- Руслан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Палатка прийшла без тента та без двох прозорих лаєрів з ПВХ для бокових вікон,розміщених у передній частині-зліва і справа від входу.Просто скопировал отзыв, и колышков тоже 13шт
- Недоліки:
- Не комплект
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
- Недоліки:
- Некомплект
- Петр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Все устроило... Все гуд...
- Андрій З***Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Замовив 6 вересня. Планував поїхати на риболовлю 8-9 числа Написали відправлять 11, а приїхав намет 16.
Риболовля як ви розумієте не відбулась. Намет звісно ж поїхав в зворотньому напрямку.
Ніхто не подзвонив і навіть не написав, лише автоматична розсилка і все .
Так як 11 числа мені не відправили намет, 12 замовив на іншому сайті і вже 13 його отримав.
Написав про своє обурення тут в коментарях. І знаєте що? Розетка переклала свою роботу на мене, типу: зверніться туди, напишіть сюди і ТД. А нахіба воно мені?
Працюйте над своїм сервісом а не перекладацьке свої проблеми на покупців!
Отож вкрай незадоволений сервісом! Продавця Розетка рекомендувати не можу, і на майбутнє, роблячи замовлення на цьому сайті уникатиму цього продавця
Всім добра і миру!- Переваги:
- Недоліки:
- Суцільне розчарування
- Андрій З***Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Залишив замовлення тиждень тому, а намет й досі не відправлений. Ні дзвінка, ні повідомлення від продавця. Розчарований сервісом вкрай!
- Шаповал С***Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Штормовые оттяжки как у палаток здесь есть или можно крепить за каркас?
- Переваги:
- хочу
- Недоліки:
- нет пока
- Мельник М***
Их нет.
- ГенаПродавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Подскажите, какой диаметр труб каркаса?
- ГеннадийПродавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Добрый день!
Какая длина козырька?
Какой диаметр труб каркаса и состав метала?
Какой материал пола и толщина и как крепится к палатке?
Есть москитные сетки в комплекте и какова вообще полная комплектация палатки? (пол не указан, москидки)- Torso
18 кг палатка Вас не смущает такие вопросы задавать про дуги и пол?))
- дмитрий в***Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
конечно и немцы делают в китае. Но качество у них все таки получше
- Переваги:
- классная
- Николай М***Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Немецкое качество, что тут сказать!!! Очень доволен покупкой, спасибо Розетке за то что терпеливо ответила на все мои вопросы! Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Качество есть качество
- валентин к***Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
за что я и уважаю ranger
- Переваги:
- приятная цена для немецкого качества