- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Корм чудовий!
- Переваги:
- Корм чудовий!
- Недоліки:
- РЗЕТКА ви припухли?
Доставка платна комісія за переказ коштів!!!
Зробіть ще додаток платний, і буде вам щастя!
- Пинчук Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
МОЇ ДВОРОВІ КИЦІ ЛЮБЛЯТЬ ЦЕЙ КОРМ
- Переваги:
- УПАКОВКА
- Недоліки:
- нема
- Марія Ж***
У Вас дуже гарні дворові киці, доглянуті :)
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 900 г
Коти з задоволенням їсть цей корм. Так сталося шо під час війни приютила котів родичів,різних порід,підійшов всім.!!!!!
- Переваги:
- Якісний корм
- Наталия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Купую корм для вуличних котиків, завдяки пакуванню зручно брати з собою
- Переваги:
- Котам смакує, зручне пакування
- Артём Н***
Повага Вам!
- Куценко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
несколько недель был корм похуже, когда пришел этот, - коты ночью разгрызли упаковку и поели самостоятельно)
- Переваги:
- хорошее качество и состав
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Дуже класний, свіжий та круто запакований, рекомендую!!!
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Покупаю для уличных котов. Для них это очень хороший корм. Едят с удовольствием. Если бы ещё цены на корм так сильно не поднимались, было бы неплохо. А так очень много денег уходит на корм для уличных котов, когда их более 20
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Получается выгоднее, чем в пакетах по 300 грамм.
Кот и кошка едят.- Переваги:
- В отдельных небольших пачечках
- Недоліки:
- Ну, можно больше вкусов в такой упаковке сделать
- Светлана Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Хороший корм, но пришел с дыркой в палец. Продавец заклеивал при мне скотчем. При том, касаемо кормов в больших упаковках, судя по отзывам, такое не редкость... Претензии либо к грузчикам либо к комплектовальшикам. В следущий раз откажусь, пока целый не привезёте. Это не нормально!
- Переваги:
- Хороший корм
- Недоліки:
- Пришло с дыркой. Не порядок!
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Покупаю 4 лапы для своих 4 котов мешками постоянно. А здесь увидела порционную расфасовку. Купила. Очень удобно. Я часто уезжаю и прошу кого-то кормить котов. Порционка для такого случая - это просто находка. Хотелось бы такую порционную расфасовку для "контроль вывода шерсти", "стерилизованным" и "чувствительное пищеварение".
- Переваги:
- порционная расфасовка на 1 день
- Недоліки:
- нету
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 900 г
Кіт Їсть, до смітника не лазит через те шо наїдається. Все добре
- Переваги:
- Гарна ціна
- Артём С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Супер корм! Очень удобный формат, один пакетик на день для моего пушистого скотыняки ))) Пробовал давать корм других производителей, есть отказывается.
- Переваги:
- Удобный формат фасовки
- Недоліки:
- Не всегда есть в наличии
- Снежана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Впервые купила эту коробку корма в таком формате. Это осень удобно внутри упакованы 31 полиэтиленовые мешочки с сбалансированным кормом на весь день. И размещение календарь на коробке можно отмечать дни и обеденный корм. У меня 2 кота один пакетик им пополам утром и второй вечером.
- Переваги:
- Удобно. Корм не выдыхается)))
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
У меня три кошки, одной из них 18 лет. 2 года назад сдавал ей общий и биохимический анализы, всё хорошо. Они едят этот корм последние 5 лет.
- Переваги:
- Недоліки:
- Иногда пропадает с продажи.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Не знаю що туди додав виробник, але моя звіруга суттєво дорожчі корми ігнорує, а тупо ведеться на цей. Я, навіть, почав використовувати його не просто як корм, а більше як смаколик ))). Добре, що пакетики з кормом не великі і їх можна брати по одному і по троху підгодовувати кішку.
- Переваги:
- Дуже зручно пофасовано у дрібніші пакети, тобто при відкритті корм не обвітрюється і завжди розумієш, скільки корму береш.
- Недоліки:
- Поки не виявив
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Корм гарний, зайшов коту тепер ніякий більше жерти не хоче.
Дитині доречі теж зайшов- Переваги:
- Зручні гранули, пакування на добу. Гарна ціна.
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Корм напевно смачний коти їдять, я б сказала жеруть!
- Переваги:
- Добре що корм пакетований, знаєш денну норму і більше не даєш
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
Решил слегка разнообразить и убюджетнить корм котам. Взял на пробу вот этот вот.
Так и шо я вам имею сказать?
