- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Створює затишок і приємні почуття.
- Переваги:
- Гарна, функціональна.
- Недоліки:
- Немає недоліків.
- Инна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна
- Переваги:
- Виконує свої функції, прийшла в ідеальному стані.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна аромалампа, в ідеальному стані, все сподобалась))) Велике дякую!
- Переваги:
- Ідеальний стан, гарна, свої функції виконує.
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Симпатична та гарний візерунок, достатня глибина чаші та швидка доставка.
На аромолампі є брак. На фото видно, тож якщо берете на подарунок- Переваги:
- Сипатична, швидка доставка
- Недоліки:
- На аромолампі є брак.
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично выполняет свою функцию. Сколов нету.
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брак . Впервые розетка подвела (
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасная вещь. Размер идеален, она не коптит, с задачей справляется на 100% и очень здорово смотрится в интерьере
- Юлия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная аромалампа!
- Переваги:
- Красивый дизайн, глубокая чаша для воды.
- Недоліки:
- Нет.
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лампа отличная, полностью соответствует описанию.
- Переваги:
- Большая, выполняет свою функцию как положено
- Леся Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стильный, аккуратный и красивый .. Очень довольна покупкой ) Розетке спасибо, всё на высоте .
- Переваги:
- Стильный и аккуратный !
- Недоліки:
- Не обнаружила)
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже мав таку, але кіт розбив)
- Переваги:
- Хороша лампа. Нормальна відстань між вогнем та ємністю з водою. І води влазить нопмальна кількість. В результаті вода не кипить і не випаровється надто швидко. Довго тримає температуру.
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
купила сразу 2-е лампы - обе хорошего качества!
очень довольна покупкой!! - Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная аромалампа, всем устроила, не коптит. Рекомендую!
- Иванка А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Аромалампа красивая, аккуратная. Впишется в любой интерьер. Свою основную функцию выполняет
- Петр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качество могло быть и лучше.
- Переваги:
- Большая, интересный узор.
- Недоліки:
- Качество исполнения, покраски, если присмотреться.
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая матовая лампа, высотой с ладошку. Первый раз приехала разбитой, поэтому покупайте только с оплатой ли получении
- Переваги:
- Аккуратная, красивая
- АнгелінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша лампа, якісна
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
хорошая лампа, легко вписалась в интерьер, красиво смотрится когда свеча внутри.
- Переваги:
- обычная лампа
- Недоліки:
- не нашла
- Оля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила, прийшла бракована лампа! У мене питання, невже людина яка пакує небачить, що вона відправляє мені брак!!! Слів нема. А РОЗЕТКА безсила, вона неможе ні проконтролювати процес відправки (скоро так качани від яблука будете відправляти?) ні захистити мене..оскільки відправка за мій кошт. Добре але за отримання і за відправку назад вам мені в сумі буде 70 грн...дякую, що продали мені СМІТТЯ!!! Це моя вина що лампа бракована??? Чому я маю платити за неї?? І це вже вдруге, коли РОЗЕТКА присилає мені брак!!!
- Недоліки:
- Брак і невміння РОЗЕТКИ працювати з своїм персоналом!
Эксперт RozetkaДоброго дня, Ольга! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Оля П***
Добре, можливо колись дочекаюсь, що зі мною зв'яжеться РОЗЕТКА))) Мені єдине потрібно щоб більше ви мені бракованого товару не присилали, у мене не склад дома
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я понимаю что скидка, но лампа могла быть пооууратней. Очень неаккуратно сделана, вся в потеках своей же краски, совсем не аккуратно, к тому же ей почти 9 лет! Понимаю что не имеет срока годности, неизвинительная изготовленная в 2011 это ж жесть.. трать моей жизни... впечатления от лампы не очень... даже как то и масла не особо с неё испаряются...
- Переваги:
- Скидка, размер, но не поняла ещё хороший он или нет... запахи не такие яркие , а масла под конец все равно горят
- Недоліки:
- Неаккуратная совсем, потеки своей же краски, в некоторых местах не зарисовано краской, очень раритетная, почти 9 лет с момента изготовления .
- Оля П***
І мені ось така прийшла
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лампа классная
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
А как ею пользоваться
Эксперт RozetkaДобрый день, Виктория Боше. Способ применения: наполните чашечку аромалампы теплой водой, добавьте несколько капель эфирного масла. Поместите свечу в отверстие и зажгите.
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна аромолампа, я задоволена. Швидко доставили, запакована надійно. Дякую.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- вита р***Продавець: Rozetka
Пришел товар с браком
- Наталія К***Продавець: Rozetka
Дуже кльова, в житті більша ніж я собі уявляла, я довольна, дякую)
- ЛизаПродавець: Rozetka
- ЛизаПродавець: Rozetka
Она очень классная! Вообще сделана по размеру-правильно. Я любитель ароматами и у меня их было много разных по величине и форме,но эта самая удобная и практичная. Маленькие лампы слишком палят дно и быстро испаряют масла. Большие неудобные. А эта лампа то,что надо. Советую!
- Ольга
А сколько см от огня до чаши?? )