Відгуки покупців про Сонячна панель складана з вологозахистом IP65 Happy Home 9III ZD-18100 100W 18V Black/Чорна
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV
В сонячний день найбільше бачив 65 Вт, але я просто поклав панель на майже рівну покрівлю сараю. Думаю при оптимальному куті нахилу модна було отримати більше.
В цілому покупкою задоволений.- Продавець Kredo Lot VV
Дякуємо вам за відгук, Михайло Мізін!
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV
Очень удобная панель 2 шт решили все проблемы с электроэнергией полностью холодильник, телефоны, колонка . Но к панелям еще нужен мппт контролер 20а и аккумулятор гелевый на 100а . Тогда кемпинг будет очень комфортным.
- Переваги:
- Очень компактно и не бються.
- Недоліки:
- Нет! секунда времени развернул и напряжение пошло.
- Продавець Kredo Lot VV
Дякуємо Вам Андрію за позитивний відгук
- Володимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV
Доброго дня шановні. Замовив батарею 11 травня 20026р. Отримав 16 травня. Кілька днів використовую. По результатам електростанції EZVIZ PS600 : на прямому сонці в батарею видає до 50 Вт. Коли не пряме 20-30 Вт. Як пасмурна погода без сонця від 0-8 Вт. Мені довелось купити переходнік, тому що з батареї штекер 5 міліметрів. Із за погоди (були грози, пасмурно) станцію заряджав 3 дні з 21% до 95%. Не поганий результат, але осінь-зима буде гірше. Ну і як завжди китайці не розчарували, як що пишуть 100 треба зразу поділити на 2.
- Переваги:
- На ці гроші непогана. 2 USB порта. Планшет, мобільник заряджаються за годину при сонці.
- Недоліки:
- Видає максимум 50 Ватт. (для електростанції EZVIZ PS600. Потрібен перехідник з 5міліметрів на 8 міліметрів)
- Продавець Kredo Lot VV
Дякуємо вам за відгук, Володимир Яковлєв!
- Борис Г***Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV
Повністю відповідає написаним характеристикам.
- Переваги:
- Непогана якість
- Продавець Kredo Lot VV
Дякуємо Вам Борис за позитивний відгук. Користуйтесь із задоволенням.