- Катерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все добре,ціна якість все як в опису
- Переваги:
- Недоліки:
- Думала буде ширше,а так норм
- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Любомир К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Хороший гамак. Брала для дітей 9 років
- Усатюк О***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Брала для дітей 8-9 років. Для них добре за розміром. Для дорослих буде замалий.
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Чудовий гамак, міцна тканина, у комплекті сам гамак, дві мотузки та чохол. Дитині сподобалось, на природі з нього не вилазила.
- Юля О***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гамак дуже маленький, кольоровий,купляла батькам, по факту влазять тільки діти))Думала, що буде більший
- Переваги:
- Яскраві кольори
- Недоліки:
- Маленький, потрібно купляти розміром більше
- Продавець GETLUX
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гарний гамак!!!
Киці дуже сподобався- Продавець GETLUX
- Иванна Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже сподобався!
Надійний, міцний чудовий гамак. Не жалкую зовсім про придбання. Рекомендую усім.
Обслуговування такое на вищому рівні. Дякую- Продавець GETLUX
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гамак хороший. В комплекті є сумочка. Є мотузка для кріплення. Легкмй і компактний в транспортуванні. Продавця рекомендую - все прибуло вчасно, товар відповідає заявленим якостям.
- Переваги:
- Легкий і компактний
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець GETLUX
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Алла Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Відповідає заявленим характеристикам
- Продавець GETLUX old
- Артем Ч***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Товар відповідає опису, доставлений вчасно.
- Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Класна якість за низьку ціну
- Нина С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже класний гамак давно такий хотіли
- Переваги:
- Гарний різнобарвний витримує нас з внучкою легко
- Недоліки:
- Їх немає
- Продавець GETLUX
- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дякую за оперативність та якісний товар. Дітям подобається
- Продавець GETLUX old
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гамаки чудові, якісні
- Тищенко-Шаманская Н***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гарний гамак, але для двох замалий
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гамак супер
- Переваги:
- Міцний
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець GETLUX
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все супер, ціна=якість
- Переваги:
- Зручний, міцний, компактний мішечок
- Натия Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дякую ) діти довільні
- Переваги:
- Гарна якість
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Тканина приємна на дотик.
Яскраві кольори як і на фото.
Як на таку ціну дуже достойна річ.- Продавець GETLUX
- Елизавета М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гарний гамак, єдине чи мені розміри не ті прислали, чи на сайті не вірно вказані. Розміри:90×180
- Продавець GETLUX
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Інформацію перевіримо. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.