- Андрей П***Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Хорошая и дешевая флешка. Работает безотказно. Использую в китайском плеере, часто форматирую - не подводит. Скорость не супер, но за эту цену около 8-9 мб/с является очень хорошим результатом.
- Переваги:
- Качество, цена
- Екатерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Заказывала карту памяти, 13.04 была отправлена, 14.04 уже забрала с почты. Когда вставила карту в телефон памяти показало 28,94 ГБ, карта отобразилась сразу даже не пришлось перезагружать телефон. Всем довольна!)
- Переваги:
- Быстрая доставка, хорошее качество товара
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Підходять до 3d принтера Creality Ender 3v3SE
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Нема, пишу відгук через пару місяців, закажу ще пару, не зламались , просто пороздавав
- Сергиенко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Все норм працює. Купляв для відеореєстратора
- Переваги:
- Ціна, якість
Доброго дня, дякуємо за вибір продукції teamGroup.
- СергійПродавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Ця карта пам'яті є простим, а найголовніше дуже дешевим способом збільшити об'єм будь-якого телефону. Ціна зовсім смішна, але я отримав дуже надійну та якісну річ. Карта пам'яті працює стабільно та завжди без проблем зберігає файли будь-якого розміру. Вона має цілих п'ять років гарантії, це надзвичайно круто, вона точно пропрацює дуже довго. Окреме дякую виробнику за адаптер. Приємний бонус. Залюбки раджу Вам саме цю карту пам'яті.
- Переваги:
- Ціна, якість, об'єм, гарантія, стабільна, надійна
- Недоліки:
- Не виявив
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Класс, быстро чётко и флешка огонь в своём ценовом сегменте, скорость передачи на высоте. Посмотрим как покажет себя через время.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Никита В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Отличная Sd карта, ничего не скадешь
- Недоліки:
- Не обнаружил
- СергіюВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
Читав тут у відгуках від деяких, що нібито ця фірма погана і має багато браку. Але хочу своїм досвідом поділитися. По-перше, у мене є флешка цієї ж фірми на 2 Гб, якій вже понад 15 років, і вона досі нормально працює і зберігає файли, записані на неї тоді ж, років 15 тому. Були періоди, що ця флешка лежала роками в шухляді, але записані на ній файли нікуди не зникали і всі працюють без помилок.
Я не спорю, может быть эта фирма действительно дешевая и процент брака у них выше, но они дают гарантию 5 лет, я думаю этого достаточно, чтобы брак успел проявиться и вы без проблем смогли поменять карточку на новую. Ну и если у этой фирмы репутация дешевой, то я бы не советовал от нее покупать дешевые модели карт памяти для сложных задач, например для постоянной съемки видео, или для частых перезаписей больших объемов данных. А вот для простых задач, например для хранения музыкальной коллекции, подобные дешевые модели отлично подойдут и думаю будут служить десятилетиями. Вот и я купил эту самую дешевую карточку памяти для того чтобы ее один раз забить своей музыкальной коллекцией и слушать ее на смартфоне.
А якщо боїтеся за втрату даних, то резервне копіювання на жорсткі диски ніхто не скасовував. У меня, например, исходник моей музыкальной коллекции записан в двух экземплярах на жестких дисках, один на компьютере, другой на внешнем жестком диске. Поєтому, если эта карточка памяти сдохнет со временем, то данные свои я не потеряю, потому что все новые альбомы я сначала размещаю в исходнике на ПК, а потом уже их перекидаю на смартфон.
Тому ніяких проблем з цією фірмою не бачу, просто треба купляти карточку згідно вашим задачам та вимогам.- Переваги:
- Нормальная память, для музыкальной библиотеки в самый раз;
- Недоліки:
- Пока не обнаружено;
- Человек П***
Карты памяти этой фирмы плохие. У меня на 32 гб вышла со строя за 7 месяц. Заменил на Гудрам, работает уже 5 год. До этого так же у меня бала 8 гб этой компании, так да, работала больше. Ибо все старые карты 2007-2012 годов делались лучше сами по себе по качеству. Потому старые на 2-4-8 гб так и работают долго. Нынешние карты рассчитаны по ресурсу работа на 2-3 года в планшете не более. Если туда поставить Кеш от телеграмма на них, прослужит она не более года.
