Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Портативний міні термопринтер InkTec Mini printer Pink | Дитячий принтер Bluetooth з набором термопаперу в комплекті

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 74 відгуки
  • Галя в***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій. Інтерфейси підключення: Bluetooth

На подарунок - супер варіант!

• Продавець  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Ірина Н***

Цікава штука. Працює. Мені подобається)))) І моєму сину також))

• Денис Д***

Все супер!

• Ольга Г***

Чудовий , дитина задоволена

• Наталія М***

Товар прийшов швидко. Все працює. Дитині дуже сподобався подарунок.

• Андрій

Гарний принтер. Дочці дуже сподобався подарунок!!!

Переваги:
    Простий в користуванні та налаштуванні.

• Сергей Х***

Все супер.

• Світлана Б***

Хороший принтер для навчання та розваг, дитина задоволена

• Татьяна В***

Дитина в захваті від подарунку, я також використовую принтер) продавець чемний та швидкий! Дякую

• Світлана Б***

Замовлення прийшло дуже швидко. Принтер чудовий, легко підключили до телефону, діти дуже задоволені

• Маргарита Б***

Принтер работает хорошо,печать видно.Купили на подарок.

Переваги:
    Печать видно,ребенку интересно
    Недоліки:
    Плохо отрывается бумага,не ровно
    • Продавець  GQbox

• Дмитро П***

Приемлемо

Переваги:
    Присутствуют
    Недоліки:
    Отсутствуют
    • Продавець  GQbox

• Болотіна А***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Рожевий. Інтерфейси підключення: Bluetooth

Чудовий принтер, брала дитині на подарунок. Все працює, дитина в захваті.

Переваги:
    Легкий в налаштуванні та експлуатації.
    Недоліки:
    Не виявили.
    • Продавець  GQbox

• Вова Р***

Мені сподобалось

• Тетяна

Купили на подарунок ,все добре

• Шевченко В***

Товар відповідає опису.

• Семенычева Г***

Гарна якість,дитина в захваті!

• Вікторія

Супер, дитина дуже задоволена.

• Татьяна К***

Товар дуже сподобався дитині.
    Пластик не хлипкий, все працює.

• Олена К***

Зручний, легкий у використанні. Рекомендую.

• Дарина Ч***

Принтер хороший та дуже зручний)

• Ірина

Дякую за оперативність. Замовляла на подарунок доньці. Вона дуже задоволена, користується ним постійно

• Диана П***

Дуже хороший товар

Переваги:
    Швидкість доставки, якість

• Анна А***

Задоволена

• Анна Д***

брали на подарок, очень понравилось ребенку. Спасибо продавцу

Переваги:
    качество/цена

• Віталій Л***

Рекомендую

Переваги:
    Дитині сподобався

• Рома К***

Опис відповідає дійсності,гарна якість,гарантія,швидка доставка

Переваги:
    Якість,ціна,швидка доставка
    • Продавець  GQbox

• Ольга К***

Опис відповідає дійсності,гарна якість,гарантія,швидка доставка. Дякую

Переваги:
    Якість,ціна, швидка доставка

• Олеся К***

Чудовий міні-принтер, брали на подарунок. Дитина в захваті!

• Володимир М***

Чудовий принтер, гарно друкує та має вигляд як на картинці!

Переваги:
    Гарно друкує, простий у використанні.

• Олена С***

Все чудово. Купила дитині. Дуже сподобався принтер, купили ще на подарунок подрузі

• Дмитро Т***

Замовляли як подарунок для доньки. Дитина самостійно розібралась з налаштуваннями. Все працює. Донька задоволена.

• Ольга Ш***

Замовляла на подарунок) все працює, друкує) дитина задоволена)
    Дякую

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Швидко закінчується папір)
    • Продавець  GQbox

• Носанчук Т***

Товар повністю відповідає опису, легкий та компактний, чудова річ для творчості.