- Василина Ч***Відгук від покупця. Продавець: laserGravin
Дуже ввічливий продавець,всі деталі уточнює за замовлення,товар хорошої якості,все відповідає опису
- Продавець laserGravin
Василина, щиро дякуємо за відгук!
- Анастасія Є***Відгук від покупця. Продавець: laserGravin
Замовляла для коханого чоловіка,дуже сподобався брелок. Все дуже гарно зроблено,так як і замовляла
- Продавець laserGravin
Анастасія, дякуємо за відгук!
Приємних покупок)
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: laserGravin
Общение и макет вскоре сделали быстро и хорошо, но качество брелка ужас, на 3й день его можно просто выбросить, он весь поцарапался об ключи и фото стало ужасное, 550 грн за брелок на 2 дня, ну или положить на полочку и не носить, тогда сохранится
- Переваги:
- Коммуникация
- Недоліки:
- Качество так себе, хватило на 3 дня
- Продавець laserGravin
Ірина, доброго дня!
Дякуємо за зворотній звязок.
Ми зробили висновки і вже працюємо над тим, щоб зробити фотогравіювання на брелку більш якіснішим і стійким.
Нам дуже прикро через цю ситуацію, тому пропонуємо обрати будь-який брелок з нашого асортименту і зробити на ньому гравірування у вигляді тексту та картинки.
Наш менеджер зв'яжеться з вами в найближчий час.
- Іванна Б***Відгук від покупця. Продавець: laserGravin
Незадоволена. Надпис ідеальний, гарний, такий як на фото. А от фото з іншої стортни я замовила, то на макеті ідеально, красиво. Коли отримала замовлення, то буле дуже здивана. Фото темне, обличчя невидно, одна темнота. Після переписки з менеджером, він скидає мені інформацію, що % гарантії якості фото немає і все таке. Але ж перед замовленням ніхто мені писав про це. Одне розчарування...
Не керомендую замовляти фото.- Переваги:
- Гарний надпис
- Недоліки:
- Фото темне, обличчя невидно.