Відгуки покупців про Сухий корм для кішок Hill's Science Plan Adult Chicken з куркою 15 кг (052742629100)

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Відгуки про товар продавця Пес-Босс
  • Пугарська Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Пес-Босс. Вага 1 шт: 3 кг

В нас кицька, бенгалка, якій 6 років. Їсть корм аж за вухами лящить, але лише цей - курка!

Переваги:
    Якісний.
    Недоліки:
    Немає.
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Вага 1 шт: 15 кг

Вже декілька разів підряд замовляємо котячим хвостикам корм і тьфу-тьфу, щоб не наврочити, все чудово: швидко, гарний корм, чудова комунікація з менеджером та повна довіра до команди щодо оплат) привіт від наших муркотунів, з наступаючими святами, нехай світло таки поглине вже цю темряву. А ми з вами погнали співпрацювати далі, бо процес поглинання котиками смачного вже не спинити

Переваги:
    Швидко, найкраща ціна, гарна комунікація та клієнтоорієнтованість
    Недоліки:
    Не має
  • Дар'я Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 300 г

Пакет був відкритий
    Точніше не дозапаєний зверху посередині, його не відривали вручну (зіп теж був відкритий, але коли пакети запаяні, зіпи і не закривають)
    На пошті не помітила, поки дійшла додому частина корма розсипалась
    Не знаю скільки він такий був, але коти його майже не їдять (міг втратити запах, думаю)

Може передивіться інші такі пакети, не думаю, що він був один такий

Другий варіант, що це якась паль, але про таке навіть думати не хочу

Переваги:
    Швидко прийшов
    Недоліки:
    Незапаєний пакет
    • Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Добрий день!
      Нам дуже важлива думка клієнтів.
      Ми врахуємо зауваження і наш менеджер сконтактує з Вами для найшвидшого вирішення ситуації.
      Дякуємо за зворотній зв‘язок!

• Пугарська Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Вага 1 шт: 3 кг

В нас кішка, 5 років, не стерелізована. Бенгалка.
    Дуже любить його. Саме з куркою, і саме ці кружечки.
    Пробувала з ягням - не їсть. І був випадок, що помилилася і купила з куркою, але той що виводить шерсть з організму великий пакунок. Прийшлося купувати ще саме такий і змішувати, що їла )

Переваги:
    Хороший. Кицька має гарний та здоровий вигляд.
  • Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 15 кг

Взагалі то цей корм дуже якісний , але цей мішок ще не розпаковували бо ще залишилось попереднього корму ( такого самого, але пакунок меншої ваги).

Переваги:
    Якість