- Валерій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
По факту 116 Гб, працює. Ціна-якість, за таку ціну претензій не має, встановлено на телефон. Рекомендую
- Виктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
отличная вещь, в общем. одно есть небольшое примечание; запись на карту памяти с компьютера идёт медленно, в остальном всё нормально.
- Переваги:
- всё отлично!
- Недоліки:
- не обнаружил.
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Нормальна флешка. Купив її для того, щоб зробити із старого смартфона Самсунг МР3 плеєр. Вміщується близько 20 аудіокнижок. Записував книги на флешку через смартфон, тому про швидкість запису нічого сказати не можу, мене задовольнила.
- Лева Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Как для меня (не проофи с простенькой трубой) - работает отлично
- Переваги:
- Все соответствует + соотношение цена - качество
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
работает всё нормально
- Переваги:
- нормальна
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Отличная флешка вставил работает
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Полностью соответствует заявленным параметрам. Я доволен.
- Переваги:
- Соотношение параметры - цена
- Недоліки:
- Недостатков не обнаружено!
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Хорошая карта памяти за эти деньги.
- Vendedor
Добрый день!
Анастасия, спасибо за Ваш заказ.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Гарна карта пам'яті, працює.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Працює.
- Инна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Гарна карта,працює добре
- Переваги:
- Ціна невелика
- Гузенко Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Все працює без нарікань.
- Недоліки:
- Немає.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 128 ГБ
працює добре
- Переваги:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недоліки:
- не виявив
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Працює добре, дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Ціна, швидкість.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- СергіюПродавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Читав тут у відгуках від деяких людей, що нібито ця фірма погана і має багато браку. Але хочу своїм досвідом поділитися. По-перше, у мене є флешка цієї ж фірми на 2 Гб, якій вже років 15 напевно, і вона досі нормально працює і зберігає файли, записані на неї тоді ж, років 15 тому. Були періоди, що ця флешка лежала роками в шухляді, але записані на неї файли нікуди не зникали і всі працюють без помилок.
- Нормальная память, для музыкальной библиотеки в самый раз;
- Недоліки:
- Пока не обнаружено;
- ValeraAВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Все работает, без проблем и места достаточно для сериалов)
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Пока нет
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
- Переваги:
- Отримав вчасно, дяка Розетці! Встановив на MP3 Плеер RuiZu, SD чітко виконує завдання, просто льотає
- Недоліки:
- Немає. (тепер сумнів бере, що не придбав на 64 Гб))
- Алёна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Заказывали сразу 3 шт. Все работают.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Получила, работает
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
- Переваги:
- Пока все работает
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Хорошая карта памяти
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
- Переваги:
- dji spark видео пишет на нее без фризов. пока доволен
- Недоліки:
- пока не обнаружил
- Юрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Все хорошее и плохое еще впереди.
- Переваги:
- Гарантия 60 месяцев.
- Недоліки:
- Надеюсь не проявятся.
- OlexiyВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Хороша карта.
- Вадик К***Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Брав 6 років тому 2 шт., досі працюють. Нарікань до них не було.
- Переваги:
- Виконує свої функції
- Андрей А***
Не мог ты брать её 6 лет назад.
Она в продаже появилась только в 06/2018. - Вадик К***
Андрій! Брав таку ж модель, вона з'явилась в листопаді 2011 р. Не там відгук написав, але факт що працює без глюків вже на третьому телефоні! посилання
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 16 ГБ
Отличная карта но для адаптера не было отсека в ноуте но это мои проблемы, правда камера с Китая в которою вставлял оказалась не такой какой ожидал, а карта прекрасная все работает
- Переваги:
- Маленькая цена,прекрасное качество,товар соответствует требованиям, товар соответствует картинке.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ
Все як в описі. Працює