- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Швидко, якісно, пес задоволений!
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: PetMojo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Беру не перший раз. Все чудово
Швидка доставка,гарна ціна
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Рекомендую!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Собачка задоволена
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Моєму собаці (на фото) зайшов.
- Переваги:
- Недорогий, великі гранули
- Недоліки:
- Мій собака не помітив
Представник постачальникаРаді що Вашому улюбленцю все сподобалось. Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Дуже гарний корм,собака їсть з задоволенням!
- Переваги:
- Нормальна ціна і гарна якість!
- Недоліки:
- Не виявив.:))
Представник постачальникаВітання!
Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Корм цієї фірми покупаю англійському кокер спаніелю не в перший раз, йому дуже подобається, їсть із задоволенням.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Не знайшла.
Представник брендуДуже дякуємо за відгук і високу оцінку:) Нам дуже приємно, що ви обираєте нас) Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще:)
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Собака ест с удовольствием
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Скпер, молодцы ребята оперативно отправили , 100% предоплата
- Переваги:
- Корм отлично подходит для взрослых собак (пенсионного возраста) у меня лабрадор 11 лет, не толстеет.
- Недоліки:
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Заказывала два вида корма этой марки. Все бы ничего, доставка была выполнена в сроки, но одна пачка корма оказалась до 2020 года.
Чуть собаку не отравили)- Переваги:
- JosiDog - практически все вкусы собака ест без проблем
- Недоліки:
- Прислали корм с истёкшим сроком годности.
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 18 кг
Взял на пробу 0,9кг, собака лабрадор 10лет ест с удовольствием, заказал 18кг
- Переваги:
- Хороший корм
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 18 кг
Хороший корм! Лабрадор 9лет ест с удовольствием))
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 18 кг
Німецька вівчарка
- Переваги:
- Не надоїдає, їсть з апетитом, без побочних ефектів
- Недоліки:
- не помітив
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 18 кг
Доберман 9 лет, ест с удовольствием) Перешел плавно с Josera Regular на этой же ТМ, только уже для собак постарше. Дополнительно даю хондопротектор и витаминки для собак старше 7 лет (согласовывали с ветеринаром)
- Король Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Рекомендую. Товар хорошого качества.
- Переваги:
- Корм хорошо способствует пищеварению. Употребляем как полезную добавку до основного питания
- Недоліки:
- Для моей собаки(16 лет)корм очень крупный и твердый. Приходится дробить вручную.
- Александра Ж***Відгук від покупця. Продавець: Pets Favorite. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 18 кг
Нашей собаке не нравиться , смешивает с другим кормом и так хоть немного ест . А в конце доедает весь корм ,а именно этот остается в миске . И так все 3 собаки
- Недоліки:
- Не хотят кушать собачки
- Константин Д***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Не СУПЕРпреміум
Представник постачальникаДякуємо що обрали наш корм.
Дуже прикро що корм не підійшов, можливо варто обрати інший раціон виробника?
- Алёна П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Корм хороший собака ест с удовольствием.
- Переваги:
- Хорошая цена