Відгуки покупців про Сухий корм Green Petfood VeggieDog Origin Вегетаріанський безглютеновий корм для дорослих собак 0,9 кг
Є в наявності
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Корм сподобався моїй собаці і навіть коту!
Але ж він не вегетаріанський, бо комахи там у складі..- Переваги:
- Сподобався собаці і коту
- Недоліки:
- Дорогий і не зовсім вегетаріанський
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Нам приємно чути, що корм сподобався і Вашому улюбленцю.
Хочемо уточнити: Green Petfood VeggieDog Origin дійсно є повністю вегетаріанським кормом, без інгредієнтів тваринного походження. Джерелом тваринного білка є комахи у кормах — Green Petfood InsectDog Hypoallergen або Green Petfood InsectDog Sensitive.
- Дмитро Є***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гарний корм, собаці подобається.
- Переваги:
- собаці подобається
- Недоліки:
- Не виявив
- Алла Ч***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Дуже гарний корм.Зі всіх видів корму наш песик обрав саме цей.
- Вика Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Отличный корм, особенно для собак с пищевой аллергией.
- Валерій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть з радістю, активна, здорова. Перед цим взяли корм з жуками, теж чудовий.
- Переваги:
- 99% веганський корм для собак
- Недоліки:
- Наявність тваринного вітаміну Д
- яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Отличный корм, собаки едят с удовольствием, хрустят дружно)). ничего плохого нет после приёма. Беру уже не первый раз. Всем довольны, рекомендую!
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Отличный корм. И моей таксе понравился. Рекомендую.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Корм чудовий. Пес добре почувається і виглядає, коли вживає його, проблем з травленням немає. Годую ним свого улюбленця для урізноманітнення харчування або коли не встигаю приготувати йому їжу. Перший раз песик з деяким здивуванням нюхав, скуштував теж із певним сумнівом, але став їсти. Звісно, звична для нього м'ясна їжа йому більше до вподоби, але від корму теж не відмовляється.
- Переваги:
- Непоганий збалансований склад. Відсутність у складі м'ясних інгредієнтів, що є важливим моментом для господарів-веганів, для тварин з непереносимістю м'яса або з певними проблемами зі здоров'ям.
- Недоліки:
- Не виявила.
- valeriia v***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Очень довольны этим кормом, собака прекрасно себя чувствует. Брали синий для чувствительного пищеварения с белком насекомых, а когда закончился решили попробовать зеленый с чечевицей. Оба очень хорошие, аппетитно пахнут чипсами) Гранулки достаточно крупные, для мелких пород может не подойти, а для средних и крупных отлично! Значительно улучшилось пищеварение, когда перевели собаку на этот корм.
- Переваги:
- Улучшает пищеварение, веганский
- Недоліки:
- крупноватые гранулки, собака не хочет жевать