- Дмитрий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Брал по 300 грамм, чтоб проверить, соответствует ли данное лакомство вкусовым предпочтения кота. Мохнатый вкус оценил и попросил добавки, отправил на Розетку за максимальной порцией. А тут скидка 95 грн 125 баллов бонусами 5 процентов кэшбека по карте Visa бесплатная доставка. Я был приятно удивлен, а кот осознав, какой предприимчивый у него хозяин, зауважал меня и перестал гадить в тапки.
- Переваги:
- Вкусный, украинского производства, выгодный ценник
- Недоліки:
- Кот сказал, что их нет.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
В мене двоє котів. Довго вибирали корм, який би їм підійшов. Перепробували багато. Аж поки спонтанно не купили 4 лапи. У висновку вже майже три роки вони їдять тільки його. Коти здорові (я регулярно їх воджу до ветеринара на ревакцинації і огляди).
Шерсть м'яка блискуча. З какахами все як по розкладу.
З пащі не смердить (спочатку були на натуральному харчуванні і була така проблема).
Це наш досвід, може комусь буде корисним.
P.S Коти обоє стерилізовані.- Переваги:
- Склад, якість, ціна
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Їсть з задоволенням))
- Диана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Корм коту нравится, активный после него, скачет уже не с 6 утра, а с 5ти.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
Не нарікають ;)
- Переваги:
- Збалансований
- Недоліки:
- Немає зіп-застібки упаковки. Для великих об‘ємів (5, 14 кг) не зручно максимально(
- Марина М***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 300 г
Уже 2 года на этом корме. Перешли с Роял Канина, так как в семье появился ребенок и встал вопрос об уменьшнии расходов на кота. Методом проб и ошибок, остановили выбор на этом корме. Кот ест с удовольствием. Со здоровьем у котейки все в порядке. Сервис магазина "Розетка" как всегда на высоте.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Это просто спасение. Коты запихивали за щеки как хомяки.
Семья уехала в Европу, а я остался с котами и это был ужас. Они просто не едят, что мокрый, что сухой. Покупал разные пачки, на развес различные вкусы. У них даже шерсть перестала быть гладкой. И вот купил тот где больше всего отзывов и не прогадал. Видимо буду покупать только этот.- Переваги:
- твари едят
- Людмила
Попробуйте еще этой фирмы "индор", очень хорошо едят)
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 2 кг
Котик дуже полюбляє цей корм. Хряпає аж за вухами тріщить. Передає всім вітання та каже, що пора замовляти ще одну пачечку
- Переваги:
- Котик задоволений, а значить і хазяїн
- Любовь Г***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 14 кг
Коти настільки очманіли від запаху, що допомогали відкривати мішок
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
- Евгения Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Котик довольный,
- Переваги:
- Котик кушает с удовольствием, доступная цена и удобная упаковка
- анонимВідгук від покупця. Продавець: RichPets. Вага 1 шт: 2 кг
кот сказал, что вкусно
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Мегаупаковка, удобно, если у вас большая "банда" усатых. У нас 5 котов + одна "приходящая" кошечка + дворовые. Конечно, если кормить только сухим кормом, нужно следить за питьевым режимом. Мы совмещаем сухой корм, консервы и натуральные субпродукты. Коты довольны и на жизнь не жалуются
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Киця дуже перебірлива. Спробували давати цей корм, їсть з задоволенням, какахи не смердякають.
- Переваги:
- Адекватність ціни
- Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
Хороший корм по доступной цене
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- 5-килограмовая упаковка. Мало того, что нет ручки для переноски, так ещё и нет флип-замка чтоб закрывать открытую пачку
- Савченко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Уже 2 года на корме 4 лапы. Пнрешли с Рояла так как уже мало где Франция. Кот кастрированный. Берем разный этой фирмы. Ему нравится. Со здоровьем все ок. Вот сейчас начали брать ему и паштеты этой же фирмы,при том сто другие он не ест ,шебу в том числе.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не оч богатый состав
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Раніше брали дворовим угорські пуріни і всякі їхні суббрендові типу фріскаси-віскаси, фелікси на ароматизаторах)), але через політику (країна виробник вічно блокує нам мільярди допомоги, то стараємось уникати їх товарів), перейшли на цей, коти і навіть собаки задоволені
- Переваги:
- Український!
