Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Наповнювач для туалету кошеня Природа Sani Pet 7,6 л - силікагелевий

Код:  427892054
Оцінка користувачів 4.62/5
на основі 531 відгук
  • Відгуки про товар продавця lick&bark
  • Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Об'єм 1 пакування: 3.8

Наповнювач дуже сподобався, вистачає нашій киці на 10 днів, неприємного запаху немає, навіть коли вже пора змінювати наповнювач у лотку.

Переваги:
    ціна+ якість
    Недоліки:
    нмає
    • Олена Т***

3,8 литра на 10 днів? Щось не те.

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Об'єм 1 пакування: 10

Переваги:
    Немає запаху від мочі,надовго вистачає.Не пильне
  • Вікторія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Об'єм 1 пакування: 10

Покупаю не перший раз цей наповнювач

Переваги:
    Вбирає вологу добре, кішці подобається,великої упаковки 10л.хватає на довго
    • Продавець  lick&bark

Дякуємо за детальний відгук!

• Вікторія

Вже брала такий.Подобається

Переваги:
    Ціна.Усуває запах,поглинає сечу,розчиняється.Рекомендую!!!
    Недоліки:
    Дуже шумно,як коти ходять в туалет.
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5

Отличный наполнитель. Засыпаю по минимуму ( годовалая кошка 3,6 кг ) : 600-650 граммов в лоток , меняю раз в неделю, на большее не хватает - начинает вонять, поэтому есть претензии к производителю , который нагло обманывает, рассказывая сказки о том, что 5л ( масса 2,285 кг ) хватает , якобы на 45 дней. Максимум , если растянуть , на 4 недели !!

• Яна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10

Суперовий наповнювач! Для моїх двох дорослих кицьок саме те що треба.
    10л пачки їм вистачає на місяць. Пачку ділю пополам- тобто півпачки на 2 тижні.
    Головне вчасно забирати тверді відходи і часто перемішувати наповнювач у лотку щоб не допускати збиття грудок на дні - бо тоді зявляється запах.

• Дмитрий Ш***

Кот доволен.

• Струнина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8

Хороший наповнювач нейтралізує запах, вистачає на довго, як би не він, коту б прийшлось зʼїхати)

• Нікка К***

Это -восторг! Первый раз в жизни я не чихаю когда кот сходил в туалет!! Это реально работает!! Вообще никакого запаха нет , первый раз встречаю такое. Теперь буду покупать только его. Рекомендую от души!

Переваги:
    Нет никакого запаха
  • Богдан П***

Все добре котик задоволений

• Наталия Л***

Кот користується

• Анна Г***

Серед усіх силікагелевих наповнювачів які я купляла своєму котику, цей виявився найкращим, він гарно вбирає запах, та його надовго вистачає, рекомендую

Переваги:
    Добре вбирає запахи, економний
  • Анна Б***

Наповнювач чудовий , запахи вбирає, киця його дуже добре сприймає. Кішка сприймає адекватно тільки силікагелевий, в інший не хоче робити свої великі справи.
    Ми полюбляємо чистоту , коли вже починає запах лишатись, міняємо лоток. Тому пачки 5 л нам вистачило не на 45 заявлених днів, а на 35 орієнтовно.

• Ірина Г***

Чудовий наповнювач. З своїми функціями справляється відмінно. Кошеня сподобало. Треба килимок, бо за лампками розноситься

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 7.6

Классный наполнитель. Запах отсутствует долго. Но нашей кошке не хватает на заявленное количество дней. Меняю чаще. Очень довольна результатом.
    Камушки кошка разбрасывает.

Переваги:
    Цена, качество товара
    Недоліки:
    Не знаю
  • Луана

Неплохой песочек - с крупными кристаллами, с хорошими впитывающими и нейтрализующими запах свойствами, совсем не пыльный. Упаковку делим на 2-3 раза. Мне её хватает на 45 заявленных и даже чуть больше дней. И я могу нежиться в своей любимой постельке не боясь её испачкать, ведь мои лапки всегда чистенькие. Муррр...

