Відгуки покупців про Бездротовий зарядний пристрій 3в1 док станція підставка зарядка 33 вт для телефона смартфона айфона apple watch airpods навушників зі швидкою бездротовою зарядкою 3.0 Quick Charge Power Delivery Type-C WALKER WH-53 чорний зарядник

Оцінка користувачів 4.62/5
  • Відгуки про товар продавця easytell
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

Гарний пристрій 3 в одному. Заряджає, працює вже півроку без 5аріканій. Дружина дуже задоволена.

Переваги:
    З в 1
    • Продавець  easytell

Олександр Князев, дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно отримати позитивний відгук:)

• Андрій М***

Залишав попередній коментар про деякі проблеми у роботі. Після цього продавець звʼязався та замінив товар безкоштовно!
    Цей гаджет працює норм. Дуже вдячний!

Переваги:
    Складаний форм-фактор
    • Продавець  easytell

Дякуємо! Нам дуже приємно отримати позитивний відгук:)

• Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Все швидко працює я задоволена покупкою)))

Переваги:
    Все добре
    • Продавець  easytell

Дякуємо! Нам дуже приємно отримати позитивний відгук:)

• Андрій М***

4 з 5 разів видає помилку зарядки - починає блимати індикатор і не заряджає телефон. Практивчно не можливо користуватися

Переваги:
    ціна. портативність
    Недоліки:
    не заряджає
    • Продавець  easytell

Вітаємо, пане Андрію! Нам щиро шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією і вже вирішуємо Ваше питання. Ми цінуємо Вас, як нашого клієнта, і готові, в разі необхідності, зробити заміну згідно умов гарантії. Дякуємо за Ваше розуміння!

• Віталік Б***

Підставка добра, якісно зібрана. Навіть великий телефон стає та заряджається нормально. Зручно, що можна одночасно заряджати ще й навушники. А ось з зарядкою годинника не пощастило: полярність магніту інша і годинник "відштовхує" з місця для заряджання. Конкретний годинник: Samsung Wotch 5 Pro

Переваги:
    Все добре, мені подобається.
    Недоліки:
    Неможливо заряджати годинник
  • Руслан

Майте на увазі, якщо в чохлі, заряджає лише з чохлами MagSafe. Якщо на чохлі магніт для тримача в авто, то крізь нього заряджати не буде.
    Швидка зарядка супер, все працює.

Переваги:
    Лаконічний, функціональний, компактний
    • Продавець  easytell

Ми дуже вдячні Вам за відгук! :)

• Антон В***

Продавец быстро принял заказ и в тот же день отправил. Следующим утром уже забирал в точке выдачи розетки.

Переваги:
    Действительно быстро заряжает на деле а не только в описании, качественно исполнена пластик хороший в отличии от других китайских производителей.
    Недоліки:
    Отсутствуют какие-либо недостатки.
    • Продавець  easytell

• Сергій Р***

Дуже яскісна безпровідна зарядка,добре заряджає

• Павел С***

Все працює все норм. Задоволений ціна якість!!!

• Інна К***

Дуже зручна зарядка. Дуже задоволена покупкою

Переваги:
    швидко заряджає

• Ігор С***

Компетентний менеджер, якісний товар, оперативна доставка

Переваги:
    Якість товару, наявність 2 річної гарантії
    • Продавець  easytell

Дякуємо Вам за відгук та зворотній звʼязок:)

• Луиза Г***

Чудовий зарядний пристрій. Дуже зручний, компактний, гарно виконує всі свої функції.

Дякуємо за відгук :)

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: ANP. Колір: Black

Зарядка добра, все працює, але не зовсім сумісна з годинниками самсунг

Недоліки:
    galaxy watch 6 не заряджаються на підставці для годинника, але добре реагують на підставку для навушників