- Недоліки:
- Не дешевший за угорські хімікатні
- Литвиненко Л***Відгук від покупця. Продавець: ХвістоЛапи. Вага 1 шт: 2 кг
В мене сфінкси. Їдять добре.
Раніше брала роял, але він став дорогим.- Недоліки:
- Поки не бачу.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 2 кг
Все прийшло чітко) Отримувач задоволений ⬛
Дякуємо)- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
- Палий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Сложно оценить корм для кота, но кот ест, вроде, с удовольствием :)
- Переваги:
- Кот ест :)
- Недоліки:
- Стоимость
- Христина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Чудовий корм. Дві кицьки три місяці були тільки на цьому кормі - наразі виглядають та почуваються добре, хутро стало дуже пухнасте та блискуче
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
Покупаю для трёх кошек...
Кушают, а значит товар качественный!- Переваги:
- Качество и цена
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 300 г
Розетке спасибо за оперативность и безупречную работу. Вот только один вопрос продадите рецептик кулёчка? Муся от него в восторге))
- Переваги:
- Хороший корм не хуже других премиума.
- Недоліки:
- Стала очень активная. У меня физра с 6.00 но не с 5 с копейками спать ещё хочу.
- Ирина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
Хороший корм,приятная цена и классная акция!
- Переваги:
- Цена,коту нравится
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
Заказывала коту 5 кг корма, плюс консервы!)
Пришла на почту, посмотрела в коробку с заказом, а там лежало ещё пачка с 2 кг корма! Я сначало перепроверила в заказе... Вроде 5 кг только заказывала, только потом в чеке смотрю что это подарок!)
Розетка, это безумно приятно)
Быстро и без заминок))
А этот корм мой кот просто обожает) - Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 5 кг
Быстро обработали заказ, доставка сработала отлично. Заказал 5 килограмм сухого корма и в подарок получил 2 килограмма, очень приятный подарок.
- Переваги:
- Котик доволен.
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Жруть за обидві щоки! Котам сподобалось.
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 14 кг
Прийшло швидко. Вага 14.05 кг. Наче усе нормально. Безкоштовна доставка було на укрпошту.
- Переваги:
- Кошка їсть.
- Недоліки:
- Кошка багато їсть
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 14 кг
Купував за акційною ціною, дуже задоволений. Цей корм любить мій кіт та вуличні котики яких годую, всім він заходить.
Приніс додому і кіт не давав спокою, танцював біля мішка з кормом та просив дати)- Переваги:
- Ціна, подобається котам
- Вероника П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Цей корм дуже підходить нашому коту.
- Переваги:
- У кота нема проблем з кошачим туалетом. Нема діареї. Від цього корму.
- Владислав Г***
Если кот даже очень хорошо ест такого подобного корма, не значит что данный корм хороший. Используют усилители вкусы, состав низкого качества, мало мясо, много субпродуктов. Наш кот из за этого корма появилась мочекаменная болезнь. Не рекомендую!!
Представник брендуДобрий день, Владислав. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Якісний корм, купуємо багато років, кішка любить, зі здоров'ям все ОК.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
мои кот и 2 кошки едят его с удовольствием. рекомендую.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Віднедавна стала придбавати 4 лапи. Попробували, зайшло двом котикам.Ідять на рівні Про Плану. Приваблює, що збалансований корм вітчизняного виробника. Поки ніяких нарікань від моїх хвостатих нема. Вага на рівні.Якість висока.
- Переваги:
- Збалансований корм
- Недоліки:
- Не помітила
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 14 кг
Гарно їдять.
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 14 кг
Мои стерилизованные питомцы его едят несколько лет и довольны.
- Переваги:
- Качественный корм. Большая упаковка, что хорошо для моих двух кошек и кота, надолго хватает.
- Тарас Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Жруть
- Альона Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Спасибо за быструю доставку, жаль что теперь резетка платная доставка