Переваги:
    Экономный, крупный, не пыльный; и такая замурчательная цена от Розетки...
  • Галина К***

класний наповнювач, не сипеться так сильно по всьому дому, як древесина і не воняє взагалі

• Інна П***

Хороший, менше запаху . Але раніше гранули були крупніші.

• Ирина К***

Наповнювач сподобався. Вистачає найдовше ніж тирси. Запазу немає, прибирати зручно. Лише колір змінює. Висипати треба багато і лише прибирати твердості.

Недоліки:
    Не знайшла
  • Лариса К***

Вистачає 5л на три тижні.

Переваги:
    Хороший наповнювач. Добре поглинає запах і рідину.
    Недоліки:
    Не помітила
  • Світлана Г***

Рекомендую спробувати цей наповнювач

Переваги:
    Поглинає запах
    Недоліки:
    Камінці липнуть до лапок, як результат вони повсюди
  • Тамара Ч***

Чудовий наповнювач на свою вартість!
    Користуємось ним вже тривалий час, котик задоволений.

Переваги:
    Ціна, якість
  • Анастасия Я***

Фаворит для кицьки, на розетці завжди дуже приємна ціна

Переваги:
    Ціна, якість
  • Наталія Ч***

Чудова якість,вистачає десь на місяць. Гарний сервіс

Переваги:
    Поглинає запах, впринципі надовго вистачає
    Недоліки:
    Поки не виявила
  • Дарина Д***

Гарно поглинає запах та киці також подобається .

• Віроника М***

Найкращий наповнювач: всі якості, заявлені від виробника присутні. Гарна ціна.

• Катерина М***

Найкращий варіант із бюджетних, нарікань не маю

Переваги:
    Дешевий, крупні і середні капсули
    Недоліки:
    Вкінці є і мілкий порошок, але за таку ціну все добре
  • Жанна С***

Чудовий наповнювач і приємна ціна. Мій котик його оцінив.

• ОЛЬГА

Потрібно не забувати ретельно перемішувати гранули кожен день. Якщо цього не робити то надовго не вистачить.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    не виявили
  • Александр И***

Заказываю уже второй раз 3 упаковки и буду еще заказывать! Котику нравится и не воняет кошатиной дома.

Переваги:
    Хорошо впитывает, нет запаха.

Добрый день!
      Спасибо за доверие и выбор в пользу бренда Природа! Мы рады, что Вы остались довольны. Если Вам понадобиться совет или консультация, пожалуйста, обращайтесь!
      Желаем хорошего дня!

• Анна

реально меньше запаха, это ощущается и на этапе смены

Переваги:
    реальное преимущество - высокое влагопоглащение, в сравнении с другими брендами этот лидирует у меня

Добрый день!
      Если Вам понадобиться совет или консультация, пожалуйста, обращайтесь!
      Желаем хорошего дня!

• Олена Д***

Були проблеми ходіння в туалет на різні наповнювачі ходила тільки пісять тай то тільки один раз і потрібно було змінювати й мити лоток. А по великому ходила тільки біля лотка.А з цим сілікагельним наповнювачем почала справляти свої нужди в лоток і не потрібно часто міняти наповнювач.

Переваги:
    Немає запахів кошачого туалета. Невеликий розход наповнювача.
    Недоліки:
    На даний момент недоліків немає.
  • Юлія Ч***

Суперовий сілікагель, гарно вбирає запах і вологу, мінімум пилу, котусіки одобрили.

Переваги:
    Крупна фракція
    Недоліки:
    Котам подобається стрибати по свіжозасипаному :)
  • Анна Ж***

Найкращий ціна/якість. Зручно, без запаху, вистачає відносно на довго.

Переваги:
    Не розмокає, зручний в використанні.
    Недоліки:
    Різко стає брудним)
  • Олег В***

Відмінно

• Ольга Ж***

Этот наполнитель настоящее спасение, вообще нет запаха. Супер, покупаю постоянно уже несколько лет