Картка Rozetka

Відгуки покупців про Постільна білизна страйп-сатин LeLIT 180х215 Чорний SS-3001

Оцінка користувачів 3.86/5
  • Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Дуже прикро писати такий коментар, бо це однак своє українське але таке недолуге (халатне) пошиття потрібно виправляти!!!

Переваги:
    Якість самого матеріалу!
    Недоліки:
    Просто жахливе пошиття!

Доброго дня!
      Скажіть будь-ласка, що саме з пошиттям? Ви виявили брак?

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Тонка тканина. Здається, що присутня синтетика. Ціна не відповідає якості

Переваги:
    Красива
    Недоліки:
    Якість

Доборого дня! Ні, у складі сатину синтетичне волокно відсутнє

• Данило Ш***

Якість просто супер за ці гроші. Дуже приємна постільна білизна.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.

• Валерія

Жахлива постільна білизна: постійно сповзає до середини через маленьку простиню. Полосочки в житті виглядають дешево.

Врахуйте також, що на чорному все видно, будь які волоссячка і тд

Доброго дня! Простирадло маленьке тому, що Ви замовили невірний розмір, чи Вам відправили інший розмір?

• Баранов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Приятна на дотик

• Юлия М***

Якість супер, дуже задоволена

Дякуємо за довіру та вибір бренду Lelit. Щиро раді, що Ви залишились задоволені.

• Виталина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Давно хотіла таку постільну білизну,і от нарешті придбала.
    Дуже задоволена якістю .

Переваги:
    Приємна на дотик,щільна.
  • Дарья
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Ніколи не замовляйте у них нічого, якщо не хочете щоб вас надурили. Замовила у них комплект, кинула передоплату, а комплект так і не отримала. Вже другий тиждень не відправляють. Попрохала повернути гроші так тепер слухавку не беруть.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Доброго дня! Якщо Ви замовляли на Розетці, то зверніться будь-ласка до чат-боту
      Якщо на іншому сайті, то до служби підтримки того сайту на якому оформлювали замолвення

Дякуємо)

• Михаил З***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Просто не рекомендую, я би взагалі поспілкувався з тим хто її виготовляє!

Переваги:
    Не має, якщо тільки чорний колір то це перевага
    Недоліки:
    Вся постіль недолік! Не рекомендую взагалі ні кому цю фірму. Купив постіль за хороші гроші, а вона по перше виявилась з маленькими дірками, чи катишами, є вже маленькі плями після розпакування! Думали після прання вона буде виглядати круто і відразу покарали, але після прання все також а ще гірше. Просто не купуйте, це якість дуже г… Ми купили постіль по акції за 700 грн іншу так вона на багато краща, чим ця за 3000 грн

Шановний Михайло, так все ж таки дірки, катишки чи плями?
      Якщо б Ви дійсно купували білизну, та виявила брак, то змогли б звернутись до службі підтримки і Вам зробили б повернення, або заміну.

• Валентина Я***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Покупала не здесь тоже сатин с елочками
    И другую расцветку просто хлопок.
    Разницы в качестве не ощущается-это раз
    Постельное сатин темно-синего цвета. Предварительно постирала на 30 градусах. Цвет вроде бы не ушёл… но после первой ночи.. мы проснулись как аватары((( постельное ужасно красит кожу…
    Качеством недовольна.

Переваги:
    Красивые расцветки, упаковка
    Недоліки:
    Качество на 3, красит кожу во время сна…
    • Ірина

Якщо ви замовляли постіль в іншому магазині, то чому ви пишете поганий відгук на ту постіль яку НЕ замовляли?!
      Я замовила собі в цьому магазині і залишилася задоволеною, постіль м'яка, приємна до тіла, з пранням колір не змінився, і як ви пишите що прокинулися аватарами то в мене все добре, замовляю доречі не перший раз і не тільки собі, порекомендувала знайомим цей магазин, і всі задоволені!

Доброго дня! Дуже дякуємо за Ваш щирий відгук