- Надія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Пудровий
Кращий і більший , ніж я очікувала. Дуже крута річ , видно , що зроблено з любовʼю. Пакування теж дуже красиве і з любовʼю. Дякую
- Недоліки:
- Єдиний мінус - не дуже зручно перегортати та дивитися , зроблено як книжка.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Блакитний
Альбом чудовий! Доставка дуже швидка, дякую!
- Продавець Marmotik
Анна, дякуємо за відгук! Заповнюйте з задоволенням!
- Аліна З***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Сірий
Замовляли фотоальбом залишились дуже задоволені,в день замовлення вже був готовий макет,на слідуйчий день фотоальбом вже був у нас, фотоальбом дуже класний,РЕКОМИНДУЮ.
- Продавець Marmotik
Дуже вдячні Вашому відгуку, нам надзвичайно приємно! Заповнюйте з задоволенням)
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Смарагдовий
Дуже приємний продавець! В реалі альбом ще кращий ніж на фото. Сподобався всій сім'ї. Приємно гортати, а також буде приємно заповнювати фотографіями та досягненнями дитини! А ще в майбутньому приємно буде погортати та згадати пам'ятні моменти.
- Переваги:
- Красивий альбом. Тверда обкладинка. Цікаве наповнення. Багато місця для фотографій та записів.
- Продавець Marmotik
Дуже вдячні за відгук! Дуже щасливі допомагати зберігати найцінніші моменти дитинства!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Пудровий
Гарний, приємний на дотик. Продавець враховуж побажання клієнта.
- Переваги:
- Хороший дизайн, оперативність роботи, клієнтоорієнтованість.
- Продавець Marmotik
Тетяна, дуже вдячні за відгук! Раді, що все сподобалось
- КамилаВідгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Пудровий
Замовляла 3 альбоми, для своїх дітей та для племінниці. Я в захваті, як і моя сестра.
Дуже гарна якість
Основні події першого року життя детально можна розписати, а потім кожен рік до 6ти років(до школи) можна доповнювати фото і інформацію про дитину.- Переваги:
- Якість обкладинки і паперу всередені
- Продавець Marmotik
Каміла, щиро вдячні за вибір наших фотоальбомів для збереження спогадів про дитинство! Дуже раді, що все сподобалось! Заповнюйте з задоволенням
- Івончик У***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Смарагдовий
Дуже гарний фотоальбом, розрахований на вік до 6 років, всі найважливіші моменти будуть збережені та надійно зафіксовані
Увага до деталей - Недоліки:
- Продавець Marmotik
Щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що сподобався альбом! Бажаємо зберегти багато чудових спогадів!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Блакитний
Альбом неймовірний, дуже красивий, якість чудова . Дякую. Щиро рекомендую і сама ще буду на подарунок замовляти
- Продавець Marmotik
Дякуємо за відгук! Завжди будем Вам раді!
- Natalia K***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Блакитний
Все сподобалося, доставка була вчасно!
- Переваги:
- Має гарний вигляд та багато сторінок для заповнення та фото
- Продавець Marmotik
Наталія, нам дуже радісно, що все сподобалось! Нехай сторінки цього альбому збережуть щасливу історію Євгена!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Пудровий
Дуже дякую за такий гарний альбом! Якість на високому рівні , рекомендую!
- Переваги:
- Такий як на картинці
- Продавець Marmotik
Ми дуже раді, що сподобався альбом. Дякуємо за вибір!
- Александра Л***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Блакитний
Отличный подарок!
Буду заказывать в будущем и для себя еще. Дизайн очень понравился, куда лучше обычных скучных альбомов.- Переваги:
- Качество. Цена. Дизайн.
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Продавець Marmotik
Добрый день, Александра! Очень рады, что понравился альбомчик. Благодарим за отзыв
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Marmotik. Кількість сторінок: 76. Колір обкладинки: Блакитний
Одно уточнение (вышла опечатка) - альбом до 6 лет, точнее даже до 1 класса)
Альбом просто супер. Упакован хорошо. Отлично подойдёт в качестве подарка.
Рассчитан на возраст от рождения до 5 лет. Качественная бумага. Фотографии можно размещать по-разному. В комплекте идёт двухсторонний скотч для прикрепления фото. Ничего лишнего, все очень аккуратно.
Жалею только, что не купила раньше, чтоб можно было записывать особенности развития ребёнка по месяцам.- Недоліки:
- Сделала б другой переплёт, чтобы альбом мог открываться книжечкой (как, допустим, в папке-скоросшивателе). Так удобней было бы смотреть фото
Добрый день, Анна!
Благодарим за Ваш отзыв, нам очень приятно, что понравился альбомчик!
По поводу переплёта, то это специальная конструкция, чтобы после вклейки фото он не расширился. Если делать книжный переплёт, то он распухнет и не будет закрываться. А в этой конструкции внутри корешка спрятаны специальные перегородки, которые компенсируют объём фото. Заполняйте с удовольствием!