Професійна зубна паста. Переконуємо себе, що дійсно відбілює)))
- Переваги:
- Професійна зубна паста.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Пользуюсь 3 года этой пастой и очень доволен. Паста очень густая поэтому расход маленький.
- Переваги:
- Приятный вкус, действительно чуствительность снижается при регулярром использовании.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста супер! Беру не первый раз. Вот мой второй отзыв на нее) Заканчивается в наличии быстро, поэтому я часто слежу за обновлением. Качество превосходное. Эта именно та паста, которая отбеливает.
- Переваги:
- Соответствует описанию
- Недоліки:
- Их нет
- BerezaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Сподобалась. Чудово освіжає, дійсно відбілює та ремінералізує.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Считаю, что это лучшая паста, которая действительно отбеливает.
- КлимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Крута паста Рекомендую!!!
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Очень понравилась эта зубная паста. Рекомендую
- АлинаПродавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста понравилась всей нашей семье. Уже через небольшое количество времени Вы увидите действительно хороший результат на зубах. Отбеливает быстро и хорошо. Однозначно, рекомендую.
- НастяПродавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста мне как кофеманше со стажем очень понравилась.Зубы постепенно становятся белее, налет долго не прикрепляться,освежает надолго.Как по мне зубы стали как то здоровее виглядеть,даже муж это заметил, а в мое случае это много стоит!
- ЯнаПродавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Прикольная паста,нежно и бережно отбеливает.Буду покупать еще.
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста сподобилась, м'яко відбілює
- Переваги:
- М'яко відбілює
- Недоліки:
- Не знайшов
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарна паста
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Завжди користуюся цією фірмою, як лікар рекомендував. Більше подобається для чутливих зубів..
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Зубки просто виблискують, користуюсь вже давно цією пастою. Після цієї зуб.пасти вже ніколи не захочеться змінити на іншу. Це перевірено, бо коли змінюєш , то немає відчуття гарни, чистих зубчиків як після цієї. Тай ціни в розетці не високі, а під акцію так це вообще цінаотже, Розетка респект вам за гарні ціни, та якісний товар.
- Переваги:
- Найкраща зубна паста
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Вкус приятный. Действительно хорошо убирает налет. Даже справляется с налетом курильщика.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Неймовірний ефект!
- Переваги:
- Недоліки:
- Зуби занадто сяють
- Бондарь Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудова зубна паста!
- Переваги:
- Відмінно лікує зубки!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Після місяця чищення зуби змінили відтінок та стали світліші.
- Артем І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже гарна паста.Давно нею користуюся.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хорошая зубная паста.
- Переваги:
- Соответствует заявленным параметрам
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Отличная ночная паста. Утром встаеш, ворту ещё чисто.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Шикарная зубная паста.
Попробовали и больше менять не хотим.
Она хоть и отбеливающая, но чувствительность зубов в норме и хорошо ухаживает за деснами.
Самый огромный плюс - это то, что после чистки этой зубной пастой (марка) можно спокойно завтракать, вкус не искажается.- Переваги:
- Не появляется излишняя чувствительность зубов, цвет эмали стал светлее
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Любимая паста ) пробуем другие а возвращаемся к этой
- Переваги:
- Качество . Выполняет свои функции
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Дмитрий Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Лучшая!
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Беру уже второй раз, очень нравится качество и эффект. У меня чувствительные зубы. а эта паста не раздражает и действительно отбеливает. Хорошо очищает зубы, долго сохраняется ощущение свежести и чистоты во рту. Приятный вкус, мягкий и достаточный. С удовольствием пользуюсь и буду пользоваться. Заявленное качество - подтверждает.
- Переваги:
- Хорошо и бережно отбеливает. Отлично очищает зубы. Свежесть сохраняется надолго.
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Пробовола разные, но эта марка больше всего понравилась
- Переваги:
- Хорошо чистит, хорошая консистенция, зубы стали намного меньше чувствительными.
- Недоліки:
- Особого эффекта в отбеливании не заметила
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Отличная паста! После нее восхитительное ощущение гладкости на зубах - как после чистки. И приятный ненавязчивый мятный аромат. Рекомендую!
- Переваги:
- прекрасно очищает
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Отлично отбеливает
- Переваги:
- Реально отбеливает
- Слюсаренко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хорошая паста
- Переваги:
- Не портит эмаль Зубов