Подарочную упаковку, который "для стерилизованных", коты оценили просто влёт и начали хавать просто с упаковки, когда открывал для оценки органолептических свойств и внешнего вида корма. Сегодня же, эти твари полосатые, обнаружили пятикиолграммовую упаковку корма на балконе и решил похавать ещё и из неё, предварительно проделав когтями и зубами отверстие. Как результат -- пачка исхудалась минимум на полкила.
Если всё будет продолжаться в таком же духе -- буду и дальше заказывать.- Переваги:
- пожирается вмиг
- Олена Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Гарний корм якщо не рахувати що тут кукурудза))). Забавно фасований з різною вагою попереднього разу не вистачало грам 200 на цей раз компенсували грам на 300 )))
- Переваги:
- Іноді більше чим заявлено
- Недоліки:
- Різна вага іноді не вистачає
- Лілія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Мої котуськи полюбляють цей корм.
- Ксенія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Дякую за гарне фасування
Я опікую безхатніх тваринок
Тому мені зручно ,що корм так розфасовано - Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Єдиний корм який вже давно підійшов нашій кішкі, це вже третій мішок купуємо. Саме те що потрібно домашнім котикам, які не виходять на вулицю. З того моменту як наша кішечка почала його їсти, шерсть стала блискуча, набрала вагу, грайлива хоча їй уже 7,5 років
- Переваги:
- З вітамінами
- Антоніна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Спасибо! Корм очень нравится моей Лаурите, ест с удовольствием. Очень удобная расфасовка, в пакетики. Буду заказывать ещё.
- Переваги:
- Доставка, цена, расфасовка.
- Недоліки:
- Нет!
- Лілія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Вже двічи купували чей корм. Корм добрий та зручне фасування. В мене кішка з кошенятами, так один пакетик як раз на одне годування. Дякую.
- Переваги:
- Фасування та ціна.
- Недоліки:
- Немає.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Не знаю, я не куштував, але кішка їсть з. задоволенням.
- Віка К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Дякую. Все доставили вчасно, в гарному стані. Котики їдять з задоволенням. Куштують перший раз сухий корм цього бренду. Котики вибагливі, не все їм подобається, але на цей раз ви їм догодили. Дуже подобається розмір корму, бо в нашої 10 річної киці випали клики верхні, тому великі гранули їй не підходять. В мене коти домашні, два шотландці 6 років ( 10 і 6,5 кг), невська маскарадна 10 місяців( 4,5 кг,) двортер'єр 10 років(4,5 кг).
- владимир к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
МОЯ КІШКА В ЗАХВАТІ ВІД ЦЬОГО КОРМА, З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЄ ЙОГО,КОЛИ ВІН ЗАКІНЧУЄТЬСЯ.
- Переваги:
- Моя бусинка каже смачно
- Недоліки:
- Кішка,коли поїсть каже-мало,ще насипай.
- ЕміліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Годую кота цим кормом десь півроку. У мене мейн кун , одного пакетика вистачає приблизно на день, але ще даємо один пауч вологого корму.
Дуже зручно що цей корм пакують порційно, тому він не вивітрюється та не сохне.- Переваги:
- Ціна , пакування , кількість продукту
- Недоліки:
- Можна замовити тільки тут
- Митряев В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Ідеальне фасування, щоб корм не завітрюаався. Наші коти обожнюють 4 лапи))
- Переваги:
- Фасування, смак
- Павло Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Корм і фасування топ. Виробнику великий респект за таке пакування
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Це улюблені ласощі моїх 2 кішок, фасовка супер. Дякую виробнику за гарну ідею упаковки.
- Переваги:
- Фасування, якість, ціна
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Кіт прям накинувся на корм. Хоча має на вибір 3-4 інших види, але такого апетиту я не бачила. Він їсть так, тільки смаколики (як ласощі купуємо, додатковий).
Вирішила перевірити кількість пакетиків, бо в інших відгуках писали, що не 30 шт , а меньше.
У мене було здивування, бо пакетиків було 35 шт. замість 30. Тобто 80 гамів. Вийшло 2.8 кг. Дякуємо. Може акція яка..
Зручно забирати з пункту видачі Розетка. Все вчасно. Дякую - НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Дуже зручне пакування! Тому хто придумав - респект!)
Корм котики їдять поки не проїсться.... але пакування в маленькі пакетики добова норма - це реально зручно - Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.4 кг
Хотілося б, щоб упаковка, коробка, була запечатана, адже до неї можливий вільний доступ сторонніх !
- Переваги:
- Пакування, ціна
- Недоліки:
- Коробка не заклеєна, вільний доступ до пакетиків
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 900 г
Хороший корм. Кошка в восторге.
- Алексей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 900 г
Ест аж за ушами трещит. Кот передал: спасибо , вкусно =)
- Переваги:
- Вкусная
- Недоліки:
- На хозяина не хватает, всё кот съедает)