Відгуки покупців про БФП HP Smart Tank 580 + Wi-Fi (1F3Y2A) [103583]

• Олександр Б***

Все супер!!!!

• Геннадій І***

Принтером дуже задоволені

Переваги:
    Легкий у використанні
  • Владислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Характеристикам відповідає, легке налаштування та користування як з телефону так і з ПК.

Переваги:
    Дуже сподобалось що в комплекті є 3 пляшечки чорної фарби та по 1 кольорової. Легкість налаштування.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісний принтер, гарно друкує фото, але дуже повільно

Переваги:
    Якісні фото
    Недоліки:
    Драйвер є лише на вінду 10 і вище, друкує повільно
  • Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все ок. Це заміна моєму Canon pixma g3411 який пропрацював 6 років і прийшла пора заміни абсорбера і печатних голівок ціна питання була 3600 коротше 60% вартості, вирішив придбати hp так як найдешевші оригінальні печатні голівки. А взагалі дизайн красивіший, і тихіше працює тримає надійно wifi на відміну від canon, який доречі ще продається

Переваги:
    Ціна печатних голівок
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Евгений К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не знаю як він працює, бо мені прийшов з не працюючою кольоровою головкою!

Недоліки:
    Не працює кольорова головка!

• Віталій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Через кабель працює ідеально. Швидкість друку чорно-біла швидка.

Недоліки:
    Потрібен дуже хороший wi-fi інакше тормозить з підключенням.
  • Василь Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як принтер чудовий, недуже швидкий але піде, а вот сканер поганенький якість так собі

Переваги:
    Недоліки:
    Сканер нечіткий
  • Станіслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перше враження - ВАУ! Виглядає все якісно. Це мій перший принтер, тому не можу ні з чим зрівняти, але я повністю задоволений. Не виникло труднощів з підключенням. Якщо робити все по черзі, то не складно. До wi-fi мережі підключається тільки на 2,4ггц.

Переваги:
    Хороша фірма HP, якісний принт
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Василь Т***

Прикольний функціональний
    Швидкість друку трохи повільний
    Але мені норм

Переваги:
    Недоліки:
    Ще незнаю
  • Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовик принтер. Шукав такий, щом був з вбудованою системо подачі чорнила для недорогого друку і змінною головкою, так як в попередній довелося змінити саме тому, що головка засохла, а вартість заміни неадекватна. Тут одна головка коштує близько 800 грн і це супер пропозиція в порівнянні із конкурентами. Тут ще на додаду шикарний комплект поставки. три велики пляшки із чорним чорнилом в комплекті, який за запевненням виробника вистачить на три роки. Фірмова утіліти запустилася із стандартного репозиторія Ubuntu 24.04 і працює задовільно, не так як на Windows, але дуже непоганий функціонал по налаштуванню принтера від виробника як для Linux. Цільком задоволений придбанням.

Переваги:
    Недорогі друкарські головки, що можна встановити самому. В комплекті три велеикі пляшки чорного чорнила. Зручна утіліта для друку з телефону
    Недоліки:
    Підключився до домашнього Wi-Fi тільки із п'ятої спроби. Не вдалося повністю доналаштувати принтер в мобільному застосунку 20 хвилин чекав поки він підключиться до сервісів HP, так і не дочекався
  • володимир
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU

Доповнюю свій відгук
    4 зірки за налаштування

Переваги:
    Працює і досить якісно
    Недоліки:
    Надзвичайно довга і складна реєстрація
  • володимир
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU

Через wifi підключитися не вдалося

Переваги:
    Красивий і мигає діодами
    Недоліки:
    Встановлення програмного забезпечення на PC і на android, перетворюється на незакінчений квест
  • константин п***
    Продавець: Rozetka

Дуже не раджу! Глючить! Довго друкує! Купував рік назад дуже не задоволений цим продуктом