- Любов Х***Відгук від покупця. Продавець: КрисьДент. Об'єм: 75 мл
Приємна, гарно чистить
- Переваги:
- Подобається смак
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Не найсмачніша паста. Смак взагалі відсутній. Для тих, хто звик до свіжості після чищення зубів ця паста точно не підійде.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
- Николаева Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Мені цю пасту порадив стоматолог. Мені дуже сподобалась. Чистить і відбілює чудово. Але найбільше мені подобається, що вона має нейтральний смак і не змінює смак продуктів. Можна снідати і після чистки зубів
- Переваги:
- Нейтральний смак, хороша якість
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Це саме той випадок, коли дуже помітно різницю між якісним продуктом і рештою, з масмаркету.
Спеціально для тих, кого насторожують відгуки про специфічний смак: не розумію, про що йдеться. Навпаки, це певно найсмачніша паста для дорослих. Смак легкий цитрусовий, дуже приємний, не пекучий і не приторний- Переваги:
- Смак, відсутність піни, як після фейрі, дієвість безумовно
- Недоліки:
- --
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хороша паста. Товар був вчасно. Дякую!
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Нашол только сдесь
- Переваги:
- Удобно
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Мне и детям паста подошла, мужу не очень :) Вкус специфический, но в целом нравится. На счет налета через 1-2ч. - у нас такого нет, свежесть и приятная "оболочка" на зубах сохраняется долго. Из-за отсутствия фтора пользуемся этой пастой через раз, также берем в путешествия.
- Переваги:
- Хорошо очищает налет, приятный вкус. Подходит в т.ч. детям.
- Недоліки:
- Отсутствие фтора может быть как недостатком так и преимуществом, в зависимости от потребностей.
- Устинов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Не советую приобретать данную зубную пасту
- Переваги:
- Вкус
- Недоліки:
- Цена, плохо чистит зубы даже электрическая зубной щеткой, налет появляется через 1-2 часа
- Рудь И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста хорошая,но не всем подойдёт вкус.
Заказывала уже пару раз,осталась довольна. - ЖеняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
За складом
З фтором
Додаткові характеристики
Паста не містить: фтору- Недоліки:
- Противоречивая информация в описании
Эксперт RozetkaДобрый день, Женя. Спасибо за обращение. В составе данной пасты нет фтора. В ближайшее время ошибка на сайте будет исправлена.
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Два года пользуюсь нравиться что после использования нету во рту чувство что все режет и печёт!
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хорошо отбеливает и очищает зубы, приятный аромат и вкус пасты, (фруктовый аромат - цитрусовые), только, с солоноватым вкусом )) Для меня, важно, что нет стойкого противного "послевкусия" после зубной пасты, так как после некоторых зубных паст. В целом зубная паста отличная. Рекомендую.
- Переваги:
- Хорошо очищает от налета (после кофе, чая)
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Немного отбеливает и хорошо очищает зубы, приятный аромат и вкус пасты, напоминает фруктовую конфету, только, с солоноватым вкусом )) Для меня, важно, что нет стойкого противного "послевкусия" после зубной пасты, так как после некоторых зубных паст. В целом зубная паста отличная. Рекомендую.
- Переваги:
- Хорошо очищает.
- Недоліки:
- Конечно, цена.
- Карташев В***
Отзыв от другой пасты, на сколько могу судить по фото. У этой указан вкус мяты, и выглядит иначе.
- Игорь
Павел, этому отзыву уже около 2-х лет, понятно, что производитель с тех поменял дизайн, а может и некотрые характеристики пасты. Лучше смотреть на отзывы 2021 года, т.к. товар мог измениться даже в худшую сторону (или наоборот в лучшую)
- Игорь
* Валерий, т.е.
- Сыроветник П***Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Как выше написали солоноватый вкус и отдает сладкими цитрусами.
А так вроде как обычная паста, нужно время)- Переваги:
- Довольно таки интересная
- Недоліки:
- Ну однозначно цена.
- ІннаПродавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Найновіша паста у edel+white. Спочатку здалася специфічною через солоний і одночасно солодкуватий присмак. Але потім звикла і помітила, що паста добре очищує зуби і освіжає подих+заспокоює запалені ясна. Візьму ще.
- Переваги:
- добре очищає та освіжає
- Недоліки:
- не знайшла